Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sarisicak01
    Tecrübeli
    • 22 Ağustos 2018
    • 478

Sayın MARMARALI;

2021 yılında dövizde yukarı trend - yukarı ralli vardı.

Bist100/USD grafiği bu yüzden düşüyordu.

Birkaç yıldır döviz kontrollü olarak yukarı gidiyor.

Bu yüzden 2021 yılındaki gibi sert bir etki olmaz diyorum.

Ben olumluyum.

Yorum

• Misafir

tepkiylede 13 e gideriz trend şart değil

Yorum

• Misafir

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        bir taraf terse kalcak ama kim
        beyaz olsun bizim olsun

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          yaaa evliyaullah....akil sir ermiyor ipneliklerine....

8 at once bizi ALTINA bindirdin....650 dolar kar yazdik....ININ LEM IPNELER DEDIN....INDIK.

HALBUKI....DEMISTIN KI....TURKIYEDE....TL MEVDUAT FAIZI VE ALTINA YATIRIM YAPMA DONEMI...8 AY ONCE....

CUGAP VER....ALTINDAN INDIRDIN EMME....TL MEVDUATTA TUTUYORSUN BIZI....
          BREEE BILGISIZ ZINDIQ....BRE KAFIR...

SEN BILMEZMISIN KI....BEN HERGUN....HAZRETI MUSA ALEYHISELAM ILE TAVLA OYNARIM....ISA ALEYHISELAM ILE DUYNA DUZENINI TARTISIM....

1980 DE....2011 DE....2024 DE....ALTUN DENEN MAGDEN ZIRVELERINI OPMUSTUR....BU ZIRVESI 2650 DIR.....BEN BELKIM ORAYA VARMAZ TUZAK KURAR DIYE SIZE 2550 DEN DEHLEYIN DEDIM....ALTIN ONS...ILK HEDEF 2300....IKINCI HEDEF 1670 DOLAR....GRAM ALTUNDA COKECEK DEDIM....CUNKI DOLAR-TL SABIT.

BRE NANKOR....sen bilirmisin ki....sovyetler birligini ALTUN FIYATLARI YIKTI....

BRE ZINDIQ....sen bilimisin ki....35 trillion dolara varan amriki borcu ile altun fiyati arasinda ki iliskiyi....

bre deyyuz....sen bilirmisin ki....arap bahari ile...libyanin 400 ton altinina el koyanlar....bunu satarak altini 1900 dolardan 1000 dolara dusurdu.....2011 den 2014 e....

bunlari....ancak ve ancak....bir gavs....bir buyuk KUTUP...BIR EVLIYALARINDA EVLIYASI BILIR....EVLIYAULLAH....YANI BEN....KUZU.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            ,
            ne geldi başına senin! sen beyaza da değersin

Yorum

• Misafir

israelin bombası ksarı yı yada k kırmızıyı delecekmi

Yorum

• Misafir

longları actırdın da shortlar ne olacak, beyaz aşagıda devam

Yorum

• hayalım
                  Tecrübeli
                  • 27 Şubat 2009
                  • 822

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  KUZU üstadım GOLD pozisyonunda çok iyi bilenlerin ve bildiklerinden dolayı yerinde duramayan DUAYENLERİN sıkıntısını yaşıyor..

SARIKIZ bugün 2674 gördü ve2667 işlem görüyor..Svg..hayalım sana gold yukarı demiştim..Kuzu herkesten önce görüyor ve acı çekmeyi seviyor.. Ben zararda oturmayı sevmiyorum..

Benim için zaman , fiyattan önemli..Sattıktan sonra aşağı , aldıktan sonra yukarı olmalı...Bu kadar basit..Bundan dolayı sotacıyım..üç haftalık pusu atarım..Kan kokusuna gelirim..

kuzu ile aramızdaki en önemli fark bu..Zararda oturmayı sevmem..Kuzu sonunda büyük ödül varsa acı çekmeyi sever..

Mazoşist, deyyus. Tesekkurler sevgili kurt.

Yorum

• Misafir

yeni shortlar mı actın sen,

Yorum

• kurt
                      Tecrübeli
                      • 20 Aralık 2022
                      • 1361

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Mazoşist, deyyus. Tesekkurler sevgili kurt.

Svg.hayalım üstad olunca ego ve mazoşist olmak şart diyorlar..

