Tuncer Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Öteki köydeki kuzunun açtığı konu
kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2
Yorum
-

Bist100 Durum Tespiti
---------------------------------
•DÜşen ana trenddeyiz.
Olumsuz Senaryo
---------------------------
•Salı akşamı ve Çarşamba gün boyu seri haber akışları borsayı çok kötü etkiledi.
•
•Endeks 9422 - 10902 aralığındaki , fibonacci oranının %127.2 nın üstündeyiz.Mavi fibonacci.
•Endeks 377 günlük ema nın üstünde durdu.
•Tekrar ana düşen trendin(kalın siyah trend çizgisi) altındayız.
•Haftalık parabolic sar yukarı geçti.Olumsuz.
•Tüm ortalamaların altındayız.
•2 ara düşen , 1 ana düşen trend , 1 düşen trend kanalı oluştu. Bakalım nasıl kırılacaklar?
•Endeks 8506 - 10902 aralığındaki , fibonacci oranının %78.6 nın civarındayız.Eflatun fibonacci.
Olumlu Senaryo
-------------------------
•Şimdilik yok.
NOT:
------
•Bu hafta , gelecek olan haber akışı , ekonomi ve borsaya şekil verecek.
•Borsa artık normal dinamiklerinde hareket etmediği için düşüşün durmasından sonra
mermi hızında , alım fırsatı bile vermeden yukarı çıkış da başlayabilir.
•Acaba diyorum bu yükselişin(9422 - 10902) satın alımasının sebebi yaşadığımız olayların önceden bilinmesi miydi?.
•Bu hafta çok önem kazandı. Yukarı - yeşil kapatırsa trend kaldığı yerden devam edebilir.
Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.
******Sabah yüklemiştim ama silinmiş , tekrar yükledim.
Yorum
-
Abla sensiz olmazhayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZaten Gozum hic tutmamisti, satar bizi bu diye dusunur dururdum. ulen azicik asim kaygisiz basimizdi, bizbize yetiyorduk. Soz dogruymus. Deveyi diken insani OPEN mish. Tekrar kovuluncaya kadar.
Kaç yıldır birlikteyiz
Yorum
-

10.900 e kadar zar zor gidebilen piyasa kazandırdığını 3 günde fazlasıyla geri aldı. 9349 altında haftalık kapanış yaptık. Tuzak mı değil mi? Bu haftayı ve hatta sonraki haftayıBayındır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9615 üzerinde haftalık ve aylık kapatan bir piyasada anca umut devam ediyor olur. Fakirin ekmeği işte. Umutla bu işler yürür mü?
Bilanço gelene veriyorlar bu piyasa hangi hikayeyle gidecek. Objektif olmak gerekirse kuzunun beklediği gibi bir düşüş gelmedikçe burada zor kazanılır gibi görünüyor.
9349 üzerinde kapatabilecek mi? Endeksin kısa orta vadeli seyri buna bağlı olacak. 9349 altında haftalık kapanışın teyidini alırsak borsa defterini bir süreliğine kapatacağım.
Yorum
-
Ha ha aynen o köye burdan habire salladı durdu sonra bir baktık, imkan olunca hop o tarafa gitmiş. Tam iktidar siyasetçisi gibihayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZaten Gozum hic tutmamisti, satar bizi bu diye dusunur dururdum. ulen azicik asim kaygisiz basimizdi, bizbize yetiyorduk. Soz dogruymus. Deveyi diken insani OPEN mish. Tekrar kovuluncaya kadar.
Yorum
-
Ben bu filmi daha önce de gördüm.Guzu reyting ister , beklediği ilgiyi ve heyecanı burada bulamadı.Yazdiginiz kısmen doğru, öbür tarafta bizimkine satasirlar o da en sinkaflisindan saydirir sonra iş karakolda biter film aynı şekilde kovulmayla sonuçlanır.Ancak hissenet el değiştirdi yani bu defa böyle olmayabilir.Ben ve burda kuzusuz yapamayan bazı arkadaşlar öbür köyde de guzumuzu takip ediyoruz.Üye olmaya gerek yok topik herkese açık gelin takip edinhayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZaten Gozum hic tutmamisti, satar bizi bu diye dusunur dururdum. ulen azicik asim kaygisiz basimizdi, bizbize yetiyorduk. Soz dogruymus. Deveyi diken insani OPEN mish. Tekrar kovuluncaya kadar.
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Valla öbür tarafa seans içi bile geliyorihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen bu filmi daha önce de gördüm.Guzu reyting ister , beklediği ilgiyi ve heyecanı burada bulamadı.Yazdiginiz kısmen doğru, öbür tarafta bizimkine satasirlar o da en sinkaflisindan saydirir sonra iş karakolda biter film aynı şekilde kovulmayla sonuçlanır.Ancak hissenet el değiştirdi yani bu defa böyle olmayabilir.Ben ve burda kuzusuz yapamayan bazı arkadaşlar öbür köyde de guzumuzu takip ediyoruz.Üye olmaya gerek yok topik herkese açık gelin takip edin
Bende şaşkınım
Yorum
Yorum