Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hayalım
    Tecrübeli
    • 27 Şubat 2009
    • 822

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YONETICISI UZUN YILLARDIR EHBABIM....

beni aradi....dediki....yaw niye boole yapiyorsun...niye HEDEF FEYZA-2 diye topic acmiyorsun....

sustum....

kizdi ve gurledi....LEM IPNELIK YAPACAGIM PANKALARDA dedim mi demedim mi...

dedin....dedim....

eeeeee....sen niye katilmiyorsun dedi....

dedimki.....yaw BEN TOVBE ETTIM....ARTIK IPNELIK YAPMIYACAGIM DIYE....tarikata katildim....seyhim naksibendi....40 rekat namaz kil ve gozunde hep ben olayim dedi....kildim gozumde hep o.....birden bir video gosterdi....ustunde KUZU MALIKENESI YAZIYOR...72 HURI VAR HEPSI BAKIRE....turkan soray ol diyorsun oluyor....mujde at ol diyorsun oluyor....eski sevgililerimden kimi desem oldu....karim ol ve dirdir yapma dedim....oldu ve dirdiri kesti....CENNETTEKI HAYATIMI GOSTERDI SEYHIM....

tek sartim var dedi...

nedir o seyhim dedim....dediki....parani ya yuzde 50 tl mevduata yatir....yada dolarda kal...bu koskun tapusunu vereyim....

bende....birazda oteki tarafta iraahat edeyim dedim....KABUL ETTIM....

HEDEF FEYZA-2 yi acmam baa kizma....TOVBE ETTIM....

tepemi attirirsan....seyhim...MEHEMMEDI GOREVDEN ALDIRIR....GOTUN KIRMIZI ON KURUS GIBIM PARLAR...

IPNE DEDIM....

tilifonu suratina kapattim.
    Eyi pook yemissin. Bi baglasinlarda gorursun sen. Yandim allah deyip baboyla makariosu yardima cagirirsin,

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      kene-3....

Ilk kademe....9050....elde....

Ikinci kademe....9150

ucuncu kademe....9250....

Dorduncu kademe....9350....

ONEMLI UYARI....KENE-3....SON DUSUS DALGASIDIR...VE COK SANCILIDIR....IKI DISRUPTIVE BEHAVIOR ICERIR...BIRI OLDU...PANKALAR BAHANESI ILE...KARA GECEN HER KADEME 100 PUVAN KARDA KAPATILIR....geri donusu kestiremeyiz....basabasta tum kene kapatilir....
      KENE-3 OYUN TARZINI BIRAZ ACIKLAYIN...KENE1 VE KENE-2 DEN FARKLI MI....

evet farkli....ucuncu dusus dalgasi....cok sancili....iki disruptif behavior icerir...in cik...in cik...tokat longcuya tokat shortcuya....AKIL BIRAKMAZ....

GUN ICI HIC SEYRETMIYORSUN.....

ZABAH BORSA ACILMADAN ONCE EMIRLERINI GIRIYORSUN....

soyle yapiyorsun....dunden kalan KENE-3 U ONUNE ALIYORSUN....

ne diyor....

birinci kademe 9050 elde....

ikkinci kademe 9150 yok

ucuncu kademe 9250 yok....

dorduncu kademe...9350 yok....son iki kademe kuracagi BOGA TUZAGI UCUNDUR...

EMIRLERI YAZIYORSUN....once olmuyanlar....

birinci emir....9150 satis....

ikinci emir....9250 satis....

ucuncu emir....9350 satis....

10 kontrat herbiri....10 kontrat her kademe....

simdi ONEMLI UYARI bolumu....ELINDEKI...NUMORO BUNDA....

10 KONTRAT 9050 SHORTSUN....100 PUVANDA BUNU KAPA DEDIM....VE O KADARDA LONG AC...

ELINDE 10 KONTRAT VAR....SEN....20 KONTRAT ALIS EMRI GIRIYORSUN...100 puvan alta...7950.

borsayla isin bitti....gittin moshe ile al gulum ver gulum gezdin....aasam oldu geldin...bilgisayari actin ne olmusa bakiyorsun....

1....elindeki 10 kontrat short....kapanmis.....100 puvan kar cebe gelmis....

2....elindeki 10 kontrat long 7950 den aldigin....9150 satisinla kapanmis...200 puvan kar cebe gelmis....

3....9250 satis emrin gelmemis....

4....9350 satis emrin gelmemis....

ELINDE NE VAR.....300 PUVAN KAR CEPTE...SHORT VAR MI...YOK...UCUNBIRI VAR...MAL YOK...MOSHENIN YUZUNDEN...BIRAKSA SAAT 3 DE BI BAKSAM...MALIM YOK GORUR HEMEN ALIRDIM....PAZARTESINE KENE-3 KADEMELERI YENIDEN DUZENLENECEK....bunlar hatali rakkamlar yogusam elimde 9200 yazsam mal olurdu....9250 eyi rakkam degilmis.

gun ici taradigi degerler...8868 ila 9239....yuvarlak 350 puvan in-cik----cik-in yapmis

anlami...KENE kademelerim range uygun degil....9100....9200...9300 gibi olmali idi...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Eyi pook yemissin. Bi baglasinlarda gorursun sen. Yandim allah deyip baboyla makariosu yardima cagirirsin,
          yoggg yog....isimi saglama bagladim kiz....

