ABD'nin açık talebi ile Zelenski ülkesinin doğalgaz, petrol ve değerli madenlerinin %50'sini ABD'ye veren bir anlaşma imzalamak üzere. Bu imza atılmadığı için, BM'de Rusya'nın Ukrayna topraklarını terk etmesi için yapılan oylamada Rusya'nın yanında yer alarak ret oyu verdi! ABD'nin Ukrayna'dan taleplerinin sadece yeraltı kaynakları ile sınırlı kalmasını beklemiyorum. Bu taleplere limanlar da girecektir.
ABD'nin Ukrayna ile yapmaya hazırlandığı anlaşmanın benzerlerini AB de Ukrayna'dan talep etmeye başladı. Peki tüm bunlar verilecekti madem de, ülkeyi Rusya ile savaşa sokmaya gerek var mıydı? Bu kadar yıkım neden yaşandı? Kaldı ki, NATO sevdası ile yapılan bu savaş sonrası, NATO'ya da giremedi. Zelenski'nin ileride vatan hainliği ile yargılanması beni şaşırtmayacaktır.
SORU : Türkiye bu paylaşımın neresinde? Zelensk’nin geçen hafta Türkiye’de ne işi vardı?
SORU : Suriye’ye araplar üzerinden verilecek olan paranın ne kadarı dolaylı yoldan Türk şirketlerin cebine girecek?
Kuzum cevaplar sende…Uzun zamandır JEOPOLİĞİ ihmal ettin. Sanki zamanı geliyor
ABD'nin Ukrayna ile yapmaya hazırlandığı anlaşmanın benzerlerini AB de Ukrayna'dan talep etmeye başladı. Peki tüm bunlar verilecekti madem de, ülkeyi Rusya ile savaşa sokmaya gerek var mıydı? Bu kadar yıkım neden yaşandı? Kaldı ki, NATO sevdası ile yapılan bu savaş sonrası, NATO'ya da giremedi. Zelenski'nin ileride vatan hainliği ile yargılanması beni şaşırtmayacaktır.
SORU : Türkiye bu paylaşımın neresinde? Zelensk’nin geçen hafta Türkiye’de ne işi vardı?
SORU : Suriye’ye araplar üzerinden verilecek olan paranın ne kadarı dolaylı yoldan Türk şirketlerin cebine girecek?
Kuzum cevaplar sende…Uzun zamandır JEOPOLİĞİ ihmal ettin. Sanki zamanı geliyor

Yorum