Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
FinAL gALası
Collapse
X
-
-
15220 kapandımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
15290 eklendi" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1Yorum
-
15186 longCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
15220 kapandım
" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
15155 eklendiCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
15186 long" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
15213 longlar kapandı. Bereket versinCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
15155 eklendi
Ekstra fırsat çıkmadıkça bugünlük paydos" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1☕ 1Yorum
-
-
272 eklendi, 323 e kadar ekler 340 üzeri stoplarımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15222 short" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
Makas 43X.00'lardan 38X.00'lere çekildi bugün içinde ama yetmez palaetDingil daha daha gev$et önümüz arefe bayram hafta sonu falan sonra yeti$tiremen marj daraltmayı..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMakasıda 33X.00 puanlara gev$etelim Bi zahmet palaetDingil.. Sonra canını daha çok yAkıyoruz billiyon..___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
Yorum
-
Pozlar kârdayKene uygun aralıklar ve her iki yöne scALPing tur dönmeli zorladık ettik biraz TRade'ler mütevazi kâr al style
& elimizdeki esas short pozların maliyetinede giydirince görece 15,25X' ciVARı mal olmu$ cortingen style devamız..
...
A$ağılarda 15,17X - 15,09X bölgesinde gözümüz, ah ke$kem gelse de malları $eetsek palacığa hesabı.___________________
Yorum
-
Thanks.. ÜmitVARız madem..MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBIST100 anlık 0.55 yeşil... Öğleden sonra çok sert bir satış gelme ihtimali görünüyor analizlerimde...
Genel olarak short devam ediyorum ben de..___________________
Yorum
-
Sığ çakma piYasanın sığırcık palacığı, gel etme eyleme salıver a$$alara bak yukARIlarda malı kafacığına yiyip duruyon..
Az izan lütfen yani.. Kapi$$ ?.
Uyma fazla elalemin borsalarına, bilhassa bu nokTAlarda haddini bilsen iyi olur gari..___________________
Yorum
-
341 stop çalıştı. Bu sefer olmadı. Sağlık olsunCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
272 eklendi, 323 e kadar ekler 340 üzeri stoplarım
15416 yazdım gene" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
TAze gün yükseği 15,405.. Buradan sert gev$erse poz kapayıp kaptırıp kâr almak da tekrar dü$ünülebilir h0ney yani,
belkide bayram ertesine TA 14,04X diyARI $elaleli seyahat bile ba$layabilir her an yanisi ki -1365.00 pts.*kaldırAç eder ele.___________________
Yorum
Yorum