seyhimin yerine....ben BADELIYECEM muritleri....bildircin gibi kizlar var....moshe musulman olacak ve seyhime murit olacak....yalvariyor baaa....benide BADECI yaptir diye....ha ha ha....

dun oya aradi....kulaklarini cinlatti...dedikoduyu sevmem bilirsin...emme...senin guzelligini cekemiyorlar...baaa tipi bozulmusmu...yogusam eskisi gibi mi diir...kaltak....ha ha ha....desemki bozuldu...bileklerine kadar KINA YAKACAK....anam seni kiskaniyorlar iste...neyapcan...cekip gidecen...elin agzi torba deel ki buzesin....

bu moshe...covid den beri...bu karilari bosuyalim diye tutturdu...3 yildir beynimi ikiyor....GENE YAKAMA YAPISTI....daha ne duruyoruz diye....sence....ele etsek....SANSIMIZ NEDIR....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
            Tecrübeli
            • 03 Mart 2022
            • 2825

İnanmaZken inanmazken o flama çalışmasında

Valla bu sefer üzülürüm

Şimşek dedik parayı yakacak dedik bu da fos çıktı

Yorum

• Guerra
              Kadrolu
              • 02 Ağustos 2011
              • 5561

*Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, görünümünü "durağan"dan "pozitif"e revize etti; Foreks Haber anketinde de beklenti kredi notunun "B3" olarak kalacağı, görünümün "pozitif"e revize edileceği yönündeydi

*Moody's: Görünümün "pozitif" olarak değişmesinin ana nedeni, ekonomi politikasındaki belirleyici değişiklik, özellikle de ortodoks para politikasına dönüştür

*Moody's: Bu politikalar sürdürüldüğü takdirde, Türkiye'nin makroekonomik dengesizliklerinin azaltılması olasılığı önemli ölçüde artar

*Moody's: Manşet enflasyonun yakın vadede daha da artması muhtemel olsa da, enflasyon dinamiklerinin değişmeye başladığına dair işaretler var; bu da para politikasının güvenilirliğini ve etkinliğini yeniden kazandığının göstergesi
              *Moody's: Parasal sıkılaştırma aynı zamanda Türkiye'nin büyük dış dengesizliğinin azaltılması ve TCMB'nin döviz rezervlerinin yeniden yapılandırılması olasılığını da artırıyor; her ikisi de ülkenin dış şoklara karşı kırılganlığını azaltacak

Yorum

• vicente
                Yasaklı
                • 22 Kasım 2020
                • 2458

Guerra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                *Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, görünümünü "durağan"dan "pozitif"e revize etti; Foreks Haber anketinde de beklenti kredi notunun "B3" olarak kalacağı, görünümün "pozitif"e revize edileceği yönündeydi

*Moody's: Görünümün "pozitif" olarak değişmesinin ana nedeni, ekonomi politikasındaki belirleyici değişiklik, özellikle de ortodoks para politikasına dönüştür

*Moody's: Bu politikalar sürdürüldüğü takdirde, Türkiye'nin makroekonomik dengesizliklerinin azaltılması olasılığı önemli ölçüde artar

*Moody's: Manşet enflasyonun yakın vadede daha da artması muhtemel olsa da, enflasyon dinamiklerinin değişmeye başladığına dair işaretler var; bu da para politikasının güvenilirliğini ve etkinliğini yeniden kazandığının göstergesi
                *Moody's: Parasal sıkılaştırma aynı zamanda Türkiye'nin büyük dış dengesizliğinin azaltılması ve TCMB'nin döviz rezervlerinin yeniden yapılandırılması olasılığını da artırıyor; her ikisi de ülkenin dış şoklara karşı kırılganlığını azaltacak
                Feci sopa gelir ptesi
                +2 kademe artış beklentisi vardi bistte

Yorum

• Tuncer
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2022
                  • 2825

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Feci sopa gelir ptesi
                  Sopayı kim atacak alan zaten tek kişi isterse artı 5 açar

Tekel oldu burası zaten regülasyon olsaydı piyasa da başka oyuncular veya yatırımcılar olsaydı

Eldeki veriler ile çoktan 6 bin lere düşmeliydik

Yorum

• vicente
                    Yasaklı
                    • 22 Kasım 2020
                    • 2458

Görürsün ptesi
                    Kağıtların çoğu 6 binin cok aşağısında zaten

Yorum

• Misafir

Yorum

• Misafir

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2825

Bu olur mu

Yorum

• Misafir

olmamalı, olursa cuma alımlarını karşılaması gerekir, haberin etkisi artı eksi ona bakmıyorum,

Yorum

• vicente
                              Yasaklı
                              • 22 Kasım 2020
                              • 2458

Cb , chp ve malum parti dışında tüm parti liderleri ile görüşmüş
                              Bu bile chp nin düştüğü içler acısı hali gösteriyor
                              Sanırım kara harekati yapılacak özellikle aksener ile görüşmesi bu ihtimali uyandırdı ben de

Yorum

• Titrettin
                                Aktif
                                • 20 Aralık 2016
                                • 318

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Feci sopa gelir ptesi
                                Vicente sopayı bilmemde +2 nereden çıkardın... Puan artışı düşük bir ihtimal idi...
                                +2 puan olsa borsa burada durur muydu. 8bin altındayız.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information