Sanki yolu VAR daha aşağılara.. Dışarılar satacAK gibi bunnarı..
FinAL gALası
Collapse
X
-
aynen abd vadeliler eksi ve daha da bozacak gibi. Onu görünce shorta girdim zaten. Sabah longdan güzel kar aldık. Olmazsa onları yerizAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanki yolu VAR daha aşağılara.. Dışarılar satacAK gibi bunnarı..
)
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1Yorum
-
300 biraz daha kapandım. Yukarı sürerken biraz fazla abartmıştım. Daha makul pozisyona çektimCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
325 de biraz kapandım
👍 1Yorum
-
spotta taşıdığım malları da güzel fiyatlardan azalttım bugün. dolayısıyla short pozisyon büyüklüğü önemliCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
300 biraz daha kapandım. Yukarı sürerken biraz fazla abartmıştım. Daha makul pozisyona çektim" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 2Yorum
-
Saatlik pivot 280 de biraz daha kapandım. Çoğu gitti azı kaldıCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
spotta taşıdığım malları da güzel fiyatlardan azalttım bugün. dolayısıyla short pozisyon büyüklüğü önemli" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
267 kapandım bereket versin. Vakti Cuma ben kaçarCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Saatlik pivot 280 de biraz daha kapandım. Çoğu gitti azı kaldı" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1☕ 1Yorum
-
Buralar daha uygun iyi mesela 16,24-23'ler kâr alıyoruz bizde..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanki yolu VAR daha aşağılara.. Dışarılar satacAK gibi bunnarı..___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
☕ 1Yorum
-
Biz düşerken artırdık short pozları mesela.. 16,35' ortili ilaveler yakaladık best orti gün yükseği shortlarımızın yanına..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
325 de biraz kapandım
Yoldaydım anca yazabildim, emirlerle uğraşıp araba sürerken bile para saçıyo bu $ap$al palacık..___________________
☕ 1Yorum
-
Onun için yazdım ya. sen bu işte çok iyisin. biz erken başladık. yukarı sürerken de çok ekledik.. Pozisyon büyüklüğü rahatsız etti. sonu güzel oldu gene de. Çok şükürAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz düşerken artırdık short pozları mesela.. 16,35' ortili ilaveler yakaladık best orti gün yükseği shortlarımızın yanına..
Yoldaydım anca yazabildim, emirlerle uğraşıp araba sürerken bile para saçıyo bu $ap$al palacık..
👍 1☕ 1Yorum
-
Mevcut modumuz boyle boyle..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster...
FLAT fileto..
Hiçbir yerde bekleyen emir neyin de bırakmadık, temiz ordino..
İzleyelim biraz zayıf anlarını palacığın..___________________
👍 1Yorum
-
Estafırullah.. Sende çok iyisin.. Tebrikler, maşallah...Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Onun için yazdım ya. sen bu işte çok iyisin. biz erken başladık. yukarı sürerken de çok ekledik.. Pozisyon büyüklüğü rahatsız etti. sonu güzel oldu gene de. Çok şükür___________________
☕ 2Yorum
-
Allah kabul etsin... Hayırlı Cuma'lar inşallah..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
267 kapandım bereket versin. Vakti Cuma ben kaçar___________________
👍 2Yorum
-
Kolay gelsin, bereketli olsun...Bayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBereketli olsun. Arada ufak miktarlarla ben de katılacağım. Epeydir viop işlem yapmıyordum pasımız gitsin.___________________
☕ 1Yorum
Yorum