Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Sıkı para politikası diyip de faizleri 5.5 a çeken ABD de 2021 sonundan beri M2 yatay yatay-aşşa bir durumda..
Bu da türk usulu sıkı para politikası
Seçimden önce 35 40 mevduat alınabiliyordu faizler 8.5 idi.
Seçimden sonra güya faiz artırıldı.
Hem dolar 19 dan 30 a geldi hemde mevduat faizleri yerinde saydı.
Boşluğa at koşturdular.
Bu arada Maaşlara yüzde 50 zam.
Fazla likiditeyi emeceklerdi sözde devam ediyor mu ihaleler bi bilgisi olan yazsın yaw..
Nasıl olacak bu işler bekir kardeşşş....
6 aydır yatayda bir borsa var.Kırılım zamanı çok yaklaştı.
6 aylık yüzde 40 lık birikmiş bir stresi var.
11.500 12.000 gibi bir beklentim var yani.
FULL kontrol işte uranacus.
2 saattir borsa 0.95 1.10+ arasında.
İmkansız birşey bu.
Destek direnç falan onun için hikaye.
Bak 7400 altı bitti bu iş deniliyordu 7200 den bi çevirdi ha şimdi ha az sonra birazdan 5700 az sonra 6200 derken.. 8200 olduk.
Şimdi de 2 li tepecileri biçer bi posta 8600 de..Sonra sen sağ ben selamet..
Blue Dolar or Dolar Blue is unofficial Dollar Rate in Argentina. Get Blue Dollar Quotes, Charts, News. Informal Rate, Formal Rate & Bank Rate of US Dollar
O yüzden nihai bizim endeks de de ATH bekliyorum 2026 2027 gibi. 5 dolar işte.
YATAY TRENDIN ARA TRENDLERINDEN BIRI OLAN DUSUS BOLUMU BUGUN KARAR VERECEK....2.70 DOLAR ENDEKSDEYIZ....8180 TL ENDEKS....YA 3.12 DOLAR ENDEKSE 9600 TL ENDEKS....YADA 2.10 DOLAR ENDEKSE...YANI 6400 TL ENDEKSE....bugun karar verecek....
o yuzden dun....NOTR OLUN DEMISTIM....MAKATTAN KANLAR ALINDI....KENE-3 DE 250 PUVAN KAR ALINDI....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YATAY TRENDDE....ARA TRENDLER DEGISIMI....DUSUS VEYA ANIDEN CIKIS....POZIZYONELDIR....
bunu biz bilemeyiz....
bu yuzden CONTRARIAN TRADERIZ...bekliyoruz...gidecegi yere gidiyor...SHORTLUYORUZ VE MAKATLARDAN KAN ALIYORUZ...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum