Sizde gev$eyin bee fütursuz futures D0Wgil, lazımsınız.
FinAL gALası
Collapse
X
-
Gelirse ise hOney 15,410 civARI flat veya reverse long bile yapabilirik bizde, Kar$ıYaka style..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın
shortları 15575 ten kapadım. Az vardı ama ısrar etmek istemedim artık. 15765 e kadar sürerlerse oradan shortlarım-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
👍 1Yorum
-
Aynı fikirdeyim. sabah bıraktığı 15640 daki likiditeyi muhakkak görmeli bugün. Ben 15423 ile az miktar long başladım. 319 kadar ters piramit eklerim.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gelirse ise hOney 15,410 civARI flat veya reverse long bile yapabilirik bizde, Kar$ıYaka style.." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1Yorum
-
15,40'lar style flat eylemi$$ olduk zarardaki shortları & az reverse long'lar ba$ladık bile..
Gün yükseğine göre -230.00 puan*kaldırAç lehte- a$ağıda iade edebilmi$$ olduk short'larımızı.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Sevindim senin adına. Açıkçası korkmuştum senin için. :yurt dışına bakınca ve takas avantajı da olunca sürecekler dedim.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15,40'lar style flat eylemi$$ olduk zarardaki shortları & az reverse long'lar ba$ladık bile..
Gün yükseğine göre -230.00 puan*kaldırAç lehte- a$ağıda iade edebilmi$$ olduk short'larımızı." Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
aynen ben de kapandım aynı yerlerdenAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15,46X style TAze long'ları da kâr all re-flat eyledik..
" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
1-2 güne bir tarafa kırılacak. Çok vakti kalmamış sankiBu görsel, Hızlı Resim'e 18 Mart 2026 tarihinde yüklendi, 1916×978 piksel çözünürlüğünde, PNG formatındadır. — ID: qktf37v" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
Bayramlık usûl nizami sıkı$ma 'bonus hediyesi veya gasp zulmü' olacAK pall0$cuğun..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1-2 güne bir tarafa kırılacak. Çok vakti kalmamış sanki
Sanki yön de a$$a gıpgırnızı "FinAL gALası" ile uyumlu style gibi. ??.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
👍 1Yorum
-
Bu stilini beğendim işte üstad. Vur kaç. Bu bademlerin hakkından anca böyle gelirsin,Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15,40X orti TApTAze tüüm long'ları 15,50X ortili okuttuk kavur kâr all iade style adi palacığa..
Re-Flat.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
😎 1Yorum
Yorum