GOLD 2352 usd çok güçlü destek..Burasının yıkılması için OFLU HOCA gerekli...

Aslında GOLD yükselişinin ardında TEOLOJİK nedeni en iyi kuzu bilir..Ama önce acı şart dedi..Soralım bu kadar acı yeter mi ?

OFLU HOCAYI getireyim mi ??.SELASINI OKUTALIM MI ?

Seviliyorsun KUZU ..
                      Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Cakirmetin05
                        Tecrübeli
                        • 20 Mart 2022
                        • 1198

bu MARMARALIYI zorladin.....usag bi graf asti....death cross...

dedi....oda sinin gibi ipne galiba....

eyyy evliyaullah....medet et....dus yakamizdan....
                        Bu grafiğe itirazım var Sn. Kuzu
                        2021 deki grafiğe baktığımızda bariz bir OBO görünümü var. Şimdiki grafikte teknik olarak öyle bir görünüm yok.
                        Kaldıki 2021 de Mart-Nisan ayından başlayan şiddetli kur atağı grafiği bu hale getirmişti.
                        Yakın vadede aynı şiddette kur atağı gelmediği sürece Death Cross ihtimali çok uzak…
                        Yani bu ihtimal varsa dolara yatmak en iyi seçenek gibi görünüyor.
                        Saygılar
                        " Her şeyi bidiğini iddia edene
                        Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Svg.hayalım üstad olunca ego ve mazoşist olmak şart diyorlar..

GOLD 2352 usd çok güçlü destek..Burasının yıkılması için OFLU HOCA gerekli...

Aslında GOLD yükselişinin ardında TEOLOJİK nedeni en iyi kuzu bilir..Ama önce acı şart dedi..Soralım bu kadar acı yeter mi ?

OFLU HOCAYI getireyim mi ??.SELASINI OKUTALIM MI ?

Seviliyorsun KUZU ..
                          OFLUYU AGIRLA....henuz olmuyecek....30 eylulden sonar....BEN VE GIBILERIM DISINDA....TUM AHALI LONG....
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2022
                            • 2825

Yıkıl ulan dji

Seni kuzu değil nikkei yıkacak

Yorum

• Tuncer
                              Tecrübeli
                              • 03 Mart 2022
                              • 2825

OFLUYU AGIRLA....henuz olmuyecek....30 eylulden sonar....BEN VE GIBILERIM DISINDA....TUM AHALI LONG....
                              Pazartesi viop dan shortluyorum

Sıkıldım ya faiz faiz

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

tl mevduatta feci kazaniyoruz...diger hersey dusuyor veya yatay kuzu efendi hazretleri.....

Yaaaaa evliyaullah....gavs....kutup....bu mutlulugumuz nerede bitecek.....

Borsada sehadet serbeti icen kardeslerimiz var....

Dolar 8 aydir yatay....ondaki kardeslerimiz olmediler emme....kizgin sac ustunde hoppulatilan nohut gibiler.....cogu kizardi leblebi oldular....iraqi cekenlere meze oldular....

eyyy evliyaullah....sefaat ver....ufle....

MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                BIST100 USD BAZLI GÖRÜNÜM

Geniş pencereden bakınca 3 buçuk yıl sonra yeni bir death cross görüyoruz..
                                Orta vade ayı piyasası resmileşmiş oldu.

sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sayın marmarali;

2021 yılında dövizde yukarı trend - yukarı ralli vardı.

Bist100/usd grafiği bu yüzden düşüyordu.

Birkaç yıldır döviz kontrollü olarak yukarı gidiyor.

Bu yüzden 2021 yılındaki gibi sert bir etki olmaz diyorum.

Ben olumluyum.
                                çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                bu grafiğe itirazım var sn. Kuzu
                                2021 deki grafiğe baktığımızda bariz bir obo görünümü var. şimdiki grafikte teknik olarak öyle bir görünüm yok.
                                Kaldıki 2021 de mart-nisan ayından başlayan şiddetli kur atağı grafiği bu hale getirmişti.
                                Yakın vadede aynı şiddette kur atağı gelmediği sürece death cross ihtimali çok uzak…
                                yani bu ihtimal varsa dolara yatmak en iyi seçenek gibi görünüyor.
                                Saygılar
                                death cross,,,,neden hala tl mevduattayim....altindan ciktim....

simdi hepinize soruyorum....bu seyleri birbirine bagliyan nedir....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information