Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Tuncer
    Tecrübeli
    • 03 Mart 2022
    • 2825

reisi cumhur

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Borsamızın derinliği artacak ve yatırımcılarımız finansman kaynaklarına daha rahat erişebilecekler

sanırım jöleli sıkıntıda

Yorum

• vicente
      Yasaklı
      • 22 Kasım 2020
      • 2458

musician Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sayın Gundwane,
      Ben 14 yıldır üyeyim bu foruma, siz de yaklaşık 12-13 yıldır. Çok sık yazmasak da bu forumun bir üslubu, yaklaşımı ve amacı olduğunuz biliyoruz ve ona göre davranmaya özen gösteriyoruz.
      Birinin gitmesi ya da gönderilmesi gerekiyorsa, bunun siz olmadığınız çok açık.
      Bu şahsı bir çok arkadaş güzellikle uyarmasına rağmen üslubuna çeki düzen vermemekte ısrarcı.

Yakışmıyor bu foruma bu tarz bir üslup.
      Bak aynen şöyle diodu 1 2 ay önce
      Diğer köyde kuzu denen ...... e uyan kerizler 4 aydır shortta bekliyor
      Hergun günlerce
      Sana diodu
      Hkretler dizboyu hepsi orda git bak
      Bu gundi sana diodu burdakilere de

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2825

bankalara dua etsinler

Yorum

• Cezer
          Katılımcı
          • 21 Aralık 2021
          • 84

SPK ve BİST Başkanını kim atadı .... Yaw ne tuhaf ülke olduk...

Yorum

• celme
            Katılımcı
            • 31 Temmuz 2008
            • 152

dijjj güjjjler
            kuzufun

Yorum

• mcevik6
              Katılımcı
              • 01 Şubat 2015
              • 73

Bu seferki düşüşte Twitter'dan gördüğüm kadarıyla birçok tecrübeli yatırımcı düşüşte yakalanmış. Endeks çok düşürülmeden diğer hisselerde %40-50 arası düşüşler yaşandı, endeksin düşeceğine ikna olunmadı, geçmişten gelen karların da etkisiyle ne kadar düşebilir diyerek hisse pozisyonları korundu, Hazır herkesi bir arada yakalmışken .. süreç uzayabilir.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

degerli dostlarim....

kuzu universitesinde....kuzu gibi dusunmeyide ogrenin....

PARA KAZANMAK ISTIYORSUN....bunu borsayi SHORTLUYARAK yapmak istiyorsun...VE SHORTLADIN....

kime ihtiyacin var PARAYI KATLAMAK UCUN...

gundwane e....onun gelip BORSA CIKACAK....BORSA CIKACAK...BORSA CIKACAK....DEMESI GEREK KI....musteri gelsin MAL alsin....

musteri MAL ALMAYA geldimi....PIYASA YAPICI MALI MUSTERIYE DEVREDIP DUSUYOR ASAGI....

MUSTERININ GELMESI SART KI....BIZ PARA YAPALIM....

bunuda GUNDWANE ve gibieri yapiyor....onlar VELINIMETIMIZ....

yediyiniz ekmeye tukurmeyin....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

,bugun ne oldu,k maviyi denemeyen i yeşilin ustunde durmayan fiyat, 7535 neden yakılmadı, cevabı pazartesine

Yorum

• fiyatci
                    Seyirci Üye
                    • 28 Mayıs 2015
                    • 52

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    degerli dostlarim....

kuzu universitesinde....kuzu gibi dusunmeyide ogrenin....

PARA KAZANMAK ISTIYORSUN....bunu borsayi SHORTLUYARAK yapmak istiyorsun...VE SHORTLADIN....

kime ihtiyacin var PARAYI KATLAMAK UCUN...

gundwane e....onun gelip BORSA CIKACAK....BORSA CIKACAK...BORSA CIKACAK....DEMESI GEREK KI....musteri gelsin MAL alsin....

musteri MAL ALMAYA geldimi....PIYASA YAPICI MALI MUSTERIYE DEVREDIP DUSUYOR ASAGI....

