11,24X'lar oldu orti poz miktarımız da arttı..
TRadE'S datA LP free
Collapse
X
-
-
Her iki vade de yukarılarda bekle$en satı$larımız VAR hâlâ durmakta olan..
Gerçekle$irlerse Ağustos'da long kawur kâr allar & Haziran'da ise Flat çıkı$ı short'lar ba$lamı$ olacak..
Yorum
-
-
-
Ertelenmesine bu kadar olumlu tepki veriyorsa , tersi olsaydı ne olurdu borsanın hali çok merak ettim
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
11545 shortlara başladım. Vira bismillah
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
11600 ekledim.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster11545 shortlara başladım. Vira bismillah" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Ağustos kAlan eden tüm long'larımız 11,5Xx'leri de kapsayarak kâr alındı.. Flat fileto..
...
Haziran 10,9Xx'ler dahil yol boyu artarak full short bastık bİstek mastika style..
10,8Xx'ler cool maliyet.. Uzla$maya saatler VAR ki hayırlısı...
Yorum
-
Tersi nereye oluyo yaw 'benim' diyeni fenaa üzer kötületirtir titretirler burdan kelli.. Esamesi okunmaz bunnarın..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterErtelenmesine bu kadar olumlu tepki veriyorsa , tersi olsaydı ne olurdu borsanın hali çok merak ettim
Hem öyle bir$ey olsa olabilse, bugün bu saate kalır mı hedge hiç değerlemesi,
tee nereleri dibin diplerini boylamı$ olurdu piYasalarımız çokTAn deMi More styleA,
sen de $urası biz diyelim TAa $oorası - eksi TA'belaa fiyatlardan girerdik idik bu karar anına muhterem Bayımız..
Yorum
-
Üstad niye yakın vade short çalışıyorsunuz anlamadım. Haziran / ağustos makas % 6,1 olmuş. TLref düşüyor.ConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAğustos kAlan eden tüm long'larımız 11,5Xx'leri de kapsayarak kâr alındı.. Flat fileto..
...
Haziran 10,9Xx'ler dahil yol boyu artarak full short bastık bİstek mastika style..
10,8Xx'ler cool maliyet.. Uzla$maya saatler VAR ki hayırlısı..." Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
-
Netice ona varıyo yoksa öyle çalıştığımızdan değil.. Bak sabah beri long girdik.. Arada long'duk hemde her iki vade bile,Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üstad niye yakın vade short çalışıyorsunuz anlamadım. Haziran / ağustos makas % 6,1 olmuş. TLref düşüyor.
turlar döndük evirdik çevirdik.. Ohooo )..
...
HatTA o haklı olarak bahsettiğin vadeler arası makastan bile en az iki tur makas avantajı biz bile aldık lehimize Cuma ve bugün.. Yaa.. 3 tur doğrusu ki bugün her iki vade TAkılmamız da sebep.
Yorum
-
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Ben özel bir sebep var mı merak ettimConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Netice ona varıyo yoksa öyle çalıştığımızdan değil.. Bak sabah beri long girdik.. Arada long'duk hemde her iki vade bile,
turlar döndük evirdik çevirdik.. Ohooo )..
...
HatTA o haklı olarak bahsettiğin vadeler arası makastan bile en az iki tur makası biz aldık lehimize Cuma ve bugün.. Yaa.." Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
İyi TAkip $art..ConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDü$ bİst dü$..
Realize et kârları uzla$ma öncesi ve style..
$indii esas mesele bu.
Yorum
-
Yok öyle denk geldi gibi neticesinde bugün için.. Karar hengamesine rağmen kolay mı ayarları yapmak ??..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Ben özel bir sebep var mı merak ettim
Cuma'dan evveli ise zaten geçen hafta ilk üç iş günü Haziran dominant hacimliyken el mecbur o vadede devam ededurduk..
$art değil her zaman ama pozların durumuna göre böyle gelişti yine bu tur da..
👍 1Yorum
Yorum