Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
GRAFIGI YENIDEN DUZENLE....TOBO boyu kadar asagi in....indigin yerden bir tobo boyu kadar daha in.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bugun geldim....DIYORUM KI....BU ISTE BITTI....COKECEGIZ...SHORTUZ ZATEN....YEDDI CEDDINIZLE SHORT OLUN DIYORUM.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
GRAFIGI YENIDEN DUZENLE....TOBO boyu kadar asagi in....indigin yerden bir tobo boyu kadar daha in.
Bu grafiği doğrulayacak ne olabilir ki?
Bu grafiği ekonomik verilerle açıklayamayız. Çok ciddi siyasi gelişme lazım.
Yoksa Yarın Cuma İmamoğlu duruşması var. O mu tetikleyecek.
Bu seviyelerin geleceğine inanmıyorum SN. hocam
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
IZAH EDEYIM CAKIR....
bir piyasada...YENI ALICI YOKSA....KIMSEDE MALINI SATMIYORSA....o piyasa kilitlenmistir....
bu kilidin anahtari tektir....ACIGA SAT....COKERT....HERKES MALINI SATSIN....yoksa ARACI KURUMLAR BATAR.
MUSTERI YARATMAK SARTTIR....ELINDE MALI OLANLAR MUSTERIDIR...ONLARI SOYAR PIYASA.
bir piyasada...YENI ALICI YOKSA....KIMSEDE MALINI SATMIYORSA....o piyasa kilitlenmistir....
bu kilidin anahtari tektir....ACIGA SAT....COKERT....HERKES MALINI SATSIN....yoksa ARACI KURUMLAR BATAR.
MUSTERI YARATMAK SARTTIR....ELINDE MALI OLANLAR MUSTERIDIR...ONLARI SOYAR PIYASA.
BUNUN TERSI NEDIR....
YUKARI BASMAK....diyelim basti...carry trade ucun gelenler...MALI BASANLARA YIKAR KACAR....yukari basanin elinde bir milyon TARRAK olur.
KILITLI PIYASADA....
bir cozum....ASSAGI BASMAKTIR....obur cozum ise....devlet kurumunun gelip mallari almasidir....
Açığa satışla o bahsettiğiniz seviyelerin gelmesi mümkün değil Kuzu hocam.
Açığa satışın da kuralı var. olmayan malı nereye kadar satacak ?
Ancak çok ciddi siyasi gelişmeler olursa 8566 dibini tekrar deneriz. O bile zor artık.
8 aydır malın üstüne oturup zarar eden buralardan mal kaptırmaz kimseye
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum