14435 maliyetli shortlar 300 küsür puan kar ile 14130'dan kapanmıştır...
Yukarı hareketlerde short açmak için fırsat kollayacağım..
BİST100 Analizleri
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
Bugün 287 dolar test edildi.. Belirttiğim bant aralığı gerçek bir direnç bölgesi..
Buranın üstü kısa vadede zor olacaktır..
BIST100 ₺ bazlı 12350-12600 bölgesine denk gelen bir bölge...
MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"2026'nın ilk haftaları BIST rallisine tanık oluyoruz"
Dolar bazlı önemli bir direnç bölge var: 287-290 dolar bant aralığı..
Buraya kadar yükselişlerin devam etmesini beklerim. Buradaki tavır sonrası yeni bir değerlendirme yapmak gerekecektir..
👍 2😎 1Leave a comment:
-
İdeal data kullanan var mı? Matriks trader saçmalamaya başladı. işlemler saniyelerce bekletiyor. İdeale geçsem matriksteki sistemleri adapte edebilir miyim. Trader platformu nasıl? Görüş veren olursa sevinirim. Ya da alternatif tavsiye.
Leave a comment:
-
"2026'nın ilk haftaları BIST rallisine tanık oluyoruz"
Dolar bazlı önemli bir direnç bölge var: 287-290 dolar bant aralığı..
Buraya kadar yükselişlerin devam etmesini beklerim. Buradaki tavır sonrası yeni bir değerlendirme yapmak gerekecektir..
MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
👍 3Leave a comment:
-
sorma,Bayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
11300 dikkat çektim sen long değil miydin sonperde hocam. Ne ara şort oldun?
az bir düzeltmeye gireyim dedim fırsat vermedi .
tehlikeli oldu benim için., çıkamadım.
nasip pazartesiye.
Leave a comment:
-
11300 dikkat çektim sen long değil miydin sonperde hocam. Ne ara şort oldun?Bayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
11.102 gördü düzeltme dibi bulunmuşa benziyor. Sağlamcılar için grafikteki siyah üzerinde günlük kapanış teyit olacaktır. Öncesinde ikinci grafikteki mavi 11.300 üzerinde saatlik kapanışları dikkate almakta fayda var.
😞 1Leave a comment:
-
günaydın,
şorta erken girmişim yaw
yedim kafama 100 puana yakın , :P
devam bakalım.
Leave a comment:
-
USD bazlı günlük grafikte ise 266,64 (11.465) seviyesini takip ediyorum. Bu da önceki gönderide paylaştığım 11.485 rakamını teyit ediyor. Bu bölge üzerinde günlük kapanış long pozisyonu sevindirir diye düşünüyorum.
Bir başka dikkatimi çeken konu 2025 mart ayında özellikle bankalarda yabancıdan gelen malı karşılayan kurumlar aldıkları malları geçtiğimiz 45 günde tekrar yabancıya devretti gibi .görünüyor. Önümüzdeki günlerde en azından bazı bankalarda güzel gelişmeler görebiliriz. Bununla birlikte sanayi tarafı hâlâ zayıf duruyor. Bu da can sıkıcı.
Endeks eğer 11.450-90 bölgesini günlük kapanışla kırarsa çok temiz bir ralli mi olur? Yoksa 12500-14500 arasında bizi büyük bir sürpriz mi bekliyor olur? Bunu da takip ediyor olacağım. Sosyal medyada 2026 için borsa yılı olacağı lafları dolaşmaya başlamış. Ben vakitsiz öten horoz durumuna düşmemek için adım adım takip tarafındayım.
👍 1☕ 1Leave a comment:

Leave a comment: