kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO ahmak kovboylar bilmiyorlarki sarigaci "eli mashali". kac baharin yogurdunu yemis.
200 günlük orti, kara delik gibi anafor yapıyor, gel canım benim diyor.
vade 6 gün diyor benim yapı.
sonrası marilyn monroe gibi uçuşan etekler, şan şöhret , ama önce bir prodüktörden onay alması gerekiyor 200 günlük ortide.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
dow/ons korelasyonu vardı yukarılarda ,
2 si aynı zamana sıkışırsa, yani rasyo değeri 10 ve ons 2600 ler aynı ana denk gelirse , yıkım olur.
uzun vadede çalıştırırsa 3500 onsta 35 bin DJI eyüdür gibi.
orası bilinmez işte.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bencede öyle sayın marmaralı , yeni başladı .MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBence.... Abd borsalarındaki düşüş daha yeni başladı..
Nasdaq ve Dow aylık görünümler...Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
hani bazı gerçekler vardır, bilinir ama yalanı sürdürmek herkesin işine gelir.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUlen biz mala girdik
Yıkılmayan abd yıkıldı
Ayrışırmıyız acaba
2 dünya savaşının sonlarına doğru , japon şehirleri amerikan bombardıman uçaklarının tatbikat sahasına kum torbasına dönmüştür,
sonra adı atom bombası yedikte yenildik olur,
1.sinde çanakkale ağır bombardıman ile insan kıyma makinesine dönmüştür, ama almanya yenildide bizde yenik sayıldık olur.
gibi.
sadede gelirsek bizede kayacaklar bence ,
ama adı dow çöktüde , bizde çökük sayıldık olacak bence.
bu tepki düşecek yeri kalmayan bistin o düşüşe yer açması gibi duruyor, gelin gibi hazırlayıp süslüyorlar yani.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhani bazı gerçekler vardır, bilinir ama yalanı sürdürmek herkesin işine gelir.
2 dünya savaşının sonlarına doğru , japon şehirleri amerikan bombardıman uçaklarının tatbikat sahasına kum torbasına dönmüştür,
1.sinde çanakkale ağır bombardıman ile insan kıyma makinesine dönmüştür, ama almanya yenildide bizde yenik sayıldık olur.
gibi.
bu tepki düşecek yeri kalmayan bistin o düşüşe yer açması gibi duruyor, gelin gibi hazırlayıp süslüyorlar yani.
Bugün belli eder bakalım
10150 altı kapanış stop sankim
Yorum
-
sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhani bazı gerçekler vardır, bilinir ama yalanı sürdürmek herkesin işine gelir.
gibi.
bu tepki düşecek yeri kalmayan bistin o düşüşe yer açması gibi duruyor, gelin gibi hazırlayıp süslüyorlar yani.
Bugün belli eder bakalım
10150 altı kapanış stop sankim
Yorum
-
Şam ile sdg anlaşmış diye haberler var Emmim !!kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeopolitikle ilgili zamanlama....
SURIYEDE OLANLAR....
AMRIKI ISRAEL VE URUS u biraraya getirdi....aldigim bilgiler su....
1...OTONOMIS KURDISTAN....FIRAT VE DOGUSU...
2...OTONOMIS ALAWISTAN....SAHILDE....
3...OTONOMIS DURZIISTAN SAMIN GUNEYI...
4...GOLANININ TUTUKLANMASI...CIHADCILARDAN SURIYEYI TEMIZLEYIP....BU KATLIAMI YAPANLARIN CEZALANDIRILMASI...
konusunda anlasmislar.....CIHADCILAR....MEZHEPCILIK ATESI ILE OYNADILAR....VE ISLERI BITTI.
BU KARARLAR ILAN EDILDIGINDE....TURKIYE FINANSAL PIYASALARI YIKILIR...
cunkii....TURKIYE CIHADCILARDAN YANA....
Yansıması nasıl olur?
Yorum
-
MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu guzel graflari degerlendirmek lazim....
CORRECTION(DUZELTME VE AYI PIYASASI...
bu graflarda gosterilmis dip.....DUZELTMEYI GOSTERIR.....yuzde 15 civari dusus...
ARALIK AYINDA DEDIM KI AMRIKI GOCECEK....HERSEYI SHORTLUYORUM....ve duzeltme seviyesinde.....dun tum pozizyonlarimda kari aldim ciktim....
NEDEN....
cunki....DUZELTME DIBINE INDIK....burada bir YARALARINI YALAMA DONEMI OLACAK....
AYU PIYASASI....
bu YARALAR YALANDIKTAN SONRA....ya baslar....yada yeniden yukselis trendi baslar....
MASA TEMIZ BEKLERSIN.....
AYU PIYASASI PARAMETRELERI ONUNDE....GOZLERIN YUVALARINDA FILDIR FILDIR DONER....KIMI BATIRACAKLAR.....NIYE BATIRACAKLAR....KAC PARA....KIMDEN KIME AKTARACAKLAR....
gibi....
INCE ISLERIN PESINE DUSUP....birden ve aniden....POZIZYONLARA GIRECEKSIN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
eregli bir yana bist bir yana ,Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugünde trenden inmedik bakalım
Ereğli şişe kol kola devam
bende yok ama %7 daha yeri var yukarı bence.
şişeyi bilmem,Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum