Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bu tepkiyi 8400 altından bekliyordum ,sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8400 ün altı iyi gibi şort tp için .
marj açtı aşağı bu tepikle, daha beter dip yapıcak gibi.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞORT devam ediyorum...
Önümüzdeki iki hafta içinde 7300 altında yeni düşük beklentim var..
şort maliyetim kabaca 9000 gibi ve kazancı koşturmaya devam ediyorum..
makro ,temel ve teknik benimle beraber..Yada bana öyle geliyor..
sevgi ve saygılarımla..
şort devam ediyorum..Sebeblerini biliyorsunuz..Şimdi KAZANCI koşturma zamanı..Bende gerekeni yapıyorum..
OFLU HOCA'ya haber verdim.. Bu hafta gelecekmiş..
EN FENNİ SÜNNETÇİ SÜLEYMAN 'a haber saldım..Bu hafta ALAYINI HALLEDERİZ abi dedi.....
sevgi ve saygılarımla.....Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
valla bende gözüken son istasyon değeri , onsu 1940 dolar, (eğer orada tutunmayı başarırsa tabi ) , dolarıda sabit baz alırsam
7500 gibi bir rakam çıkıyor vadelide. ( ara doldur boşaltları pas geçersek )
yani yaklaşan cisim üle büle değil, kutmu gumaş parçalanır sankim.
ek olarak , bize 1 vuracaklarsa dow 3 vuracaklar gibi bir durumda söz konusu .
ons hakkında ne diyorsunuz ?
fikriniz varmı ?
1833 dolarda saatlik bazlı gapı var, aşağısıda olacak gibi duruyor. :(Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Dowa nasdaqa birşey olmaz gibi, adamların düzeltmeye bile tahammülü yok...sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla bende gözüken son istasyon değeri , onsu 1940 dolar, (eğer orada tutunmayı başarırsa tabi ) , dolarıda sabit baz alırsam
7500 gibi bir rakam çıkıyor vadelide. ( ara doldur boşaltları pas geçersek )
yani yaklaşan cisim üle büle değil, kutmu gumaş parçalanır sankim.
ek olarak , bize 1 vuracaklarsa dow 3 vuracaklar gibi bir durumda söz konusu .
ons hakkında ne diyorsunuz ?
fikriniz varmı ?
1833 dolarda saatlik bazlı gapı var, aşağısıda olacak gibi duruyor. :(
Bilmem Kuzu Emmim ne der?
Yorum
-
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu emmi paraları sayıyor sanırım ses yok
sussss.....GOZ DEGER....PARA IKIYE KATLAMAK UZERE.........YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
EN BUYUK PARAYI....DUZELTMELERDE....KENE SHORTLARLA KAZANDIM BEN....her kene 1 ayda bitiyor....giriyorsun....bir at sonar parani ikiye katlayip cikiyorsun....
HISSE AL VE YATTA....IKIYE KATLAMA 1 YIL SURUYOR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
persembe gunuydu....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDISRUPTIVE BEHAVIOR....
HEM LONGCUYU....HEM SHORTCUYU....SAGLI SOLLU....TOKAT MANYAGI YAPMAK.....
veya....
DELIANLIYI HARMAN ETMEK....diye de niteliyebilirim....BUYUK DUSUS ONCESI YAPILAN BIR HAREKETTIR...
grafini iyi inceleyin.....
piyasayi yapan buyuk araci kurumlar...kucuk araci kurumlari tokatlarlar...

aranizda koy cocugu varsa gormustur...
ITLERIN KIZANDAKI HALI...bir disi it var 20 erkek it var...saatlerce didisirler.....cok sayida DISRUPTIVE BEHAVIOR olur...ve sonunda biri disi ite GECIRIR ve ters doner.
obur itler artik mali kaybetmisler....silkelenmisler...sadece seyirci olurlar...
BUYUK PARA KOLAY KAZANILMAZ....
yazisini yalarlar...DISI ITE GECIRIP TERS DONME....NEMENEM ZORMUS ANLARLAR...
GACI pesine suruyu takmis 80 ci kata cikmisti....85 de hepinize verecem diyordu....suru pipileri ellerinde Mesut ve mutlu GACIYLA BERABER katlari cikiyordu....80 ci katta....tek asansor vardi....GACI birden ve aniden....asonsore bindi...ve dugmeye basti 75 ci kat...SURU SOK...merdivenlerden birbirlerini eze eze...pipileri ellerinde emme curumus bir hiyara donmus sekilde kosusarak indiler....75 ci katta gaci cirilciplak soyundu....dansediyordu...kalcalari ellipsoid ciziyor memeleri titresiyordu....SURU CANHIRAS MERDIVENLERDEN INIP GELDI....gaci asansore kostu suru ardinda....bindi 79 cu kata basti....SURU GERI DONDU MERDIVENLERDEN YUKARI KOSUYORDU...cogu pipisini KESIP ATMISTI....sehvet tukenmisti....bitmistiler....
VE GACI 79 CU KATTA....ASANSORE BINDI....2 CI KAT DUGMESINI BASTI....ohhh celik cocuktan kurtuldum....dedi...gidiyimde....KUZU BENI BIR GUZEL IKSIN...IRAHATLIYAYIM DEDI.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
PARA KAZANMAK ESASTIR....BUNUN UCUN FORUMLARDAYIZ....
ben bildim....demek ucun degil.....
BAK PARAMI IKIYE KATLAMAK UZEREYIM....FURUSUYORUM....PARA YAPIYORUM.
YORUMCULARA,
PARA YAPMAYI BECEREMIYORSAN....senin kendine yararin yokken....BASKASINA YARARIM OLUR DIYEMEZSIN....
dersen....
SEN SARLATANSIN....sana kimse saygi duymaz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TURKIYEYE 2024 DE 100 MILYAR DOLAR PARA GIRECEK.....
diyorum....
diyorsam bunu....BUNDAN NASIL PARA KAZANIRIM la ilgili SIMULASYON FEYZA yi....yapmisimdir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum