Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
sevgili kuzuyu 20 yıldır tanırım o nereye ben oraya gittim.
söylediği gibi kovdular kaçırdılar rating düşünce yeniden çağırdılar en sonunda simurg aracılığyla burada daim olduk...
bir tek 2009 krizinde düştükten sonra yükselişte stop olduğunu hatırlarım.
o kadar kadı kızında da olur
))
bana çok şey kattı bakış açımı değiştirdi. kendisine teşekkür ederim...
bakmayın böyle enerjik olduğuna yaşı da az değil
)) ruhu genç ayrı mesele...
bu yaşta buraya bazı şeyleri yazıyorsa gerçekten bizler için yazıyor.
Allah kendisine uzun ömürler versin ki biz kendisinden daha çok faydalanalım...
))
seviliyorsun KUZUM...
Yorum
-
Normal.orta vade düşüşte.onlar tepkiye 3 e 5 e bakmıyor.vade sonunda çok aşağılarda olacakTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterViop pastası toplamına göre bu endeks ayakta durması mucize
İş yatırım 100 bin short bofa 60 bin
Yorum
-
Hocam kaç senedir bu kadar long yığılması görmedimguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNormal.orta vade düşüşte.onlar tepkiye 3 e 5 e bakmıyor.vade sonunda çok aşağılarda olacak
baştakiler dışında short yapan yok
Yorum
-
Insallah sevgili yanliz ""kurt"" um. Ara ara bu bizim sevgili Gunerimiz altin soyle olcak, boyle olcak duscek deyip beni uzuyor. Onun sozlerini desteklercesine guzumuz gelip ustune tuz biber serpiyor. Bunlarin Altina karsi alercileri mi var ne ben anliyamadim.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSvg.hayalım senin altın madeni hisseleri para yapacak ,çokk paran olacak inşallah...
Yorum
-
Teknik uyumsuzhayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterInsallah sevgili yanliz ""kurt"" um. Ara ara bu bizim sevgili Gunerimiz altin soyle olcak, boyle olcak duscek deyip beni uzuyor. Onun sozlerini desteklercesine guzumuz gelip ustune tuz biber serpiyor. Bunlarin Altina karsi alercileri mi var ne ben anliyamadim.
Ne olacak 2060 usdye düşse.sonra yukarı önü açık.
Yorum
-
8.08.2024 10:54:43 TCMB/Karahan: Enflasyon tahminleri, 2024 yıl sonu için %38.0, 2025 yıl sonu için %14.0 ve 2026 yıl sonu için %9.0
8.08.2024 10:53:28 TCMB/Karahan: 2024, 2025 ve 2026 yıl sonu enflasyon tahminlerimizde değişikliğe gitmedik
tutturamadıkça revize ederiz diyor
Yorum
-
TCMB Başkanı Karahan: "Uzun süre sıkı duruşu korumamız gerekecek. Bu demek değil ki faiz bu süreçte inmeyecek. Faiz indirim döngüsüne girildiği zaman da sıkı duruş korunabilir."iremm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8.08.2024 10:36:11 TCMB/Karahan: Merkez bankalarının faiz indirim sürecinde temkinli olmaları bekleniyor
8.08.2024 10:48:08 TCMB/Karahan: Mevduat faizleri TL'ye geçişi sağlayacak seviyede kalacak
faiz indirirsek kötü olur demiş (CB lığına sms)
bu ikisini birleştirirsek. faiz indirimi olacak ama küçük adımlı çok kademeli olacak diye anladım
Yorum
-
TCMB 'yi dinledim..Piyasalarda dinledi..Aksiyon almak gerekir mi ? ne zaman ? ne olabilir ? güçlü ve zayıf yönlerini not aldı herkes..
zamanı gelince alınan bu notlar para yapabilir...
kuzu hocam yorum yapacaktır..
Ben izlenimlerimi çok kısa paylaşayım..
1- TCMB yalnız..Sadece para politikasıyla kendisinin dahi inanmadığı hedefleri savunurken , ekonomi yönetiminden maliye politikasıyla
destek bekliyor..Destek gelmiyor..( tasarruf paketi destek değil.. )
2- Büyüme birkaç yıl düşmeye devam edecek..TÜRKİYE gibi genç nufüsa sahip bir ülke için bu çok önemli....
Büyüme borsada dahil olmak üzere EN BÜYÜK VERİDİR..
3-Kısa vadede faiz indirimi bekleyenler HAYALKIRIKLIĞINA uğradı..
4- TÜRKİYE için zor birkaç yıl...Özellikle maaşlı çalışan kesim ve emekliler için..ALLAH yardımcımız olsun..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum

Yorum