exTRa kalın shortS' olduk maliyet 10,606 üstü style..
TRadE'S datA LP free
Collapse
X
-
-
-
Akşam seansında ben de10640 maliyetle short gemisine bindim. Hayırlısı bakalımConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiraz daha 10,62X civarı vura vura 10,608+ üstüne çektik shortS’ maliyeti.." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1Yorum
-
599 kapandım. Bereket versin .Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Akşam seansında ben de10640 maliyetle short gemisine bindim. Hayırlısı bakalım" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
-
-
550 longCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
599 kapandım. Bereket versin .
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
-
575 kapandım. Şimdilik yeterCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
550 long" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
☕ 1Yorum
-
8. ay 6. aydan sadece % 5 yukarda fiyatlanıyor. O da yıllık %30-31 faize denk geliyor.ConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10,59X civarı yakın ortili bütün longları kawur kâr allayıp pulladık..
Flat style’ız..
Bu kadar fark faiz indirimiyle açıklanamaz sanki.
Sözün kısası Long açılacaksa uzak vade açmak daha avantajlı sanki" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
-
-
10,55X ve altı & 10,57X ve üstü; Bilahare al-sat / sat-al "evir çevir" usulü style kâr topluyoruz..
...
bİst makineler tilt olunca TAbîatıyla dar alanda kısa testere paslaşmalar ile denge bulmaya çalışmaktalar..
Bir gözleri de dıjj borsa piYasalar, petroDolar vs. vesairede style..
Yorum
-
Üstad bir göz de Pazartesi CHP davasında olsun. Bunlar partiyi Kılıçdar'a verecekler büyük ihtimal.ConSenSus SenSor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10,55X ve altı & 10,57X ve üstü; Bilahare al-sat / sat-al "evir çevir" usulü style kâr topluyoruz..
...
bİst makineler tilt olunca TAbîatıyla dar alanda kısa testere paslaşmalar ile denge bulmaya çalışmaktalar..
Bir gözleri de dıjj borsa piYasalar, petroDolar vs. vesairede style..
ortalık karışacak gene , vaziyet almak lazım" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
Yorum