MUSTERININ GELMESI SART KI....BIZ PARA YAPALIM....

bunuda GUNDWANE ve gibieri yapiyor....onlar VELINIMETIMIZ....

yediyiniz ekmeye tukurmeyin....
                    Abi iyi güzelde bunların saçma atismasini okumaktan bıktık. Yok bademmis yok bilmemneymis. Sen yazıyorsun, dolar bazlı 3 usd larin altındayız haklısın, bistte hisse bazlı iyi getiri olsada zamanında çıkmadıysan hepsi indi yerlere. Hala haziranda shortta bekliyordunuz yazıyorlar, ağustostan beri noldu peki..seni okumak keyif, haklı çıkarsın yada çıkmazsın, ama bunlardan herkes sıkılmıştır bence. Düzgün analizi okuruz da çocuk gibi bademdi, sen pis kakasin modunda yazıların geçmişini skim diyesi geliyor artık insanın.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

biraz gulelim.....

SASA 12 TL OLMAZ....

tursu suratli...kuyumcu...parasini yonetiyorum....

SASA yi 50 tl den sattim....1 yil once...endeks 5700 lere giderken...bunada yazdim....

bu cildirdi....SASA 1000 tl ye gidecek diyorlar....niye sattin...diye kufur ustune kufur yazdi baaa...

dedim ki....5 yil sonar 1000 tl....ben SASA YI 12 TL DEN ALDIKTAN SONRA.....

simdi ariyor....SASA 12 TL YE GIDER MI DIYE....38 TL DE....

o kesin dedim....6 tl de mumkun emmeyi ekleyince...BU YIKILDI....

IRAQIYI acmistir simdi....iki saat sonra....sen ermissin....sen evliyasin...gibi ecaip ovguler dizer....KERIZZZ....
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

fiyatci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Abi iyi güzelde bunların saçma atismasini okumaktan bıktık. Yok bademmis yok bilmemneymis. Sen yazıyorsun, dolar bazlı 3 usd larin altındayız haklısın, bistte hisse bazlı iyi getiri olsada zamanında çıkmadıysan hepsi indi yerlere. Hala haziranda shortta bekliyordunuz yazıyorlar, ağustostan beri noldu peki..seni okumak keyif, haklı çıkarsın yada çıkmazsın, ama bunlardan herkes sıkılmıştır bence. Düzgün analizi okuruz da çocuk gibi bademdi, sen pis kakasin modunda yazıların geçmişini skim diyesi geliyor artık insanın.
                        ONLAR NE DERSE DESIN....

CEBINE GIREN PARAYA BAKACAN...SECIM BITTI...endeks 5000 de idi...bu basligi actim....endeks 10 000 e gider....emme ben mal almam dedim.... ve gittim....ekim basi endeks 8500 e cikti...yani eski zirveye 3 dolar endekse....geldim...KENE-1 shortladim....parayi ikiye katladim ve kapattim....tekrar KENE-2 yi actim....viop 9050 den....suan param ikiye katladi....emme kapatmiyoprum....2.5 a veya 3 e katlayacak....kapatacagim....PARA YAPIYORUM.....

onlar benim VELINIMETLERIM....ellerim ceplerinde...canlari yaniyor...bana bi iki kotu laf ediyorlar...etsinler...yeterki...BANA PARA YAPTIRSINLAR.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

KARATAY....

2.32 DOLAR ENDEKSE....bir itirazin var mi....

Yorum

• Tuncer
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2022
                            • 2825

Sasayı 25 tl den alıcaz diye not almışım emmi

Şimdi 12 mi oldu

Bu arada ereğliyi yabancı alıyor onda ne yapacaz

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sasayı 25 tl den alıcaz diye not almışım emmi

Şimdi 12 mi oldu

Bu arada ereğliyi yabancı alıyor onda ne yapacaz
                              ben buraya gelip...ALDIM dersem....odur esas olan....

12 tl...1 yil onceki telefon konusmasi idi....200 milyonluk yabanci fona satis....bak bu yoktu o zaman....HERSEY DINAMIK....HERSEY DEGISKENDIR...DEGISIMLE DEGISMEK ESASTIR.

MISAL....sen dersin ki...200 milyona SASA alan...SASA yi feyzaya basar...

bende derim ki....200 milyona SASA alan yabanci fon...SASA yi 12 tl ye basar....

bak ikimizinkide AKIL....

fekaat....bi AKIL da erdemoglunda var....onemli olan o AKILI cozmek...BEN ISTE BUNUN USTASIYIM....

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                KARATAY....

2.32 DOLAR ENDEKSE....bir itirazin var mi....
                                makul dur bana göre,,kmaviyi yakmadan, i yesil, kmaviyi yi kesene kadar 2.40 lar daha iyi olur

Yorum

Working...
                                X

Debug Information