Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hurolg2
    Aktif
    • 25 Ocak 2019
    • 367

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı fikirdeyiz[emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Şurada ayrışıyoruz ki, israil bizimle çatışmak istemez ama bizdeki ciasal islamcılarla bir süre sonra yollarını ayırırlar. Çünkü bizdeki bu milli görüş kökenli ve diğer çoğu tarikat cemaat zırcahil koalisyonu kitlenin israille yahudilerle siyonistler diye süregelen bir kan uyuşmazlıkları var. O nedenle bunların etkisizleştirildiği laik bir türkiye yönetimi israilin ve aslında avrupanın da tercihidir. Oraya doğru evrililir bölge ve radikal dincilere yeni dünya düzeninde yer olmayacaktır hatta ve hatta artık gelecek dünyasında dinlere de yer olmayacaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• mertz
      Katılımcı
      • 21 Mart 2022
      • 76

steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Çok yaklaştin Kuzu ağabey.

Bir de olaya şöyle bak.

Katar - Avrupa Boru hatti 2013 öncesi açıklandı.

ABD ve Rusya Suriyeyi işgal etti. ABD menşeli IŞID Suriyeyi dağıttı.

Üstüne Rusya Ukraynaya girdi. Avrupa tamamen gazsız kaldı.

Rusya, karda Ukrayna savasında olduğundan fazla para kazandı.

ABD karda, Avrupaya 4 kat pahali LNG sattı...

Kim zararda? AVRUPA ve en büyük ortağı.Çin...

ABD'nin düşmanı Avrupa ile Çindir.

Rusya ile ABD beraber Avrupayi beceriyor.

Peki senin noktana gelelim nedir bu yaşananlar????

Hindistan - Avrupa ticaret yolu. Yani Çin ile Avrupayi birleştiren İpek yoluna alternatif Hindistan - İsrail - Avrupa ticaret yolu...

ABD, Hindistani Cinin karşısına dikecek. Üretim.Hindistana kayacak. Hint mallari gemiyle Arabistan, Irak ve Dubai limanlarına, ordan trenle İsrail limanlarına oradan da Avrupaya.

Ticaret yolunun güzergahı İsrail Suriye Filistini kapsiyor.

7 ekimden beri yaşananlar, İpek yolunu yok etmek için.

Türkiye projeden pay almak için Irak ile Kalkinma yolu projesini ilan etti. Trafigin bir kismi bize kayabilir.

Bana inanmiyorsan ahanda Netenyahu resmine bak

Bu bölgede ne iran etkisi, ne terör ne PKK kalacak.Suriye, Lübnan formatlandı.Çin ile Avrupa ile yürüyen İran etkisi biçilecek... Tabi planladıkları olursa

Çok güzel özet olan biteni anlamak için.Teşekkürler.

Yorum

• mertz
        Katılımcı
        • 21 Mart 2022
        • 76

Kuzu Emmi, bilgelere emeklilik olmaz. Allah uzun sağlıklı ömür versin.

Yorum

• kurt
          Tecrübeli
          • 20 Aralık 2022
          • 1361

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Cok Degerli SIMURG....

MUSTAFA KEMAL in degerli ogretmeni.....

bu forumu halkimin hizmetine actin....usanmadan yilmadan....maasindan bu forumu odedin....

senin bu ozverin....BENI SANA KOLE YAPTI....seni terketmemi imkansiz hale getirdi...onca teklifi elimin tersi ile ittim....dedim ki....oyle biri varki....ONA IHANET ETMEM IMKANSIZ....

birlikte.....bu hizmeti yaptik....IKIMIZDE COK YORULDUK.....GARIII....IPLERIMI BIRAKTA GIDEYIM HOCAM....

cok adam yetistirdik.....

birakalim onlar yurusun....BIZ YARATTIGIMIZ BU BILGI ORTAMINDA...YETISMIS INSANLARI IZLEYELIM....ONLARLA GURUR DUYALIM.....

NE DERSIN HOCAM.

OLMAZ.......

Foruma ve analize esareti bilirim..Yıllardır çok zor , olağanüstü bir çalışma yaptığınıda biliyorum..

Seni bizzat tanıyan ,aynı masada rakı içen sohbet eden biri olarak söylüyorum.SENİN YERİN DOLMAZ..Kimse dolduramaz...Boşuna uğraşma.

SEN OLACAKLARI BİLİYORSUN....Bu konu tartışmaya kapalı...ÇOK ÖZEL.....

Bildiğine göre grafik çizdiriyorsun..

Sonra bildiğinde eksik var mı diye beyin fırtınası yaptırıyorsun......

Başka KUZU yok..Olmayacak..

