BİST 10 bin mi 2500 münün cevabını aldık. 10 binmiş
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
benzer düşünüyorum.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.20 dolar 2018 de başkanlık sistemine geçmeden evvel görülen son değerler . sonrasında başkanlık kutucuğuna girmiş 1.3 dolar 2.2 dolar arasında 5 sene geçirmiş idik.
3.20 doların üstünde çok hızlı 4.5 doları görmesini bekliyorum
Ama buralarda oyun hile desise bolca olabilir.Kırmış gibi yapıp sert geri çekilme sonrasında yeniden fırlama gibisinden. Yada direnç mirenç diyenlere inat bam bam bam türü bir hareket. Her türlü sizi üzerinden atacaktır.
şort devam ediyorum. yeni vadenin 13. günüdeyiz. gandalf ortada yok. ne ben orgları ne orglar beni indirebildi. yoruldum ama devam.

saygılar.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
2500 diye bir değer imkansız idi. 50 tl lik ürün olmuş 700 tl. Sen 100 e alacağım diye bekle. Enflasyon sıfır bile olsa alacağın değer 700 dür.iremm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBİST 10 bin mi 2500 münün cevabını aldık. 10 binmiş
Kuzuyu anlatmaya çok çalıştım bu forumda da çok uğraştım. Diğer köyde zaten dalga mevzusu olduk. Bir çokları hayatları boyunca bir daha göremeyecekleri türden bir ralliyi ya çok küçük miktarlarda oynayarak yada tamamen izleyerek daha da berbatı bazısı çöküyoruz batıyoruz basında çıkan haberlere inanarak short açarak yedi bitirdi.
5 senedir sürünülen bir kutucuktan çıkıyorduk oysaki.
Bundan 5 sene sonra geçen 2 sene bu ralliye inanmayanların avcılık hikayelerini okuyup çok şaşıracaksınız . Yahu sen oradan short buradan short devamlı olumsuz haber pompalayıp bıyık altından gülen adam değil miydin diyeceksiniz. Bağıra bağıra apıra köpüre 1.5 dolardan 3.3 dolara getirdi adam.
Gerisin geri dönüp 3.2 doları geçmeden 3 dolar altı net stop olmak üzere 4.5 savrulmalar ile birlikte 5 dolarlık hedefimi koruyorum.
Yalnız işin garibi 2008 2010 ve 2013 yıllarında 3 lü zirve yapıp çakılmadan öncede 5 dolarda idik. Aradan yıllar geçti hala mı 5 dolardan döneceğiz. Yoksa bu sefer 6-7-8 10 dolara mı gideceğiz.
Neyse onu da o zaman düşünürüz hele bi 4.5 dolar olalım da
Yorum
-
USD bazlı grafiklerde 327 usd ile ,323 direnci üstünde işlem görüyoruz..
Artık üç varyant var..
1.Kırılan 323 direnci üstünde başlayan yükseliş devam edebilir..
2.Kırılan 323 usd direncine yükseliş onayı almak için gelip ,tekrar yukarı devam edebilir..
3.Boğa tuzağı..( yani 327 ve üstünden başlayan satışın hızlanarak 323 usd altına inmesi..)
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
BENCE DÖNDÜ DOLAŞTIkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSD bazlı grafiklerde 327 usd ile ,323 direnci üstünde işlem görüyoruz..
Artık üç varyant var..
2.Kırılan 323 usd direncine yükseliş onayı almak için gelip ,tekrar yukarı devam edebilir..
3.Boğa tuzağı..( yani 327 ve üstünden başlayan satışın hızlanarak 323 usd altına inmesi..)
VE 500 USD YE YOLLANDI BU..
SP 500 DE 5500 EGİDERKEN..
Yorum
-
Bugünden itibaren çalışılması gereken üç devamyolu..
özellikle hafta sonu üstünde çalışılmalı..bence..
Grafik , analiz ve görüşler önemli..
kuzu gelecekten geldiği için sonucu biliyor ve ona göre grafiği çizdiriyordu..
Bende çalıştım..sizlerde görüşlerinizi paylaşırsanız , ( özellikle grafik olarak paylaşımları görmekte fayda var.) faydalı olacaktır..
Teknik olarak ilerleyen yapı önümüzdeki 2-3 haftanın önemli olduğunu söylüyor..
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSD bazlı grafiklerde 327 usd ile ,323 direnci üstünde işlem görüyoruz..
Artık üç varyant var..
18 barı önemli
Yorum
-
devrilirsem , vurulursam,sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenzer düşünüyorum.
şort devam ediyorum. yeni vadenin 13. günüdeyiz. gandalf ortada yok. ne ben orgları ne orglar beni indirebildi. yoruldum ama devam.
"inandığı yolda sonuna kadar mücadele etti yazarsınız"Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
10.800 civarlarına kadar dayanacak cephanen varsa devrilmezsin gibi görünüyor. Ak direncine biraz daha var. Hedge edebiliyorsan düşün.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdevrilirsem , vurulursam,
"inandığı yolda sonuna kadar mücadele etti yazarsınız"
Yorum
-
Her ne kadar 12200 e kadar sürme ihtimali olsa da ben de buradan short oldum.
İkili tepe ve Negatif uyumsuzluk aşkına short oldum ama 12030 altında kapmazsa ben pozisyonumu kaparım.
Palanın şakası yok

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdevrilirsem , vurulursam,
"inandığı yolda sonuna kadar mücadele etti yazarsınız"" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
-
Bayındır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10.800 civarlarına kadar dayanacak cephanen varsa devrilmezsin gibi görünüyor. Ak direncine biraz daha var. Hedge edebiliyorsan düşün.
sağol dostum,
endekste spotları boşaltmıştım son kalanlarıda 1 gün önce .
bu günde teminat tamamladım .
%100 pure şort .
artık hard core levele geçtik, ya anahtar bırakıcaz ya anahtar alıcaz.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSD bazlı grafiklerde 327 usd ile ,323 direnci üstünde işlem görüyoruz..
Artık üç varyant var..
Bist 100 323 usd direncini kırdı.Haftalık kapanışı 330.40 ile günün yükseğinden gerçekleşti.( 10.643 ile günün yükseğine çok yakın )
323 usd uzun bar ile yukarı geçilip 330.40 haftalık kapanış pozitif..
Gerek TL bazlı ,gerekse usd bazlı pozitif haftalık kapanışlar üç senaryo görüşümü değiştirmedi..
Önümüzde volatil ,agresif ,hacimli ve tuzaklı 2-3 hafta olabilir...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum

Yorum