Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
https://www.veryansintv.com/yazar/er...-adami-taniyin
https://www.veryansintv.com/yazar/er...nkin-askerleri
https://www.veryansintv.com/yildiz-t...agaci-gerilimi
guzelim memleket timarhaneye donmus,
yokmudur kurtaracak kara bahti maderini?Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum
-
Sevgili Kuzu nolur cevap 🙏 : Dün Emevi Camiinde kılınan namaz ve İ.Kalın’ın aracını HTŞ Lideri Colani’nin kullanıyor olmasını nasıl yorumlarsın? İsrail Şam’a 15 km mesafeye kadar girdi. Nolur detaylı bir analiz yap ışık tut büyük olaylar öncesi …kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKorku yok....korkunun ecele faidesi yok....tersine ustune ustune gidiyoruz.....
Yorum
-
BIST100 haftalık kapanışa yaklaşırken...
%61,8 den dönüş sonrası 9909 seviyesi çok kritik bir durumda.
Hem ichimoku hem de %50 fibo oranı aynı değeri gösteriyor: 9909..
Bu seviye altında haftalık kapanış düşüş trendinin kaldığı yerden devam edeceği sinyalini verecek..
Zira günlükte düşüş trendi bitmiş görünse de
haftalıkta 23 eylül haftası görülen en yüksek seviye olan 10108 üstü haftalık kapanış gelmedikçe
düşüş trendi bitmiş diyemiyoruz..
Bugün özellikle son saatler satışların derinleşmesini ve 9909 seviyesinin altına gitmeyi bekliyor olacağım.
Short devam ediyorum...
Yorum
-
uMARIM ÇOK SHORT OLAN YOKTUR YOKSA BU ÇETE BOMBA DÜŞSE YEŞİL YAPARMARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBIST100 haftalık kapanışa yaklaşırken...
Bu seviye altında haftalık kapanış düşüş trendinin kaldığı yerden devam edeceği sinyalini verecek..
haftalıkta 23 eylül haftası görülen en yüksek seviye olan 10108 üstü haftalık kapanış gelmedikçe
Bugün özellikle son saatler satışların derinleşmesini ve 9909 seviyesinin altına gitmeyi bekliyor olacağım.
Short devam ediyorum...

Yorum
-
uMARIM ÇOK SHORT OLAN YOKTUR YOKSA BU ÇETE BOMBA DÜŞSE YEŞİL YAPARMARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBIST100 haftalık kapanışa yaklaşırken...
Short devam ediyorum...

Yorum
-
Yorum
-

Bist100 Durum Tespiti
---------------------------------
•Yukarı trenddeyiz.
Olumsuz Senaryo
---------------------------
•Şimdilik yok.
Olumlu Senaryo
-------------------------
•Endeks , yükselen trend kanalı içinde hareket etmeye devam ediyor.
•Eğer endeks T.O.B.O yapacaksa bir süre sağ tarafta yatay olarak zaman geçirmesi ve aşağı-yukarı yaparak alanı doldurması gerekiyor.
Sağdaki sarı dikdörtgen.Daha önce Mart ayındaki gibi(soldaki siyah dikdörtgen).
Böylece aşırı değerli fiyatlar , göstergeler ve ortalamalar makul değerlere gelerek tekrar yukarı yönelmek üzere
kaldığı yerden devam edebilir.
•Endeks bu hafta , 11252 - 8566 arası fibonaccinin(koyu beyaz fibonacci) %61.8 oranından aşağı indi. Dikkatli olmak lazım.
•Parabolik sar yön değiştirdi , üste çıktı. Dikkatli olmak lazım.
•Endeks , şu anda ralli değil , düştüğü çukurdan çıkma çabası içinde. Eğer T.O.B.O çalışırsa esas o zaman ralliden söz edeceğiz.
•Bir ralliden söz etmemiz için 11252 - 8566 arası fibonaccinin(koyu beyaz fibonacci) %78.6 sının (10680 civarı) yukarı geçilmesi gerekir.
•Endeksin çıkarken bıraktığı boşluklar kapandı. Olumlu.
•Endeks , genişleyen megafonun(koyu mor trend çizgileri) üst çizgini destek aldı ve ordan yükseldi.
Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.
Yorum
-
bence mantıklı karar sayın marmaralı ,MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBIST100 haftalık kapanışa yaklaşırken...
Short devam ediyorum...

bende aynı aksiyonu yaptım mecburen.
buralardan dediğiniz dibi yapıp kalksaydı orta-uzun vade çok sağlıklı olacaktı.
o dip şimdi daha üstlerden daha can acıtıcı bir şekilde gelecek diye düşünüyorum.
%10 15 lik bir yukarı potansiyel oluştu gözüküyor.
yani şöyle izah edim , (gram altın bazlı bist100 )
alttaki kırmızı destek kontrolü beklerdim yapmadı , buda bu olasılığı güçlendirdi sanki .
(şimdi gözüm ons takibinde. )
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Fitch Şişecam’ın Ratingini 2 kademe birden düşürmüş.
Görünüm de Negatif
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum

Yorum