Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Sayın Güner
Eylül 2022 deki gibi bir ilerleme var.
Gerisini yarın yazarım.
önce 2000 tarzı gibi diyordum.
ama durum 80 tarzı da olabilir.
abd 10 yıllık faizleri 15 olduğu zaman gibi
dolar indexi 160
enflasyon tekrar yükselmeye başladı.
hiper bir durum alabilir..
o zaman referansı 1929 a kayıyor...!!!!
29 büyük depresyonu ve öncesini googledan bakın..
o büyük şanlı borsa çıkışı ve arkasında gelen büyük depresyon.
0 zaman dow 112000 e gider...abd 10 yıllıkları faizi 15
aksi halde 56000 de kalır.abd 10 yıllıkları faizi 7.5
izleyin 2024-2025
Sayın Güner
Eylül 2022 deki gibi bir ilerleme var.
Gerisini yarın yazarım.
Sizin iletinizden sonra inceledim. Evet benzerlik var fakat o zamana göre zayıflık işaretleri de var. Benzerliğin bozulmaması için 8700 altı olmamalı. 8700 altında devamı şimdilik belirsiz olan başka bir formasyona evrilir.
halkimi borsada duzuyorlar....buna engel olamiyoruz....
dedim ki....gendi gendime.....
GONUL....
calamiyorsan askin sazini....
ne perdeye dokun....ne teli incit (yorumcular)...
EGER....
cekemezsen gulun nazini....
ne dikene dokun ....ne gulu incit....
bi sure....BU ALEMDEN CEKILIYORUM....
meyvesiz agaci sallamiyacam bosa....
ne yapragi dokecegim....need dali incitecegim....
GONULLERI KIRAN BIRI OLMAKTANSA....YOK OLMAM...DAHA EVLA.
NOT ARTISI....GOT ARTISI DIYE....
HALKIMA SOKULAN BU KAZIGI....HAZMETMEM MUMKUN DEGIL.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
İnsanların en çok ihtiyaç duyduğu bir zamanda bırakıp gidemezsiniz Sayın Kuzu.
Bu forum siz olmadan bir hiç.
İnsanlar buraya sizin için geliyor.
Lütfen kalın ve yazmaya devam edin.
kuzu....karda ise mal satar....zararda ise...MALINI SATAN KUZU NUN MAMINA CAKARIM BEN.....
sende kendine onu dedi....SIMIT YE....satma.
halkimi borsada duzuyorlar....buna engel olamiyoruz....
dedim ki....gendi gendime.....
GONUL....
calamiyorsan askin sazini....
ne perdeye dokun....ne teli incit (yorumcular)...
EGER....
cekemezsen gulun nazini....
ne dikene dokun ....ne gulu incit....
bi sure....BU ALEMDEN CEKILIYORUM....
meyvesiz agaci sallamiyacam bosa....
ne yapragi dokecegim....need dali incitecegim....
GONULLERI KIRAN BIRI OLMAKTANSA....YOK OLMAM...DAHA EVLA.
NOT ARTISI....GOT ARTISI DIYE....
HALKIMA SOKULAN BU KAZIGI....HAZMETMEM MUMKUN DEGIL.
Emmi kim duzuyor bu halkı borsada onu da söyleyin
Borsadaki insanlar resmen morfin yemiş gibiler
4 nala enflasyondan korunmak için borsaya sığındilar
Yağmurdan kaçarken badem e tutuldular
Kim bu aylardir 8 aydir abartısız hergun 1 ila 2 milyar satis yapan mali hiç bitmeyen her aksam alınan malların virmanlandigi kurum
Ulen guzu emmi, sana inandik, güvendik. Simdi bizi meyhanede pust birakip gibi birakip gitcen olemi. Bizim sana inanclarimizi, güvenlerimizi hice sayarak hemii. Neyse, kirilan, 100 de yuz sana guvenmenin hata oldugunu bize ispat eylecen hemi. Yolun acik olsun. Daha yazardım emme, bosver. Sen diyen olsun.
Ulen guzu emmi, sana inandik, güvendik. Simdi bizi meyhanede pust birakip gibi birakip gitcen olemi. Bizim sana inanclarimizi, güvenlerimizi hice sayarak hemii. Neyse, kirilan, 100 de yuz sana guvenmenin hata oldugunu bize ispat eylecen hemi. Yolun acik olsun. Daha yazardım emme, bosver. Sen diyen olsun.
Kuzu yükselme ihtimali olan enflasyonun borsaya etkisi ne olscakla,not artışı sonraki düzeltmenin ne olduğuna karar veremedi.
Kimseyi yanıltmayım diye beklemeyi tercih etti.anladım ben.
Doğrusu bende kestiremediğimden bunu
Dolara yatmayı tercih ettim.
Gökyüzünü delecek kadar Çok pis bir borsa çıkışı olabilir.ama ya olmazsa.
Doların ne olacağı daha çok belli.
Yorum