sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
BİST100 Analizleri
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
teşekkürler nasip oldu diyelim.Alakalem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBildin hareketi sonperde33, tebrikler. Fazlasıyla hemde..
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
👍 1Yorum
-
-
herşey flat , yine negatif kalıba dönüyor bu,
bundan sonrasını yazmiyim , çok riskli hareketler yapacağım .
Yorum
-
günaydın,
dünkü düşüşü mumla aratacak bir yapı oluştu .
çok daha büyüğü gelmek üzere bence.
dikkat edin arkadaşlar.
☕ 1Yorum
-
Patronlarına, kendilerine, orTAklarına ve seçme yanda$Aklarına böyle bu durumlar TAbi.Alakalem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdi de satan kendileri değilmiş, 'hiç satmamış' gibi, istediği kadar hatta istemediğin kadar da alır. Artık cebi, cahil yobaz zalim paşa gönlü ne kadar isterse.
Kime ne hesap veriliyorki ??, Meclis, AYM, Sayıştay, Danıştay, Yargıtay, Masak, Spk, Bddk, evrak, arşiv vesaire herbişey hak getire.
Diğer uygun bulabildikleri neredeyse herkese ise TAm aksinin bile fersah fersah fazlası zıttıyla.
Adaletin kantarın topuzu hep kayık hepten kayık, hatta kayık ötesi neticesinde.
👍 1Yorum
-
biraz daha alırsa olacak bu iş dönmek üzere ,ama feyk diye düşünüyorum hala.
Yorum
-
22 Ekim, üç hafTA önceden bi bademgil bİst ensTAnTAnesi.. $a$ırtMaçlı yine pek TAbî..Alakalem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster...
Çarşamba öğleden sonra satış günü diye şartlanmamak lazım,
...
...
Long devam.. Daha da coşarsa +++ "long yönlü TRade" tu$lar MALum ellerimizin ALtınDa.
Yorum
-
Yakmadan çeviriyoruz i$te kazları her ne kadar coşkusuna coşku henüz katmamış olsa da
poz*%50 civarı long kapa tekrar aç TRade'lerle longS' maliyeti aşağı çekebildik biraz daha..
Baz ALırsak dünkü adi çAKma bİsteka dibe göre özünde oldukça bereketli zaten poz'umuzun mevcut seyri.
Devam..
Yorum
-
dünkü düşüş el enseydi alakalem,
yaklaşan fırtına çok böyük ,
uzun süre bistte 5 haneli rakamlara elveda diyebiliriz.
stopun yakın olsun bro,
kendi düşüncemdir, yatırım tavsiyesi değildir.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
👍 1☕ 1Yorum
-
Halka ırzlarıda yürüTÜYOlar güya bi yandan hepisi e$ zamanlı her yerden ordan burdan şurdan elini kolunu bağlamaya bakıyolar bİst'tekilerin. Kimseyi mALda istemiyorlar havası.. Herdaim her açıdan spot alıcı & long'cu tehdit ALtında style.
NedenKinE ??.
Yok arkadaş, tersiz biz bunnara.. Tersin tersinin tersinde bile.
Long devam uygun süreliğine daha.
Kötü yereleri de olsa hazır maliyeti 12,2'lere de çekmişiz. Kendileri sıkışsın düşünsün madem.
Devam i$te..
Yorum
Yorum