MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
BİST100 Analizleri
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
SASA
Benim Sasa için beklentim çok aşağılarda aslında. Ana senaryom yeşil çizgidir. Fakat bu ne kadar sürede olur kestirmek zor.
Dün portföyün 1/3 ü ile shortladım. Bugün 1/3 daha ekleme niyetim var. Turuncu çizgi spot için 2.98 direnç olarak gösteriyor.
Sosyal medyada genel algı ve teknikçilerin beklentisi 3.20 spot fiyatı. Pembe çizgi yani.
Fakat ben herkesin beklediğini beklemiyorum. Bugün yarın dönüşün başlamasını bekliyorum.
Ekim vadede de Sasa short taşıma niyetim var. Ya nasip diyeyim..
Not. Grafikteki her bir mavi çizgide anlamlı hareketler gelmiş. Bu çizgilerin altı üstü önemli..
EK: Saat 10.13 itibari ile 2.99 ortalama ile 2/3 short oldum...
👍 1☕ 1Yorum
-
Geçen hafta yeniden 14532'den ret yemişti. Asıl tehlike 13876 altında kapanışlar olur.. Sasa shortlar ile beraber izliyorum süreci..
MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnce iş rakamlarım:
14532 seviyesi üzerinde 2 haftalık kapanış yapamadık hiç. Bu seviye üzerinde 2 haftalık kapanış görürsek yukarı ralli mümkündür.
Şu an için izle gör modu daha mantıklı benim açımdan..
Gözlemlediğim seviyelerden biri 14532: üzerinde 2 haftalık kapanış şartı arıyorum. Long olurum..
Diğeri ise13876: altında kapanışlarda short olurum..
☕ 1Yorum
-
Bu FakFukF0n i$leri SaSa'yı da ayrıca vurabilir belli noktada..
Hisse vadeli takılmıyoruzZ amaa bugün de Short vurulası mendebur 3.06 da yAKmı$ madem..
Her yerden ıvır zıvır Bi ton al tavsiyeleri havalarda uçu$makta, fon ve endeks yamama çırpını$larındayken bademetDingil çok açık VERiyo tahminim 'her iki anlamda da'.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
☕ 1Yorum
-
Sabah belirttiğim gibi Sasa short ekleyerek 2.99 maliyet elde ettim Eylül vade SASA kontratlarında.
Spot kapanışı 2.80 oldu ve kritik bir eşikti bu. Mavi çizgilerden biri tam da 2.80..
Buranın altında kapanışlarda şelale bekliyorum 2.16'lara kadar..
👍 1Yorum
Yorum