Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Uzun yıllardır sportif başarı gibi görünen durumunuz malesef ki hep bu bitmek bilmeyen, kabuk değiştiren paralel oluşumların gölgesinde. Öyle biz kazandık ettik en sportif futbol başarılısı bizdik ayağını memleketin Galata hariç kalan %75'ini, hatta çok şükür bazı G.S.'liler bile dahil %8X'ini diyelim kimse ikna edemez.
Açık ara resmen büyük Fener camiasını iç etmeğe çabaladı bu güRuh ki hâla daha aynı niyet ve gayrette. Bu sürece stratejik olarak ikinci kalabalık camia GS ile başlamış bulundular ve bu anlamda epey yol katedip gözünü kalan iki büyük Fener ve Beşiktaş'a diktiler.
Cevap vermediğimi söylediğiniz hususa 'cevap vermedim değil verdim', bunNarın temel taktiklerinden biri de Sızıntı yapmak, içerden ele geçirmek. Alanen alamayacağı cephelerde en sevdikleri tarz. Hatta onun için dedim, bu anlamda ve süreçte bize savunma desteği vermeli en büyük rakibimiz. İyi okumalı. Tarafgirlikle değil.
Tipik Fener refleksi falan da değil mevzu, biz uzuun yıllardır ne çektiğimizi iyi biliyoruz. Hadise Fener GS çekişmesi falan değil, hatta olayı oralara indirgeyip sportif başarı rekabeti falanla bu hainlerin memleketin sporuna da verdiği zararı görmezden gelmemeli.
Yurtdışı maçlarında herdaim canı gönülden GS'ı tutar desteklerim misal, sarı kırmızı olur o an renklerimiz. UEFA kupasını kazandığımız sezon eski Ali Sami Yen stadında kritik Leeds maçını 2-0 alırken ve sonrası Kopenhag'da Arsenal finalinde penaltılar heyecanıyla 'deli vakanız Albayrakla, Ağar'la, Süren Başkanla, Polat hemşehrimizle, F. Altaylı şaşkınınızla vesaire protokol üyelerinizle' beraber tribünde Galatasaray'la yüreğimiz heyecanımız birdi.
Bizim milli gururumuz olan Galatasaray da bizimdir elbet, öyle fanatiklik bilmem ne olmaz bizde. Mevcut şaşgoloz hariç önceki iki büyük başkanımızdan da Fenerbahçe genel kurul üyeleği daveti teklifleri almış, ancak haklı gerekçelerle nazikçe geri çevirebilmiş bir Fener'liyim. Ailecek böyleyiz diyebiliriz. Öyle FB'li refleksimiz falan bir yere kadar, esas olan tutkumuz spor kültürüne, adil rekabete, camiaların sosyal birlikteliğine.
Futbolda en başarılıyız anlamında birşey kastetmiyorum ancak Başakşehir ve Trabzon şampiyonluklarında bile mi göremediniz yapılan zulmü gaspı. Hadi kendi şampiyonluklarınızda görmezden gelmeye bakıyorsunuz coşkunuz keyfiniz hırsınız vesaire sebep, gözlerinizi kör mü etti bu uyanıkların tezgahlar da hiç farkına varamadınız dönen dolapların. İnsaf..
Buraya yazıp yazmama meselesinde zaten özgür iradeniz hem siz daha kıdemlisiniz bu forumda, değerlide bir forumdaşsınız bu başlık nezdinde de başımızın üstünde yeriniz VAR malum. Öyle GS Fener bilmem ne muhabbetine ben size yazmayın diyemem, demem de zaten. Ayıp denen birşey VAR.
Canınız sağolsun.. Her nasıl uygun görürseniz diyelim ya ne diyelim şimdi, değerli GS'li dostumuz.
Yorum