ConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TRadE'S datA LP free
Collapse
X
-
Bazen poz büyüklüğü de psikoljiyi zorluyor. Eğer11785 de 1/3 kapanmasaydım halim haraptı
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1 -
Bize biraz fırsatı verseydi dönerdik bir tur daha yada yeni vadeyi de ters işlem katarak vesaire hasar azaltırdık ama nerdee takmış kafaya tabi, para mühim değil tarzında kastı durdu el klasiko..
👍 1Yorum
-
Selamlar, iyi trade’ler..
11,76X’lara kadar kademeli artan alışlar yayıldık aşağılara, gelirse geldikçe TRade’lik long’larımız olsun hesabı..
Yorum
-
Selamlar ,
Ben gece 11915 den 1/3 oranında shortlara ekledim . Onları sabak 11820 den verdim. Kalan maliyet 11791 . Short devam.
Spot Longlar da var bir miktar.
Gene siyasi operasyon vs. karıştı ortalık" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
11931 e de stop yazdım. Kol keser , nasip değilmiş derim.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar ,
Ben gece 11915 den 1/3 oranında shortlara ekledim . Onları sabak 11820 den verdim. Kalan maliyet 11791 . Short devam.
Spot Longlar da var bir miktar.
Gene siyasi operasyon vs. karıştı ortalık" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
11900 1/3 ekleme yaptım. Maliyet 11827 short devam. 11931 de stop olur ekranı kaparım
)
Yorum
-
11,82X maliyet epey long birikmişti gün düşüğü yakınları dahil, bunnarı 11,90X salladık kâr al style..
Yukarıda 11,93X bölgesi dahil satışlar da yayıldık.. Geldikçe artan maliyet short’lanırız hesabı..
👍 1Yorum
-
Aman hocam. dün de aynı hatayı yaptık. Artan maliyet hesabı doğru değil bence.11930 aşılırsa 12015 çok hızlı gelir.ConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster11,82X maliyet epey long birikmişti, bunnarı 11,90X salladık kâr al style..
Yukarıda 11,93X bölgesi dahil satışlar da yayıldık.. Geldikçe artan maliyet short’lanırız hesabı..
Şakası yok bunların" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Benim işim bitti. ekran kapat, yürüyüşe çık dediler. Size kolay gelsinCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster11900 1/3 ekleme yaptım. Maliyet 11827 short devam. 11931 de stop olur ekranı kaparım
)" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
-
Öyle değil.. Açmayı planladığım kadar pozu kademelere bölerken, eşit değil ‘artan miktarlarda’ lehime olan maliyet yönünde yayılıyorum..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAman hocam. dün de aynı hatayı yaptık. Artan maliyet hesabı doğru değil bence.11930 aşılırsa 12015 çok hızlı gelir.
Şakası yok bunların
Yorum
-
11,86X tüm short’lar kawur kâr al style..
Reverse long’lara başlıyoruz aynen burdan da aşağılara kayarsa eğer..
Yorum
-
-
Ben de 10855 ile Longa başladım. Taze umutlar...ConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster11,85X orti biraz longS’ toplayabildik.. Sarkarsa devamı da uyar.." Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
11907 kapandım. Biraz yaraları saralımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de 10855 ile Longa başladım. Taze umutlar...
)
Yorum
Yorum