BİST100 Analizleri
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
DoWgil başta, tüm global borsa endekslerde reset style dümdüzeltmeler bekliyor umuyorum bu tarihi rekor irtifalardan.
Bugün bu gece başlayan, yarın ile haftasonu etkenlerini de kapsayıp, gelecek haftaların çoğu işlem günleri dahil
nihayet deriiin ve kıpkırmızı barlar eşliğinde.
Bizim dümbüllü bİst ne derece ve ne kadar uyar belli olmaz tabi, ancak beta etkili fazlasıyla da göçüp cortlayabilir ??..___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İmza: Sör WhyVırızZ BeeZz
👍 2Yorum
-
Katılıyorum şiddetle. Özellikle ayın 16 sından sonra kırmızılara bürünmüş bir piyasa bekliyorum..
Bugün shortları tasfiye edebilmek için bankacılı endeksini kullandılar.
Yarın tasfiye işi bittikten sonra pazartesi bizim piyasada sert düşüşler gelmesi icap eder diye beklemekteyim..
Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDoWgil başta, tüm global borsa endekslerde reset style dümdüzeltmeler bekliyor umuyorum bu tarihi rekor irtifalardan.
Bugün bu gece başlayan, yarın ile haftasonu etkenlerini de kapsayıp, gelecek haftaların çoğu işlem günleri dahil
nihayet deriiin ve kıpkırmızı barlar eşliğinde.
Bizim dümbüllü bİst ne derece ve ne kadar uyar belli olmaz tabi, ancak beta etkili fazlasıyla da göçüp cortlayabilir ??..
👍 2😂 1Yorum
-
şu anda hala iyi durumda,sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergörüntü tekrar pozitife dönüyor artık .
bu vade düşüş olmayacak gibi duruyor.
ona göre gardımı aldım .
olası bir 2. bir ons şelalesi gelmesi gerekiyor.
ondan sonra bistte düzeltme hareketi başlar gibi duruyor.
bu arada DOW/ XU100 rasyosuna göre %10 pozitif duruş hakkı var bistte.
o yüzden yukarı yönlü hareketin devamını bekliyorum .
şartlar değişirse tüyerim tabiki . : )
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
☕ 3😎 1Yorum
-
Görüntü çok hızlı da bozulabilir..
Ons borsaları çırptı çarptı bile zaten, her ne yapsa lehte beklenti oluşturmaz epey süre borsalar nezdinde..
Olabilecekler düzeltmeden çook öteye geçebilir..
İlgi Dow/Bist rasyosu -%10 negatif etkiyle pozitif beklentinin -iki katı marjla betalı zayıflığa da dönüşebilir..
Önümüzdeki süreçte azami dikkatli olmak lazım sonperde33 bayım, seri hareket etmek gerekebilir..___________________
👍 3Yorum
-
HatTA düşük periyotlarda bİst'inyenin TAmamı komplesi rekorlu bu sabahının net olarak
ve dahi öğleden sonra MC palavrasının bile fevkalâdenin fevkinde FAKE olarak kalması ihtimalleri.. )
...
Hele 15,7Xx'ler aşağı yönlü tez vakte kırılırsa, yapmış olacağı zırva adacıkla vedalaŞıırrr bİst
ve boğa bile değil resmen "sığır tuzağı"na dönüşür tüm ilgi FAKE feyk hamleler..___________________
👍 1Yorum
-
-
kıllandım .
tam toplantıya girerken farkettim bazı şeyleri .
belki biraz daha iyi yerden terkrar long için fırsat verebilir gibi geldi yada yapı dönüyor gibi geldi bilmiyorum
biraz izlemede kalıcam.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
☕ 3Yorum
-
günaydın,
sabah sabah biraz gereksiz aldı ,
onsunda yıkılmaması ,
süreninde dolması ,
negatif tarafı artık ağır bastırıyor.
kuzunun tabiri ile, yeni gelin gibi süslediler bunu iyice, hoyrat ellere gelin edebilirler
şortladım bende,
ekgyo yeni aselsan diyordum , artık buda etkilenecek bence muhtemelen olası düzeltmeden.
👍 2Yorum
-
marmaralı hocam,
ons konusunda bir ölçümünüz varmı?
benim hesaplamalar 2 li tepe gibi bir şey çıkartıyor onsta.
sizin endeks senaryoyuda destekliyor gibi geldi , teyit amaçlı bir sorim dedim düşüncenizi
☕ 1Yorum

Yorum