herşey flat, tekrardan.
BİST100 Analizleri
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
burdan tekrar endeks şort + on long .
( yüksek risk içerir )
😎 2👍 1Leave a comment:
-
300 Dolar ihtimal dahilinde ve de beklentim dahilinde short devam ediyorum..
MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
👍 3Leave a comment:
-
artık flat,
düzeltmesiz çok fazla verdi ,
az izlemede kalıcam .
👍 2☕ 1Leave a comment:
-
şöle akşam pazarı biraz baktım,
kısa vade
en iyi , optimist senaryoda vadeli 15.200 gibi çıkıyor.
☕ 3Leave a comment:
-
Biz teşekkür ederiz esas.. İnşallah...MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok çok teşekkür ederim. Hep beraber kazanmak dileklerimle selam ile Sn. Alfa...
👍 1☕ 1Leave a comment:
-
Çok çok teşekkür ederim. Hep beraber kazanmak dileklerimle selam ile Sn. Alfa...Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canı gönülden yürekten bu pozlarınızdan zaferle çıkmanızı diliyorum Sn. MARMARALI...
👍 2Leave a comment:
-
Canı gönülden yürekten bu pozlarınızdan zaferle çıkmanızı diliyorum Sn. MARMARALI...MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterABD-İran fiyatlamalara girdi.. Kıpırdamadan endeks ve astor short devam...
☕ 2Leave a comment:
-
ABD-İran fiyatlamalara girdi.. Kıpırdamadan endeks ve astor short devam...
👍 1Leave a comment:
-
bİstinye bütün endeksler tarihi zirve zırvalarken, geçici longlarımızı komple kavur cover kâr all
& fazlasıyla ile bile full ötesi style re-short shortingenlerimize kavuşmuş olduk en yükseklerden.
Leave a comment:
-
bu gün müşterideyim,
takip ettiğim sistemde bozulma yok , olduğu gibi aşşa yönlü devam.
ama baya bir yüklenmiş bizim surlara, palanın ork ordusu . : )
☕ 2Leave a comment:
-
BIST100 Dolar bazlı haftalıkta gap kapanışı ve 88.6 teması.. Kapanış önemli olacaktır...MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugünün kapanışı önemli olacaktır.. Yukarı iğne atarak bir kapanış mı olacak yoksa dolu bir mum ile güçlü bir kapanış mı?
Görelim..
👍 2Leave a comment:
-
Bugünün kapanışı önemli olacaktır.. Yukarı iğne atarak bir kapanış mı olacak yoksa dolu bir mum ile güçlü bir kapanış mı?
Görelim..
👍 2Leave a comment:

Leave a comment: