Çok hızlı ve nefis düştü.. Maşallah…
FinAL gALası
Collapse
X
-
Gün düşükleri geldikçe sakince reverse long'lanmaya devam.. Best orti style..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeni gün düşükleri olası aşağılara da yine biraz alış emirleri serpiştirdik..___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
👍 1Yorum
-
BademetDingil palacık $am$ırdı, piYasayı da $am$ırttı bi çare neetsin huyu suyu mayası bele.
Çin işi kıskaca alıyo bİst piYasayı, kendini imha etme pahasına bile zavallı zalım.
Bunnar piYasayı madem, bizde bunnarı doğruyoruz resmen.___________________
👍 1Yorum
-
uzaktan da olsa seni takip ediyorum üstad. 16053 ve 16040 long olup 16122 kapadım. Bugünü kurtardık senden aldığım cesaretle. VarolAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBöğürttü köpüklü bİst'i bademetDingil..
Çok hızlı 16,2X'ler yakabilir el mahkum style.. Vade sonu başı geçişler vesaire hesapları.
Dış borsalarda gayEt iyi ayrıca." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1Yorum
-
Estafırullah, sağol VARol... Sen bilirsin işini, çok tecrübeli ve iyisin zaten hakkın..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
uzaktan da olsa seni takip ediyorum üstad. 16053 ve 16040 long olup 16122 kapadım. Bugünü kurtardık senden aldığım cesaretle. Varol___________________
☕ 1Yorum
-
Viop konusunda senden daha iyisini tanımıyorum. Tecrübe falan hava civa bu işte. Önemli olan psikoloji. Ve sen iyi yönetiyorsun.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Estafırullah, sağol VARol... Sen çok tecrübeli ve iyisin zaten hakkın..
Misal gece uzak vade 16362 short girip sabah 440 tan ekledim. Ancak 16240 a kadar dayanabildim. ama sen karı çok daha iyi koşturuyorsun.
16053 ve 16040 longları da görüldüğü üzere çok erken verdim.
Tebrik ederim , bol kazançlar" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1Yorum
-
Ha bundan oliy aynendur.. Biçareler..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster...
Doğradık yine yeni yeniden bademetDingil palacığı.___________________
Yorum
-
Rica ederim, eyvallah.. Daha naapıcan yavw, canlarına okumuşun resmen aynen ha bunnarın, tebrikler..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Viop konusunda senden daha iyisini tanımıyorum. Tecrübe falan hava civa bu işte. Önemli olan psikoloji. Ve sen iyi yönetiyorsun.
Misal gece uzak vade 16362 short girip sabah 440 tan ekledim. Ancak 16240 a kadar dayanabildim. ama sen karı çok daha iyi koşturuyorsun.
16053 ve 16040 longları da görüldüğü üzere çok erken verdim.
Tebrik ederim , bol kazançlar___________________
Yorum
-
Long'larımız %73 civarı kavruldu kâr al.. Kalan kısım 16,23-,25 bölgesinde, beklesinler şimdilik.
Fazla gevşetirse tabelayı bademetDingil, çeşit re-long ara TRade'ler de dönebiliriz yine ayrıca.___________________
Yorum
Yorum