Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Elbette döner sevgili üstadımız kıyamaz bu samimi sevgisi ile onu bekleyen dostlarına…!
Hem öğretmenler isteseler bile terk edemezler öğrencilerini, ömür boyu yanlarında olur ve gözetirler…!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
uleennnn bosverin bu zamp....nin simarikliklarina, nereye giderse gitsin yaff, onunu acin. Babo orda zaten coktandir goz kirpiyo. o da yoksa ben varim ulennn. yetti gari ikide bi "satarim koyu haaa, der gibi"hahaha.
borsa kesinlikle kontrollü bence. ülkedeki bütün kurumlar kontrollüyken borsa serbest olması pek olacak iş değil. fakat bir gariplik olduğu açık. sanırım bu M.Şimşek ve MB nin yürüttüğü likidite sıkılaştırması politikasının sonucu. ben bu şekilde yorumlayabildim.
Borsa akp nin kontrolünde panik olmayın hisseler eridi ama üzülmeyin
Seçime 10 gün kala hisseler dusecek yeri kalmamış grafikler ekranı delip masayi delmeye çalışıyor o derece dipte ama Borsa kontrollü
Yorum