9871 yaktın ya, 9880 yaksaydın yagmur gibi satış mı gelir di basına py ? 9799 u da kırdırmazsın asagı o zaman
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
El mahkum ALacaklar piYASAmızı beyler & bayanlar..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGendilerine gendileri hortum bağlamı$lar ya "kimsecikler yapmasın, yapamasın zaten" tek kendileri kazansın istiyorlar..
Hep hüp kendileri çAlıp oynamaca ki o bile 'insider' style yani.. ÜcretÇi boroZANlarıda ma$allah herBİyerde moneymanipülasyon zati..
Yok öyle yağma.. Bizde ALIRIZ her türlü )..
Kendileri bilir hem e$lik edip ALmazlar, OYalANIR boyALanır, gecikirlerse ise dee bOFa & eküri'ies sekürities marifetiyle ALınır bİst piYASA..
Ve bunnar da mAL kimin seyreder dururlar anca.. )
Yorum
-
bİst her a$ırılığa açık bi piYasa gerçi ama 10,000 - 10,08X - 10,120 bölgesi daha doğrusu 'dediğin $ekil tanım'la Sn. URANACUS..URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın BEéLLrock an itibarı ile endeks 9854, ya py için asırı alım da
Yorum
-
Hedge heç unutmamALı ki TRiumPh emmi kanki yankee'miz görev ba$ında ya hOney..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEl mahkum ALacaklar piYASAmızı beyler & bayanlar..
Kendileri bilir hem e$lik edip ALmazlar, OYalANIR boyALanır, gecikirlerse ise dee bOFa & eküri'ies sekürities marifetiyle ALınır bİst piYASA..
Ve bunnar da mAL kimin seyreder dururlar anca.. )
Hodri meydan orada styleA..
Yorum
-
çözülmesin de tsunami olmasınTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterendeks dondu mu ya
takıldı kaldı
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterORTAKLARIMA....
NE YAPTIK....
8600 DEN MALI ALIP....10200 DE YUZDE 20 KARI KAPTIK....PARAYI MEVDUATA KODUK AYLIK YUZDE 4 ALDIK....simdi FONA kodum....cunki....HERAN FONDAN CIKIP MAL ALABILIRIM....viop u 11 600 lerde shortladim....11 100 lerde ciktim....500 puvan aldim....hesaplariniza girdi....
bana TALANCI kuzu derler....ula kerizzler....
simdi....dashaklarim avuclarimda.....iktigim kerizler YARALARINI YALIYOR....yalasinlar....semirsinler eccik ki...gene ikeyim.
yaralarini yaladi....VE SEMIRIYOR....
HECBIRSEY YOKMUS....HECBIRSEY OLMAMIS....GIBIM DAVRANIYOR....
yalan bu....
TURK HAVA YOLLARINI SATIYOR....
ukrayna-rusya savasi biterse....TURK HAVA YOLLARI....HAVA USTUNLUGUNU KAYBEDECEK...
SATMASI ILAZIM....ve satiyor....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BU MANYAK.....
birden ve aniden....AB ile birlikte.....
ELIMIZDEKI ALTINLARI SATIYORUZ DEMEK UZERE....
DERSE....ki diyecek...BRICS I COKERTMEK UCUN....DOLARI KORUMAK UCUN....
sari gizi bu nedenLe SHORTLUYORUM.....
yogusan GACIYLA aram hep kiyakti....
1900 den aldim 2550 den sattim....yuzde 30 kar Verdi baa....
ondan ciktigim para ile 8600 den borsaya girdim 10 200 de yuzde 20 karla ciktim....mevduata kodum bi at gecti yuzde 4 kazandim....o para simdi fonda....GACI BEREKETLI IDI....
GACIDAN....2550 DEN CIKTIGIM PARA ILE YUZDE 24 KAZANDIM....SUAN GACI....3160 OLSAYDI...AYNI KAZANC OLACAKTI...
emme....gaci 2850 lerde....ve ben gene shortum.
DEMESI YETER....YAPMASI GEREKMIYOR....
NOT....eger bir gunde yuzde 25 cokecek bisey varsa...o seyde shortla eccik para kaybetmek....SEVISMEK GIBIDIR.....israrimi bu sekilde algilayin....BUYUK BIR ORGAZM ucun gaciyla muhatabim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
İtibarlı bir ABD başkanı altın satacağını ifade etse, altın düşer ama bu adamın böyle bir ifadesi ancak alım fırsatı olur. Küreselciler big reseti Trumpla yapacaklar...gıyamete birki....selametlekuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBU MANYAK.....
birden ve aniden....AB ile birlikte.....
ELIMIZDEKI ALTINLARI SATIYORUZ DEMEK UZERE....
DERSE....ki diyecek...BRICS I COKERTMEK UCUN....DOLARI KORUMAK UCUN....
sari gizi bu nedenLe SHORTLUYORUM.....
yogusan GACIYLA aram hep kiyakti....
1900 den aldim 2550 den sattim....yuzde 30 kar Verdi baa....
ondan ciktigim para ile 8600 den borsaya girdim 10 200 de yuzde 20 karla ciktim....mevduata kodum bi at gecti yuzde 4 kazandim....o para simdi fonda....GACI BEREKETLI IDI....
GACIDAN....2550 DEN CIKTIGIM PARA ILE YUZDE 24 KAZANDIM....SUAN GACI....3160 OLSAYDI...AYNI KAZANC OLACAKTI...
emme....gaci 2850 lerde....ve ben gene shortum.
DEMESI YETER....YAPMASI GEREKMIYOR....
NOT....eger bir gunde yuzde 25 cokecek bisey varsa...o seyde shortla eccik para kaybetmek....SEVISMEK GIBIDIR.....israrimi bu sekilde algilayin....BUYUK BIR ORGAZM ucun gaciyla muhatabim....
Yorum
Yorum