Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
16538 den Rlong oldum
500-463 ekler 450 altında stoplarım. Kısa vade şansımı deniyorum
Stop patlamış. Hem aşağı diyoruz hem Rlong açıyoruz. Tokadı yer otururz aşağı. Bugünkü karların bir kısmı gitti. Sağlık olsun
16250 gelirse alırım long yoksa izlemeye ve short kovalamaya devam
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Aksi gibi $imdide hiç hedge satmamı$ gibi almasın geri yukarılara sarıp Sn. Forumda$ ?..
Bugün sert takılıyo, belki de sinsice Bi zirve zırvalama $OKlama taktiğinde sahtekâr palacık ??,
potansiyel de VAR her açıdan malum.
Ya da en azından yarı yol civarları 'ayı tuzaklama' ihtimali ise en kolayından masada önünde hazır nazır.
Bilgi paylaşıp yazanda kabahat sanırım. Size başarılar.
Silsile KroNolojik olarak ortada. Buna dedik 'sakin' diye forumda$ımız.. Bu tepki tavır doğru mu, çok mu sakince yani ??.
Kusura bakmayın ama incir çekirdeğini doldurmayacak espriye aramızdaki forumda$lık değerini bağını silip atmak, yok saymak, hoşgörü ile aşılacak mevzuları böyle tüketmek doğru değil.
Özgür iradeniz tabî ama şahsımı ve burayı böylelikle kendinizden esirgeyerek cezalandırmanıza gerek dahi yok.
Sizde biliyorsunuzki buradaki varlığınız bizim için değerdi ve başımızın üstünde yeriniz vardı. Mübalağa ediyorsunuz tüm olan biteni.
Bilgi paylaşıp yazmanızda değil kabahat elbet, kendinizde kabahat aramışçasına bir şey telaffuz edecekseniz, bu hususlara dair bakın telaffuz edin madem yaşanmış olana.
Bugün sert takılıyo, belki de sinsice Bi zirve zırvalama $OKlama taktiğinde sahtekâr palacık ??,
potansiyel de VAR her açıdan malum.
Ya da en azından yarı yol civarları 'ayı tuzaklama' ihtimali ise en kolayından masada önünde hazır nazır.
yukarı gidişler tepki olarak değerlendirilmeli bence. Sabah yazdığım gerçekleşiyor. Ama erken kalktık short sofrasından her zamanki gibi
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Gene de temkin elden bırakmayın bu kez. aşağıda 284-217-113 var benim grafiklerde.
Hem bizim Tipitip CHp sahnesine çıkıyor galiba alametler o yönde
Evet inşallah, tetiklerdeyiz.. A$ağılarda niYok ki TA 10'da 1'i değerleme 140.000'li Viop30 konTRat beri. Vay ki ne vay.
Tipit0$ çAKma Gandi bozuntusu akepe'ye genel b0$Kan da olacakmı$, o yönde de epey söylentiler ve duyumlar da'VAR.
Reiscikleri varis veliahtı olarak tercih etmi$, yıllanmı$ gizli ortak ittiFakLarından Zati muhteremi.
Nitekim hiç birimizlerin değil, onların has elemanı neticesinde, kıymetini bilirler..
Olağanüstü genel kurulla tek aday akepe mazbatası hakkıymış, onlar dü$ünsün gari yePİSyeni Türkiye style.