Free Trade Zone "Viop 30"
Collapse
X
-
).. Evet Çakırmetin üsTAd, h0$ seyirler dilerim..Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVade geçiş GAP 'I da kapandı. Bundan sonrası kritik üstad
Yorum
-
Size 11060 yazmışım ama 30 aralık mumuna bakmışım. Ben 31 arlık mumuna göre 10967 ye düzelttim longlarıBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster).. Evet Çakırmetin üsTAd, h0$ seyirler dilerim..
11016 dan yıldırım hızıyla kapadım. Haber kaynaklı olunca hoşuma gitmedi doğrusu" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
Ben 31/12 vade kapanışı 10790 u da gösterecekler diyorum. Bugüne yetişmezs yarına.BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTebrikler, zerafet dolu bir hareket ve yakla$ım olmu$ TAbi öylelikle..
Kapanı$ımıza dair beklentileriniz nasıl acaba tüm bu ince farkındalıklar ile Çakırmetin usTA ?..
Bu arada Bist 100 'ü de 200 EMA ya indiricekler diyorum." Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Bknz. ekran gülü Alican G.M. Bulluğumbörg TV çalı$anına bilenem kıpkırmızı gravAt bağlamı$lar boynuna,
$eker ç0cuk Ken style epey de subliminAL misal.. Ama gel görki bizim burdan hiiiç hedge öyle görükmüyo Pİyasalar..
hALbukisine büyük bALina +++ yuTAr hesabı gibi görüntü sanki, ne dersin Bayım ?..
Yorum
-
Or.Ka'giller meseLAa, etRAFı mavili style BALinalar felan Fİ$man kiBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster...
...
hALbukisine büyük bALina +++ yuTAr hesabı gibi görüntü sanki, ne dersin Bayım ?..
neetsin kutBi ayu polar bile ANca itibariyle yemCik olur en kabadayı ).
Yorum
-
Bi kritik ALalım yine de müsait olunca TAbi please..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster).. Evet Çakırmetin üsTAd, h0$ seyirler dilerim..
Yorum
-
Bizim mALiyette 11,230 even, bİst seven etti oldu gari..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok az daha ilaveledik 11,14X style maliyet oldu 11245' gayEt c00LioLongi$tayn..
Yorum
-
11113 üzeri saatlik kapanış güzel umur. Long yönlü umutlar yeşerir hocam.BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBi kritik ALalım yine de müsait olunca TAbi please..
Ama ben zor diyorum" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Zor güzeldir ya bazen, ki derler derleeer hep hOney..Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster11113 üzeri kapanış güzel umur. Long yönlü umutlar yeşerir hocam.
Ama ben zor diyorum
Gece seansı ne GÜNE duruyoduki hem, ye$ersin bakalım umut da güzel $eydir )..
...
Limon sıkma D0Wargil & BTC.. Her balığa limon sıkılmaz öyle,
hele ki BALinalara hedge hiç yANi.. Gözüne mözüne kaçar bak sonra hedge hiç karı$mayız ona göre )..
Yorum
-
+++ E hemencecikte geçmi$iz bile 0r.ayı,Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster11113 üzeri saatlik kapanış güzel umur. Long yönlü umutlar yeşerir hocam.
Ama ben zor diyorum
vALla sayılmaz bu hOney daha yukARI hedefler mi koysak hocam ??..
Yorum
Yorum