10,46X - 10,56X yayılmayı dü$ünüyoruz yemye$il yaylalara, dağınık artan mayınLama style..
TRadE'S datA LP free
Collapse
X
-
-
Burdan Pazartesi vade sonuna desek; O 1 milyarın üç günü minimum 15-18 milyon kılçıksız kâr arasından bağlamı$tır açıktan bol kese komisyonunu haraminin biri..ConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aralarında kâr komisyonu açıktan ödemeli kesin bunnarla anla$arak style h0ney anlarsın ya..
...
...
HatTA 25-30 milyon üzerinden dahi daha doğrusu..
Mesela yani..
Yorum
-
Hepsini nereye veriyo Bayım, yakın vade 10,285 etiket bölgemizden 10,444 arası heer diyar bİstek enstrümandan çeşit pozlanmı$ oldu bilahare..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vurdu Nitekim !
Aldıklarının hepsini verdi namussuz
Yorum
-
Görüntü 10,48X'leri tekrar yokluyacak style.. Üstü zati rahatlaTIR uygun süreliğine, "ease region"..
Yorum
-
Ha bundan isteruk ha bundan..ConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKop da gel bİst.. KopTAgeL.. +++
Yorum
-
." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
-
Ben spottaki alış-satışından bahsettim. Yarım saaatte +1 ,1 milyarla bankaları sürdü. Sonra 1 milyarı verdi o an için.ConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hepsini nereye veriyo Bayım, yakın vade 10,285 etiket bölgemizden 10,444 arası heer diyar bİstek enstrümandan çeşit pozlanmı$ oldu bilahare..
Şu ana kadar da ekstradan 500 mly daha satıp anlık -310 milyona geldi Bofa
Yoksa vadelide naptığını ancak akşam görürüz. Ama ben uzak vadede iyi yerden shortladığını düşünüyorum
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
," Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Oldu olacak gün tepesinden kapat da ortalık şenlensin" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
-
Anlamı$tım aynen Bayım, i$ bu sebep bende öyle dedim..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben spottaki alış-satışından bahsettim. Yarım saaatte +1 ,1 milyarla bankaları sürdü. Sonra 1 milyarı verdi o an için.
Şu ana kadar da ekstradan 450 mly daha satıp anlık -287 milyona geldi Bofa
Yoksa vadelide naptığını ancak akşam görürüz. Ama ben uzak vadede iyi yerden shortladığını düşünüyorum
...
Hem daha da alır 'görüntü' demi$tim..
Yorum
-
Anında kawur kâr al ba$ladık bizde..ConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇıldırrr bİst.. +++
Mümkünse yeni gün yüksekleri de isterük daha dolu mayınlı bölgelerimiz style..
👍 1Yorum
-
Hengame styleA.. Afferimm bİst kırmıyosun bizi..ConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10,46X - 10,56X yayılmayı dü$ünüyoruz yemye$il yaylalara, dağınık artan mayınLama style..
Yorum
-
Güzel bir gündü.Şimdi dinlenme vakti.
İyi hafta sonları. Sağlıcakla kalın" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
Yorum