BİST100 Analizleri
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
11665 stop. Bakalım altından ne çıkacak. İyi haftalarÇakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
Yorum
-
İyi haftalar sayın Çakırmetin.Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi haftalar
Acil 10270 üzerine atmalıyız. An itibariyle kısa vadeli yükseliş trendi kırılmış gözüküyor.
Göstergeler de sat konumuna girdi.Dikkatli olmamız gereken döneme girdik sanki...
Göstergeleri 10200 civarında soğutabilirler birkaç gün..
Yani 10180 ordan 10300 ordan 10200 ordan 10330 yeniden 10220 yaparak ilerlese birkaç gün
göstergeler de SAT konumunda iken dahi fiyatı yatay yukarı meyilli tutabilirler..
Ki spot güçlü olmaya devam ediyor
Yorum
-
Umarım dediğiniz gibi olur Marmaralı. Ama özellikle yan tahtalar ciddi sıkıntılıMARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi haftalar sayın Çakırmetin.
Göstergeleri 10200 civarında soğutabilirler birkaç gün..
Yani 10180 ordan 10300 ordan 10200 ordan 10330 yeniden 10220 yaparak ilerlese birkaç gün
göstergeler de SAT konumunda iken dahi fiyatı yatay yukarı meyilli tutabilirler..
Ki spot güçlü olmaya devam ediyor
Casabuon hocamın dema 62 ortalaması ( 10027 ) altında full stop olur shortlara eklerim" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Beklediğim gibi Dema 62 ( pembe ortalama) dan destek aldı.
Ama 10330 üzeri kapanış olmadan rahatlayamayız. Pullback yapar dönerce düşüş teyidi olarak kabul ederim.

Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Önemli bir gün...
Long devam ediyorum. Fakat bugünkü hareketler sonucu 10250 üzerine oturmaz ise longları kapatacağım..
zira... yeniden alt bantta ve üst alana geçmeye çalışsa da geçemiyor görüntüsü var..
ayrıca okla gösterdiğim bölgelerdeki benzerlik..
10250 üzeri kapanışlarda yükseliş modu kaldığı yerden devam eder..
NOT: 12813,99 ana trendi 8600 görülse dahi bozulmaz. Ki ben 8600 için ısrar da etmiştim geçtiğimiz haftalarda..
Şimdilik 8600 diyemem ama bugün görüntü daha da netleşir..
Yorum
-
endeks zorlanıyor.. flat devam şimdilik..MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnemli bir gün...

BOFA'nın son 1 haftalık satışı..
Yorum

Yorum