15,13’leri de aldık & 15,11’ler dahil a$ağı alı$lar da bıraktık..
FinAL gALası
Collapse
X
-
Dı$arılar hafta sonu dipledi döndüler +iyiler, mazut peeTr0LL falan da tersinden aynen lehte gev$iy0 Cts. beklentilerine göre, BTC bile ye$il ı$ık style..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aman dikkat üstad. Brenti fena alıyorlar. yurt dışı da bozdu. Long ta çok da ısrarcı olmamk lazım. Bugün 15000 i görebiliriz gene
Kendi adıma bist 30 da kısa vadede13450 civarına gerileme bekliyorum.O bölgede hem yükselen trend desteği hem fibo geri alım bölgesi hem de 200 EMA ya yaklaşması hasebiyle oraya gelmeden rahatlayamayacak sanki
https://hizliresim.com/s0jlfue
$imdilik oralarda sıkıntı y0k.
Ancak epey ürkek garip Bi gev$etti bizim oğlan pall0$cuk, bakarsın bize yarar ??.. Sağı solu belli mi olur bademetDingilin..
Çizecektir ha$ince ++yukARIlara, son Bi artistik patinaj yapıyordur buralarda ??, GayEt mümkün.___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
Yorum
-
15,21'ler cepte gibi 15,3X'lerse poTAda 15,4' üstü repeat de olası
& ufukTA TAze gün yüksekleri bile tarzıdır h0ney sahtekâr bİstek güRuhun..
...
Yani paçayı Bi toparlasa yapacak Bi$eyler dee, o kadar para saçtı mıçtı batırdıki bu aralar yine
el mecbur çılgın saçma sapan planlar yapıyor da olabilir küçücük kafacığıyla..___________________
Yorum
-
Ben gene de long işlem girmek için 15000 lerdeki likidite bölgesini temizlemesini bekleyeceğim.Zaten kısa vade orası da tutmazsa yandı gülüm keten helvaAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dı$arılar hafta sonu dipledi döndüler +iyiler, mazut peeTr0LL falan da tersinden aynen lehte gev$iy0 Cts. beklentilerine göre, BTC bile ye$il ı$ık style..
$imdilik oralarda sıkıntı y0k.
Ancak epey ürkek garip Bi gev$etti bizim oğlan pall0$cuk, bakarsın bize yarar ??.. Sağı solu belli mi olur bademetDingilin..
Çizecektir ha$ince ++yukARIlara, son Bi artistik patinaj yapıyordur buralarda ??, GayEt mümkün." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
☕ 1Yorum
-
Bizim çAKma borsa bİst'inyenin ve kolpa u$AKlarının keten helva melva hepteen yanık zati.. Malesef acı gerçek.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben gene de long işlem girmek için 15000 lerdeki likidite bölgesini temizlemesini bekleyeceğim.Zaten kısa vade orası da tutmazsa yandı gülüm keten helva
Gezegene ayAK uydurabilselerdi 12-15* kat değerlemede olmalıydık, bitik TL hariç diğer tüm bazlılarda.
...
Ha bence de dü$ebilir, neden olmasın emme önce uygun kâra iade ederiz TApTAze long'larımızı bademetDingile umARIz.___________________
👍 1Yorum
-
pALL0$gil güRuha ithafen ;
-
-
15088 kapandım. Bereket versinCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15018 biraz long girdim.
14954 e long yazdım. Gelirse ne ala" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
☕ 1Yorum
-
15,15-,32 arası hızlısından "uzun ince bir yol" potansiyeli olu$tu, hayırlısı bakALIM..
Gerçi bu tur da alırsa daha frenler tutmaz, epeey Bi yollar alabilir yüksek yaylalara fırSat bu fırrSat style
ki gönül de öyle ister, hazır nazır longKene.
...
Dı$ borsalar & bitli koyun BTC ++'larını, oil peeTr00L mazutsa -eksilerini co$turmaktalar..
Bizim üstümüze haset oynamaktan, gloBal ürünlerin her daim tersindeSin andavAL palacık, yazzıklar ossun sAaa yauvw..
...
Deh deh bademetDingil, yörüü.. KaçARIn y0k kALmadı, el mahkum style hadi bAaLIM.___________________
Yorum
-
Hop de bakim..___________________
Yorum
-
HariKasın style.. Çok ince görü$tü idi yine yeni yeniden. Tebrikler..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben gene de long işlem girmek için 15000 lerdeki likidite bölgesini temizlemesini bekleyeceğim.Zaten kısa vade orası da tutmazsa yandı gülüm keten helva___________________
👍 1Yorum
Yorum