Sevgi ve saygılar..
          Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• kurt
            Tecrübeli
            • 20 Aralık 2022
            • 1361

Temel / teknik analistlerin içinde büyük krizleri çok önceden ( roubini vb. ) söyleyenler , pozisyon alanlar olabilir..

Sanılanın aksine bu marifet değildir..Marifet piyasalar zirvedeyken veya üç hafta önce krizi görebilmektir..( 2008 vuruşmamız )

Bunun için teknik analiz / temel analiz yetersizdir...

ZAMANI kullanmak için BİLMEK gereklidir......

KUZU BİLENDİR...BİLGEDİR.....

Sevgi ve saygılar......

Yorum

• saleve
              Aktif
              • 27 Eylül 2013
              • 244

Kuzu hocam bizler git desek de gidemezsiniz. Yaradılışınıza karakterinize uymaz. Siz bizlerin usa deki

gözleri kulaklarısınız.Sizin yaşadığınız çevreden aldığınız bilgiler ve bunları bizlere ulaştırmanız çok

değerli, ve önemli.Yurtdışında Türk diasporası olarak hepimizin görevleri var. Yeter ki sağlığınız ve

enerjiniz yerinde olsun.

Bundan sonraki süreç ülkemiz için çok önemli, o yüzden bilgileriniz ve değerlendirmeleriniz çok şey

katacak.Olaya sadece borsa ve finans piyasaları açısından değil Atatürk’ümüzün kurduğu laik ve çağdaş

ilkeler ışığındaki cumhuriyetin varlığını ve bütünlüğünü korumak açısından da önemli.
              ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

• saleve
                Aktif
                • 27 Eylül 2013
                • 244

Kuzu hocam bizler git desek de gidemezsiniz. Yaradılışınıza karakterinize uymaz. Siz bizlerin usa deki

gözleri kulaklarısınız.Sizin yaşadığınız çevreden aldığınız bilgiler ve bunları bizlere ulaştırmanız çok

değerli, ve önemli.Yurtdışında Türk diasporası olarak hepimizin görevleri var. Yeter ki sağlığınız ve

enerjiniz yerinde olsun.

Bundan sonraki süreç ülkemiz için çok önemli, o yüzden bilgileriniz ve değerlendirmeleriniz çok şey

katacak.Olaya sadece borsa ve finans piyasaları açısından değil Atatürk’ümüzün kurduğu laik ve çağdaş

ilkeler ışığındaki cumhuriyetin varlığını ve bütünlüğünü korumak açısından bakmak da önemli.
                ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

• hayalım
                  Tecrübeli
                  • 27 Şubat 2009
                  • 822

Cok Degerli SIMURG....

bu forumu halkimin hizmetine actin....usanmadan yilmadan....maasindan bu forumu odedin....

senin bu ozverin....BENI SANA KOLE YAPTI....seni terketmemi imkansiz hale getirdi...onca teklifi elimin tersi ile ittim....dedim ki....oyle biri varki....ONA IHANET ETMEM IMKANSIZ....

birlikte.....bu hizmeti yaptik....IKIMIZDE COK YORULDUK.....GARIII....IPLERIMI BIRAKTA GIDEYIM HOCAM....

birakalim onlar yurusun....BIZ YARATTIGIMIZ BU BILGI ORTAMINDA...YETISMIS INSANLARI IZLEYELIM....ONLARLA GURUR DUYALIM.....

NE DERSIN HOCAM.
                  Has...tir ulen guzu. Cok yorulmusmus. Iki okkalarina cok guveniyordun ne oldu? Hersey biyana ben arasira da olsa kime takilacagim. Bak bak sen yorulmusmus de bizlerin onunu acacagmis. Tekmeyi yemeden bir an once bole seyleri kafandan cikarman senin menfatine olur dusuncesindeyim. o yetistirdigin insanlarla buyuk voltrani olusturuyorsunuz.

Yorum

• iremm
                    Aktif
                    • 01 Mart 2019
                    • 268

steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Çok yaklaştin Kuzu ağabey.

Bir de olaya şöyle bak.

Katar - Avrupa Boru hatti 2013 öncesi açıklandı.

ABD ve Rusya Suriyeyi işgal etti. ABD menşeli IŞID Suriyeyi dağıttı.

Üstüne Rusya Ukraynaya girdi. Avrupa tamamen gazsız kaldı.

Rusya, karda Ukrayna savasında olduğundan fazla para kazandı.

ABD karda, Avrupaya 4 kat pahali LNG sattı...

Kim zararda? AVRUPA ve en büyük ortağı.Çin...

ABD'nin düşmanı Avrupa ile Çindir.

Rusya ile ABD beraber Avrupayi beceriyor.

