Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TRadE'S datA LP free
Collapse
X
-
12030 a stop koydum. Buraları günlükte çok sağlam direnç. Geçerse 12170-12250 yakın hedefler" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
-
Bugünlük de dersimizi aldık. Pes ettim artıkCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
12030 a stop koydum. Buraları günlükte çok sağlam direnç. Geçerse 12170-12250 yakın hedefler" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
-
Allah gönlünüze göre versin. Yurt dışı kırmızı. Bizimki coştu. Altından bir şey çıkacak ama hayırlısı.ConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHapı yuttuysa zehiri aldı sanki sendeler birazdan..
Dün o kadar yüksekten Bofanın short eklememesinden huylanmalıydık" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
La galibe illallah... Herdaim.
...
Kıpkızarmayı hakediyo haramzade bademgil rejo h0ldİngs borsası...
Yorum
-
Gaza geldim 12024 ten gene shortladım bir miktarConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLa galibe illallah... Herdaim.
...
Kıpkızarmayı hakediyo haramzade bademgil rejo h0ldİngs borsası..." Her şeyi bidiğini iddia edene
😂 1Yorum
-
Nerden, nerden ??.. 12,004 falan olmasın o.. ) Gaz mühim mesele..
Galiba elin klavyen sürçtü, ilk dur'Ak 11,224'e yolcu bizim konTRat.. ) HissiéKablelvuku styleA...
Yorum
-
12224 ve bekleyeceğim.ConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNerden, nerden ??.. 12,004 falan olmasın o.. ) Gaz mühim mesele..
Galiba elin klavyen sürçtü, ilk dur'Ak 11,224'e yolcu bizim konTRat.. ) HissiéKablelvuku styleA..." Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Nası yani ??, çalışmadıki 12,224 de.. ??.. Sıfır '0' kullanmıyosun sanırım.. Bi karar VERmeli )..
Yorum
-
12024üstadConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNası yani ??, çalışmadı ki 12,224 de.. ??.. Sıfır '0' kullanmıyosun sanırım.. Bi karar VERmeli )..
" Her şeyi bidiğini iddia edene
😂 1Yorum
-
12034 stop olduk. 12024 ten geri aldık işteCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
12024üstad" Her şeyi bidiğini iddia edene
😎 1Yorum
-
Bizde TAbela 11,93X'ler bile yanınca dayanamadık bi tutam sallamı$ oluVerdik, az kâr al poz azalt misali..
Çoğu bizde nassa.. Orti kârda ShortS'larla ile devam..
Yorum
-
Dön DoW dön.. Allah belanı VERecek..
Yetti gari, Nas'sıDuck'ı, S&P'yi, Dax-i girl'ü, Nikkei emmiyi, HangSeng'i, CAC 40'ı, onu $unu bunu bile mi kale almıyon densiiZzz..
Yorum
-
bİstiğin hâl ve ruhiyeti.. Negatif..ConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHapı yuttu zehiri aldı sanki sendeler birazdan..
DoW da döner ekmekse ise, çam gibi dibine devrilebilir..
Yorum
-
Kurtarıyo mu diyosun yani, değerli Tecrübeli usTA Bayım..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
12034 stop olduk. 12024 ten geri aldık işte
Bi dAa bknz. lütfen, bi sıfır eksik gibi hâlâ sanki.. )
Yorum
)
Yorum