BİST100 Analizleri
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
11680 den açılan long pozMARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster11680 long açıldı... TP: 11780
bist100 10500 e bir tepmeli...
11760 dan 80 puan karla kapatıldı.
Viop, biste göre baskıda kaldı kapattım pozu.
7 iş günü 800 puan almış oldum piyasa yapıcıdan..
Yorum
-
Kötü haber dipte gelir..MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu iş yarın ya da perşembe günü bitmeli..
Yani düşüş hedefe varmak üzere..
Sona yaklaştık.. sonra yeniden yükselen trend...
Yarın ya da perşembe short işi bitecek..
Yorum
-
11640 short açıldı.. TP: 11540
bist100 10420-10450 arasına kadar tepki verebilir..
bu short işlemimden sonra başka short pozisyon açma planım yok..
dönüş alanı olarak bist100 de 10000-10300 olarak geniş bir alan görüyorum.
burada kademeli long pozisyona yerleşeceğim..
bu 2 gün hem zamasansal hem fiyat olarak önemli..
Yorum
-
20 dakikada 100 puan kar alındı..MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster11640 short açıldı.. TP: 11540
evet short faslını kapatıyorum.. (8 iş gününde 900 puan kar alındı canlı trade ile)
şimdi long için acele etmeden pozisyona yerleşeceğim adım adım..
Yorum
-
Hayırlı olsun Marmaralı. Umarım istediğiniz yönde gelişir.MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEPEDEN düşüş %7.4 oldu..
yeterli sayılabilir...
Biraz daha olsa daha güzel olur aslında ama yinede...
Şimdi slow trade başlangıcı...
11550 LONG açtım 1/3 poz..
Ben de spotta beğendiklerimi toplamaya başladım. Ancak viop long için biraz daha sabredeceğim.
11450 gelirse veya saatlikler al verirse şansımı denerim" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
Eyvallah Çakırmetin.. açıkçası biraz daha düşsün istiyorum. Bakalım..Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı olsun Marmaralı. Umarım istediğiniz yönde gelişir.
Ben de spotta beğendiklerimi toplamaya başladım. Ancak viop long için biraz daha sabredeceğim.
11450 gelirse veya saatlikler al verirse şansımı denerim
düşüşler benim için full poza girmek için fırsat olacaktır.. Hayırlısı.. Bol kazançlar dilerim size de...
Benim düşüncem bu ay bitmeden BIST100'ün 11400 seviyelerini test etmesidir.
Yorum
-
Algı...
Bu piyasadaki en önemli faktörlerdendir...
Geçen hafta teknikçiler 10400 altını beklemedi (Ben bekledim)
10400 altını beklemeyen teknikçiler long tarafa yüklendi.. Cuma günü öğleden sonra fişi çekti piyasa yapıcı..
Bugün 10267 görüldü..
Şimdi teknikçi bakış 10000 civarına düşüşü bekliyor. (Ben artık beklemiyorum)
Vergi haberi de cabası.. Haber algı oluşturdu..
Algı düşüşün devamı adına müthiş bir seviyede..
Ve tüm bunları teknik kalıba oturtmuştum 2 haftadır yazdıklarımla çizdiklerimle..
Piyasanın düşüşü bitirip, yeniden yükselişe geçmesi an meselesi..
Haftalık kapanışı pozitif bekliyorum..
Yorum
-
Sayın Marmaralı,
Son dönemdeki tradeleriniz gerçekten nokta atış. Tebrik ediyorum ve ilgiyle takip ediyorum.
Ben sizin kadar hızlı karar alamadığım için Sayın Kuzu'dan öğrendiğim kadarıyla dinazor taktiği uyguluyorum.
Son dönemde olduğu gibi iniş çıkşların olduğu yatay bir seyirde güzel kazanç şansı veriyor. Siz bunu sonuna kadar yaptınız zaten.
Bir trend başlarsa o zmn kötü işte,yönü yanlış tayin etmemek lazım, yoksa can yakıyor, kendimden biliyorum
Kazancınız daim olsun.
Yorum

Yorum