Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
eklemeleri 638 e kadar yapacağım stobu 15665 ye koydum . hayırlısı bakalım. Patlarsa canı sağolsun. elimde pay vadeli ve spot mal var. Onalar yürür İnşallah
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
eklemeleri 638 e kadar yapacağım stobu 15665 ye koydum . hayırlısı bakalım. Patlarsa canı sağolsun. elimde pay vadeli ve spot mal var. Onalar yürür İnşallah
Böyle daha $ık olmu$.. Tebrixler..
BiÇare ihtiyacen TAze gün dü$üğü & ikincil hacim TAkviyeli el altı çabukluğu poz düzenleme style.
Faizi sabit bıraktığı an yukarı roketleyecek gibi bir hava var sanki. Dikkatli olmak zamanı. Yurt dışı da kayıplarını azalttı.Saat 13.58 e kadar izler stobu aşağı revize edebilirim
short maliyetim15518
Faizi sabit bıraktığı an yukarı roketleyecek gibi bir hava var sanki. Dikkatli olmak zamanı. Yurt dışı da kayıplarını azalttı.Saat 13.58 e kadar izler stobu aşağı revize edebilirim
short maliyetim15518
stopu 613 e çektim, yukarda 741 ve 818 e short yazdım
Yorum