Alfa Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
FinAL gALası
Collapse
X
-
A$ağıdan gelenler yine ilgi yukArı aralıkta kavruluyo style..
…
Arası 60.00 puan gibi bıraktık ya bölgelerimizin, hele palacığa bakın nası bi gayRet mekik dokuyo 80.00 ciVARı puana.. Gerçi her iki yönde de i$lemlerimiz dönüyo dönmü$ olmakta şükür, fakat uyanık cimri tipe bakın yani..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
Yorum
-
15296 long oldum 250 ye kadar ekler daha da altına düşerse stop olurum
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
☕ 2Yorum
-
Ne dersiniz yanlış görmediysem güzel bir flama var.
Flamanın sapını bize çevirmezlerse riske girmeye değer marj var. Stop 15230 la long deniyorum" Her şeyi bidiğini iddia edene
😎 2Yorum
-
Görüntü ho$ idir.. D0Wargil futures ye$erirse neden olmasın,Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe dersiniz yanlış görmediysem güzel bir flama var.
Flamanın sapını bize çevirmezlerse riske girmeye değer marj var. Stop 15230 la long deniyorum
brent peeTr0LL de gayet sakin sayılır zirve dönü$lerine göre, BTC de ye$illerini muhafazada..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
👍 1Yorum
-
15,26X poz artırdık..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15,25X long'lanmı$ olduk biraz..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
👍 1Yorum
-
0r.tamlar bozmazsa bugün MC senaryolarına 15,3X'lar tekrARI,
hatTA belki 0r.tamlar daha da iyile$irse TAze gün yüksekli 15,4X'lar bile çalı$tırmak isteyebilir bizim ç0k bilmi$ adi palacık.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
TRade'lik mal topluyo sanki palaetDingil, en azından Bi 15,34X ciVARı veya üstü fırSat sunacAk gibi depoyu doldurunca Zati Zübükgil style..
Yeter ki dı$ ilintili ürünler zıbıtmasın..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
BunNar da baskın style geldiler.. Orti best gün dü$ükleri ciVARı long'uz..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15,23-,24'lere de biraz alı$lar girdik.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
stop oldum 15228.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe dersiniz yanlış görmediysem güzel bir flama var.
Flamanın sapını bize çevirmezlerse riske girmeye değer marj var. Stop 15230 la long deniyorum
Demek ki rüzgara karşı bevletmek doğru değilmiş." Her şeyi bidiğini iddia edene
😞 1Yorum
Yorum