operasyon istanbula ne olmuş öyle
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-

Bist100 Durum Tespiti
---------------------------------
•Yukarı trenddeyiz.
Olumsuz Senaryo
---------------------------
•Şimdilik yok.
Olumlu Senaryo
-------------------------
•Endeks , yükselen tren kanalı içinde hareket etmeye devam ediyor.
•Direnç olarak çalışan 100 ve 144 günlük ema üzerindeyiz. Olumlu.
•Açık mavi daire içine aldığım yerlerden oluşan tren çizgisi direnç yeri olarak çalışıyor.
Aşılırsa bir sonraki seviye hedeflenir.
•Düşen mavi trend kanalı üzerindeyiz. Olumlu.
Endeks , trend çizgisine inip onay almak isteyebilir. Şimdilik belirsiz.
•Eğer endeks T.O.B.O yapacaksa bir süre sağ tarafta yatay olarak zaman geçirmesi gerekiyor.Sarı dikdörtgenler.
•Endeks bu hafta , 11252 - 8566 arası fibonaccinin(koyu beyaz fibonacci) %38.2 oranının altına düşmedi. Olumlu.
Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.
Yorum
-
DEGRLI OKUYUCULARIM....
FORUMA NICKLERINIZLE GIRIN....FORUMU HALKA KAPATACAGIZ....nickinizla girin....beni hatirla yi tiklayin....COK KRITIK GUNLER BASLADI....
acik forumda yazmam mahsurlu.....ONCEKI YAZILARIM ARTIK GECERSIZ....SURIYE HERSEYI DEGISTIRECEK...1853 OSMANLI arti INGILIZ arti FRANSIZ...KIRIM HERBI...TARIH TEKERRUR EDIYOR.
TURK FINANSAL PIYASALARINDA KI TUM YAZILARIM ARTIK GECERSIZ....YENI SIMULASYONLAR YAPTIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
suriyede bir şey ler oluyor, olan her neyse basına düşmedi/düşmüyor.
bu sefer olanlar davullu zurnalı membic operasyonu diil.
hani bir söz vardır, gözümün gördüğü hiç birşeyden korkmam diye.
savaş yüzünden devlet çökmezde, ama çöken devlerler savaş çıkartır/savaşır .
misal parayı ödeyemiyoruz rusya doğalgazı kesti unacceptable iken ,
rusyayla gerginlik oldu , doğalgaz kesildi acceptable oluyor.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Laptoptan yaptım. Ama telefondan girişte bir ayar yapılıyor mu bilmiyorum. Tapatalk uygulamadı içinden doğrudan buraya giriyor zaten. Ekstra bir şey yapmak gerekiyor mu bilemedim. Neyse ilerde giremez isem yardım isterim tekrar arkadaşlardan.
Bu arada usa ile önceden ayar olmuş bizim deriiin dövlet bu suriye ve kürt devleti İsrail vs işlerinde demek ki o net. B ahçasızın da niye birdenbire 180 derece dönüp de apoyu kürtlerin başında meclise mv ve gn bşk yapmak istemesinin sebebi de ortaya çıktı böylece. BOP projesi son gaz devam, harita yeniden dizayn edilecek. Rusyanın üstüne önce komedyeni salıp gücünü oraya teksif ettirip oyaladılar, ortadoğudaki sünni arapl yönetimleri ve ciasal islamı bitirdiker sonra da uygun zamanın geldiğini düşünüyorlar herhalde ki şimdi de iranı halledecekler. Bu arada biz ne olacağız muamma onu da kuzum deyiverecek gari bize ana ipucundan anladığım rusyayla gene papaz olup 1878 osmanlı rus herbi statükosu ve sonrasında olan kırım vs kaybı gibi durumlarla karşı karşıya kalma ihtimalimiz yüksek zira buna engel olabilecek bir iç muhalefet de yok önceden bitirildi zaten chp vs. Zaten bu ülkemizi yıkım projesi rte yi başımıza bugünleri 23 yıl önceden öngörüp getirmişdi usa emperyalisti…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Merakla bekliyoruz hocamkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDEGRLI OKUYUCULARIM....
FORUMA NICKLERINIZLE GIRIN....FORUMU HALKA KAPATACAGIZ....nickinizla girin....beni hatirla yi tiklayin....COK KRITIK GUNLER BASLADI....
acik forumda yazmam mahsurlu.....ONCEKI YAZILARIM ARTIK GECERSIZ....SURIYE HERSEYI DEGISTIRECEK...1853 OSMANLI arti INGILIZ arti FRANSIZ...KIRIM HERBI...TARIH TEKERRUR EDIYOR.
TURK FINANSAL PIYASALARINDA KI TUM YAZILARIM ARTIK GECERSIZ....YENI SIMULASYONLAR YAPTIM.
Yorum

Yorum