Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
gecen mart ayinda....borsayi satip...dolari bozup....ALTINA VE MEVDUAT FAIZINE GIRMISTIM....
ALTINDAN YUZDE 30 KARLA CIKIP....ONUDA MEVDUATA SOKMUSTUM.....
BIR YIL DOLDU.....ORTA VADELI PROGRAMINDA VADESI DOLDU....
simsek....
ikinci faza gececektir....bu kesin....
VADESI DOLAN MEVDUATI KAPATIP....DOLARA YERLESIYORUM....
IKINCI FAZDA....
TURKIYEDEKI PARA HAREKETLERI.....bildiginiz gibi olamaz....cunki...TRUMPLA yeni bir dunya duzenine girdik....
BU YENI DUZENDE....ESKIYE AIT BILDIGINIZ HERSEYI COPE ATIN....beyninizi bu kirli bilgilerden temizleyin ki....YENI BILGILER YERLESECEK YER BULSUN....GECMIS....GECMISTE KALMALIDIR....DEGISIM....ve degisimin dinamikleri cok farkli artik.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
gecen mart ayinda....borsayi satip...dolari bozup....ALTINA VE MEVDUAT FAIZINE GIRMISTIM....
simsek....
Dolar mı yoksa euro mu sayın kuzu?
Bir de döviz cinsinden başka bir ürün olabilir mi? Herhangi bir yurtdışı borsa/hisse, gold, silver, US 10 yıllıklar ya da da sizin dikkatinizi çeken başka bir ürün.
bu ASENA bir kiz....onada mi lemmm olum diyorsun kuzu.....heeee diyirem...kiz emme...2 kg da gizli dashaklari var gacinin.....
25 subatta yazdim bunu....ASENAYA....
ve yilmadi geregini yapti....
SIMDI.....
hale yi....
bu cesareti....KIVIRTMIYAN SAGLAM DURUSU....
nedeniyle.....
bir delikanlinin yapmasi gerekeni yapalim.....
onu kutluyup yuceltelim....MUHTESEMDI.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Dolar mı yoksa euro mu sayın kuzu?
Bir de döviz cinsinden başka bir ürün olabilir mi? Herhangi bir yurtdışı borsa/hisse, gold, silver, US 10 yıllıklar ya da da sizin dikkatinizi çeken başka bir ürün.
simsek....
IKINCI FAZDA....
TURKIYEDEKI PARA HAREKETLERI.....bildiginiz gibi olamaz....cunki...TRUMPLA yeni bir dunya duzenine girdik....
BU YENI DUZENDE....ESKIYE AIT BILDIGINIZ HERSEYI COPE ATIN....beyninizi bu kirli bilgilerden temizleyin ki....YENI BILGILER YERLESECEK YER BULSUN....GECMIS....GECMISTE KALMALIDIR....DEGISIM....ve degisimin dinamikleri cok farkli artik.
530 lardan şortlamıştım , gece seansı 80 puan zararı alıp kapandım. 610 dan.
yarına long lamayı planlıyorum yekten eregl düşünüyorum .
aslında vade geçiş gapına bir giriş yapmasını beklerdim normalde ama süre doldu gibi , bu sefer yapmama riski çok fazla.
gram altına göre %32 bir tepki olası bist 30 da mayısa kadar, yıkım ordan gelecek bence.
çok şükür bu gün yükselişin hepsini alamasamda en azından dünkü zararı kapatıp , kar alabildim.
ons bazlı dow a göre , bu gün yarın DJI de tokmak inmesi lazım.
biz dow korelasyonuna göre pozitif safhada olsakta etkileyecektir,
oralardan tekrar longlamak mantıklı olabilir.
BİST 100 FİYAT/KAZANÇ ORANI GRAFİĞİ
Şu andaki ortalama FK değeri 11,38 olmuş.
Aynı değere daha önce 26/1/2018 ve 05/04/2021 tarihinde görmüş.
Son 7 senedir bu seviyeleri sadece pandemi sürecinde aşmış.
Sözün kısası bilançolar düzelmezse bu seviyeler oldukça pahalı artık. Göz ardı etmemek lazım.
Not : Sn Radyolog'dan alıntıdır.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
BİST 100 FİYAT/KAZANÇ ORANI GRAFİĞİ
Şu andaki ortalama FK değeri 11,38 olmuş.
Aynı değere daha önce 26/1/2018 ve 05/04/2021 tarihinde görmüş.
Son 7 senedir bu seviyeleri sadece pandemi sürecinde aşmış.
Sözün kısası bilançolar düzelmezse bu seviyeler oldukça pahalı artık. Göz ardı etmemek lazım.
Not : Sn Radyolog'dan alıntıdır.
teşekkür ederim sn çakırmetin
çok zarifsiniz
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum