Alfa Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
FinAL gALası
Collapse
X
-
Oyalanıp boyalanıyo, güya uyuyup uyutuyo sahtekâr bademetDingil amaa 16,57X yukarı geçilirse kimse tutamaz mevcut durumlarda Zati eski Galata'nın TAze İstinye'lisi bİst'anBULL style'ı.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
Yorum
-
Gorhma 16,57X kadar TAze yüksekli $eetSin hele Bi konTRatımız,
gerisi berisi ossurTA kanırTA gelecek el mecbur Alımlarının, kendin bile $a$acan nası nası alıp alınacağına.
Sizi sahtekâr mendeburgil sizi... De haydin L0Oo..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
iş olsun diye önceki tepeye 16828 e short yazmıştım. Shortlar gelmiş. Noldu Alllah aşkına. Haber ne" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
☕ 1Yorum
-
kapadım 710 dan. Hürmüz boğazını açmışlarCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriş olsun diye önceki tepeye 16828 e short yazmıştım. Shortlar gelmiş. Noldu Alllah aşkına. Haber ne
" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
Asıl şimdi short zamanı. Beklenti bitti. Mal dağıtımına geçebilirler" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
16743 tekrar shortCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAsıl şimdi short zamanı. Beklenti bitti. Mal dağıtımına geçebilirler
" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
835 e kadar short ekler 850 üzeri stoplarım. Nasip bakalımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
16743 tekrar short" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
Tüm taptazecik re-Long'ları da kavur kâr alladık pulladık 16,800 ciVARı.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterA$ağı yönlüde re-Long'lara ba$ladık.. 16,72X'den 16,68X bölgesi aktifler & yazılı emirler style..
Tekrar filet0 FLAT.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
Yorum