Peki senin noktana gelelim nedir bu yaşananlar????

Hindistan - Avrupa ticaret yolu. Yani Çin ile Avrupayi birleştiren İpek yoluna alternatif Hindistan - İsrail - Avrupa ticaret yolu...

ABD, Hindistani Cinin karşısına dikecek. Üretim.Hindistana kayacak. Hint mallari gemiyle Arabistan, Irak ve Dubai limanlarına, ordan trenle İsrail limanlarına oradan da Avrupaya.

Ticaret yolunun güzergahı İsrail Suriye Filistini kapsiyor.

7 ekimden beri yaşananlar, İpek yolunu yok etmek için.

Türkiye projeden pay almak için Irak ile Kalkinma yolu projesini ilan etti. Trafigin bir kismi bize kayabilir.

Bana inanmiyorsan ahanda Netenyahu resmine bak

Bu bölgede ne iran etkisi, ne terör ne PKK kalacak.Suriye, Lübnan formatlandı.Çin ile Avrupa ile yürüyen İran etkisi biçilecek... Tabi planladıkları olursa
                    doğalgaz hattı katardan, ticaret yolu hindistan yeni israilden.
                    Türkiye'ye ne kaldı acaba

Yorum

• steve_harris
                      Katılımcı
                      • 11 Ocak 2019
                      • 152

iremm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      doğalgaz hattı katardan, ticaret yolu hindistan yeni israilden.
                      Türkiye'ye ne kaldı acaba
                      Katar dunyanin en zengin 3. Dogalgaz rezervine sahip.. sen degilsin...

Hindistan 20 yilda dunyanin en kalabalik ülkesi olacak, 1.4 milyari yoklayacak senin 15 katin nufusiyla uretim devi olacak. Sen gene degilsin.

Poker masasi gibi dünya, herkese dağıtılan el farklı

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

Cok Degerli SIMURG....

NE DERSIN HOCAM.
                        Değerli abim, hocam, sizin için hangi güzel sıfatı yazsam az hafif kalır. Bizler için çok kıymetlisin. Bir eğitimci olarak şunu söyleyeyim, Sizin yazılarını okumak benim ufkumu açıyor.Arkadaşlar abartıığımı düşünecektir ama ben sizin yorumlarınız dışında hangi ünvanda olursa olsun hiçbir hocanın yorumunu dikkatte almıyorum. Sizdeki bilgelik kimsede malesef yok. Daha önceki yazılarımda da belirttim çok farklısınız.Sizin verdiğiniz emeklerin yanında bizimkiler hiçbirşey değil. Bu forumu refarans forum yapan sizsiniz. Hakkınız asla ödenmez. Kendi açımdan forumu açık tutma sebebim sadece sizin gibi değeri kaybetmemek ve yazılarınızdan benim gibi sevenlerinizin yararlanması isteğimdendir. Yorulsanız da sizi seven buradaki dostlarınız hep yanımızda olun ister. Buradaki yazılarınızda inanılmaz değerli bir arşiv oluştu. Ben gücümün yettiği ana kadar bu arşive sahip çıkacağım. Çok kişi geldi geçti bu forumdan. Tek sen kalıcı oldun. Gönlümüzdeki yerin çok büyük. İyi ki abimizsin, değerimizsin,pirimizsin, hocamızsın. SENSİZ OLMAZ...
                        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• kurt
                          Tecrübeli
                          • 20 Aralık 2022
                          • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          11310 'dan bir parti şort kapattım...2/4 poz...Fırsat verirSE ,yukardan tekrar şortlamak istiyorum..

maliyet 11460....

Üç haftalık senaryomda bu hafta sonuna kadar ikinci haftadayız..

11320 'den bir parti şort kapattım...Kazancı topladım..1/4 poz..

Maliyet 11460

Pusu hakkı.....

Yorum

• iremm
                            Aktif
                            • 01 Mart 2019
                            • 268

Suriye sürecinde Türkiye'nin rolünü arşiv bilgilerle özetlemiş.

Yorum

• ozi33
                              Yeni Üye
                              • 14 Haziran 2019
                              • 22

Cok Degerli SIMURG....

NE DERSIN HOCAM.
                              Yok AGA yok; öyle bırakıp uzaktan izlemek,bizler burada senin öngörülerini okudukça moral ve motivasyonumuz artıyor. Devam Üstad devam.

Yorum

• kurt
                                Tecrübeli
                                • 20 Aralık 2022
                                • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                11320 'den bir parti şort kapattım...Kazancı topladım..1/4 poz..

Maliyet 11460

Pusu hakkı.....

11350 ' den şort pozisyonumu kapattım..Kazancı topladım..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information