Günaydın , hayırlı cumalar , bereketli günler
TRadE'S datA LP free
Collapse
X
-
-
Gece 902 den eklediklerimi 948 den verdim.
Belli ki aşağılardan çok fırsat vercek. Gene kanlı bir vade sonu bizi bekliyor sanki" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
948 verdiklerimi 883 yerine koydum. Al ver yapalım, bakalım ne olacakCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGece 902 den eklediklerimi 948 den verdim.
Belli ki aşağılardan çok fırsat vercek. Gene kanlı bir vade sonu bizi bekliyor sanki" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
AkBoyOğlanlar korkmayın la bu kadar CHP'den.. Malsız kalırsınız mini rallide bak söylemesi bizden..
Sende ayıBediyon bİst yaw yüz verme $u ödlek haramilere.. An böyle zamansızca gün dibini 10,285 style etiketle de
ALba$ını git bi endamını görsünler dAa.. Elalem ne güzel ++sunumlarda hazır nazır borsa piYasalar..
Yorum
-
-
+Makası da unutmayın ha u$AKlar..
+2X.00 gibi de öyle üstüne koyALIMki gecikenler, seyre dALanlar, terste olanlar
anca paça toplama KURalLı ucundan dahil olabilsinler hep, ki o da belllki h0ney..
Yorum
-
986 dan kapadım. Allah bereket versin. Bugünlük yeter
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Vay arkadaş malımızı kaptılar. O neydi öyleCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster986 dan kapadım. Allah bereket versin. Bugünlük yeter
)
İşin garibi 11130 daki satışı silmemişim. O panikle onu da erken kapadım11117 de
)
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Neyse sizin adınıza sevindim. Çok terste kalmıştınız. 1 dakikada düzeldi. Bereketli olsun" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
Bist Bofanın oyuncağı oldu. Adam 1 milyarlık banka aldı uçurdu gitti.
Herhalde uzak vade yukardan vurmak için marj açıyor" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
Vurdu Nitekim !Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBist Bofanın oyuncağı oldu. Adam 1 milyarlık banka aldı uçurdu gitti.
Herhalde uzak vade yukardan vurmak için marj açıyor
Aldıklarının hepsini verdi namussuz" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Afferim u$AKlar ha boyle ha boyle..
"Evirdik Çevirdik" bol kepçe yukardan sat aşağıdan al yine madem imkan sunuyo hesabı
maliyeti leziz düşürdük 10,415 style LongS' devam..
☕ 1Yorum
-
Üstad ışıklar kapanıncaya kadar yakın vade devam diyorsunuz ama uzak vade 2 günde 0,75 marj verdi makastan dolayıConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAfferim u$AKlar ha boyle ha boyle..
"Evirdik Çevirdik" bol kepçe yukardan sat aşağıdan al yine madem imkan sunuyo hesabı
maliyeti leziz düşürdük 10,415 style LongS' devam.." Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Aralarında kâr komisyonu açıktan ödemeli kesin bunnarla anla$arak style h0ney anlarsın ya..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBist Bofanın oyuncağı oldu. Adam 1 milyarlık banka aldı uçurdu gitti.
Herhalde uzak vade yukardan vurmak için marj açıyor
...
Ne hengameydi ama..
bİst resmen bi dediğimizi iki etmedi sayALIM bugün hazır madem alsın
alacak daha daha sanki.. Uyarr..
Yorum
-
Hayırlısı artık bakıcaz bakALIM burdan itibarende telafisi olur belki, kısmen bile..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üstad ışıklar kapanıncaya kadar yakın vade devam diyorsunuz ama uzak vade 2 günde 0,75 marj verdi makastan dolayı
Yorum
Yorum