Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ereglinin dip tamam görünüyor.
hönkürtü loading...
buna bağlı olarakta bu hafta için %5 %10 arası bir tepik gelmeli XU100 e diye düşünüyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Bu düşünceler beynimi kemiriyorsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterereglinin dip tamam görünüyor.
hönkürtü loading...
buna bağlı olarakta bu hafta için %5 %10 arası bir tepik gelmeli XU100 e diye düşünüyorum.
Ama kuzu hocamın lafından da çıkmak istemiyorum uykularım kaçıyor
Emmi eninde sonunda haklı çıkar
Bu endeks de 8500 lere inecekse ereğli daha çok dip görür
Yorum
-
usulet bitti....97003520 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
By kuzu
sira SUHULETTE....
MAL DAGITIM PROSESELERI.....
1....9700 ILA 10 200 ARASI....MARJ 500 PUVAN....
2....9200 ILA 9700 ARASI....MARJ 500 PUVAN.....
3....DIP ARAYISI....8500 ILA 8800....
4....ILK SILKELEME PROSESI.....8000....
5.....GENELDE YETMEZ....IKINCI SERT SILKELEME PROSESI....7400...
6....HEDEF FEYZA -2....20 000 ENDEKS.
MALA YERLESME ARALIGI....8800 ILA 7400 ARASI HERYER...BIST 30...YARISI 8500 DE DIBI BULUR VE DONER.....SISE VE GIBILER....OBUR YARISI SERT DUSMEYE DEVAM EDER...TURK HAVA YOLLARI...BIMAS GIBI.
SUANKI PLANIM BU....BUNU DEGISTIRECEK SEY GEOPOLITIK....O DEGISIRSE...BU KOMPLE DEGISIR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
aralıkta mı hedef feyza 2 derizkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusulet bitti....9700
sira SUHULETTE....
MAL DAGITIM PROSESELERI.....
1....9700 ILA 10 200 ARASI....MARJ 500 PUVAN....
2....9200 ILA 9700 ARASI....MARJ 500 PUVAN.....
3....DIP ARAYISI....8500 ILA 8800....
4....ILK SILKELEME PROSESI.....8000....
5.....GENELDE YETMEZ....IKINCI SERT SILKELEME PROSESI....7400...
6....HEDEF FEYZA -2....20 000 ENDEKS.
bu dönemde ,nş globalde sağlam çöker yoksa bir turda onlarla verirler
Yorum
-
resmi gazete de yayınladıgına göre kuzu hocam, sanırım , bir anlam kazanır bu graf,Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraralıkta mı hedef feyza 2 deriz
Yorum
-
amerika secimleri...5 kasim....sonuclari 10 kasim desek....aralik makul...hisabim buna gore....tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraralıkta mı hedef feyza 2 deriz
Eger mehdi putin....husilere 5 hipersonik fuze daha verip....israel ve amriki uslerini bombalatirsa ekimde....
Birini atti....bengruon havaalanina dustu...israel sadece seyretti...mehdi mesaji verdi....
Dur bakalim...neler olacak tuncer.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
maldakilere....satmak haysiyetsizliktir....
Yerine....
1....elindeki kaardi degistir....sat ayni gun obur kaarda gec....
2....ilava para bul....biz alirken alabildigin kadar al....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremmi sarı gacı Fed i bekliyor dimi son vurgun için
IKI GRUP VAR....
BIRI BIZ....2500 LERDE SATIP SHORTLUYANLAR....OBURU....PIYASA YAPICI...CENGIZ HAN(FED) VE GENERALLERI(pankalar)...BIZI IKMIYE CALISIYORLAR....COK KIZGINLAR...FECI KAR ALDIK...YETMEDI SHORTLUYUP DUSUSTENDE KAZANMAK ISTIYORUZ....
BIZE LEM IPNELER ININ SHORTTAN DIYOR....emme...NAFILE.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum