Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Gundi denen bi Akesek vardi
Sasa hektas diye aniriyordu
Bu kdr bilanço içinde en rezalet bu ikisinin
Hektas batmış resmen 370 fk
bu nasil bir uslup edepsiz karaessek.
hektas pirlanta gibi bir hisse, pahali olabilir ama batak degildir.
kaldi ki batmis bile olsa sana millete kufretme hakkini kim verdi,
senden buyuk essek va mi?
Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
bu nasil bir uslup edepsiz karaessek.
hektas pirlanta gibi bir hisse, pahali olabilir ama batak degildir.
kaldi ki batmis bile olsa sana millete kufretme hakkini kim verdi,
senden buyuk essek va mi?
Hisse 60 a yakından 1 trilyon değeri olcak diyen 100 fk li şirketi burda pazarlayan akesektir
Kac kişiyi zarara soktular 1 yildir
Onu savunan da net bembeyaz eşektir
Vicente seviyeyi hemen düşürüyorsun. Geçenlerde bu konuda (seviye) seninle kısa bir tartışmamız oldu. Ardından piyasa ile ilgili yorumlarına beğeni teşekkür gönderdim. Yani doğru işlerini takdir ediyoruz fakat gereksiz çıkışlarını da tasvip etmiyoruz. Klavyenin arkasına saklanıp insanlara üstü kapalı hakaret edemezsin. Gundi hata yapmış olabilir ben onun art niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Üslubumuza dikkat...
Dün kurt ile ilgili yine bir sıkıntı oldu. Yahu adam poz paylaşıyor. Onunla aşık atmak yerine bilgisinden faydalanmaya çalışsak daha mantıklı olmaz mı? İnsanları anlayıp dinlemek yerine ilk açığını gördüğümüzü zannettiğimiz anda üzerine yüklenmenin alemi var mı? Herkese kafa tutalım başımız göğe mi erecek. Bu ne enaniyet bu ne kibir...
Vicente seviyeyi hemen düşürüyorsun. Geçenlerde bu konuda (seviye) seninle kısa bir tartışmamız oldu. Ardından piyasa ile ilgili yorumlarına beğeni teşekkür gönderdim. Yani doğru işlerini takdir ediyoruz fakat gereksiz çıkışlarını da tasvip etmiyoruz. Klavyenin arkasına saklanıp insanlara üstü kapalı hakaret edemezsin. Gundi hata yapmış olabilir ben onun art niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Üslubumuza dikkat...
Dün kurt ile ilgili yine bir sıkıntı oldu. Yahu adam poz paylaşıyor. Onunla aşık atmak yerine bilgisinden faydalanmaya çalışsak daha mantıklı olmaz mı? İnsanları anlayıp dinlemek yerine ilk açığını gördüğümüzü zannettiğimiz anda üzerine yüklenmenin alemi var mı? Herkese kafa tutalım başımız göğe mi erecek. Bu ne enaniyet bu ne kibir...
Kurt a laf etmedim
Sadece anlik poz yazması şanssızlığa uğruyor
Tavsiye amaçlı yazdım
Ki öyle birseye inanırım
Tavsiye vermek istedim Kurt nickli
arkadasa
Hocam adam hektas sasa yi cakti ki emmi de aynisini demişti iyi hatırlarım sonra 6 ay görünmedi ne diyelim sen söyle
Yanlış poz a laf edilmez hata eyv ona da denmez
Ama bu yapilana ne diyelim
Sasa hektasi 1 trilyon olcak diye 3 kat tepeden pazarları ve kacti
Biri uyardı diğer yerde bana laf etmiş
6 ay dilin biyerine mi kaçtı da yoktu
Kuzu Emmim yok, onun yokluğunda kim bilgi tecrübe işlem paylaşsa (açma, kapama online yazılsa tabi daha güvenilir olur) birbirimize faydamız olur. Sataşmak ve hareket etmek kişinin kendine zarar vermekten, bu ortama zarar vermekten başka fayda getirmez.
Paylaşılanın zararlı art niyetli olduğunu, burada olan kişiler iyi kötü değerlendirecek niteliktedir.
Gundiye kızıp hareket eden adam o zaman Kuzu Emmime de mi sövecek, en son 7000den 5000 e doğru düşüş grafı atmıştı. Ben biliyorum ki Emmim yazmıyorsa S açmam. Bu graf geçerliliğini yitirmiş olabilir..
Yapmayın etmeyin,
Yapacağımız tek şey hareket olmadan bilgi fikir tecrübe ve işlem paylaşımı.
Ben bu cakali unutmuştum bile biri uyardı ondan
Ben sasa hektas çökecek derken o uzay diyordu
Ben unutuyorum o bu yazıyı yazana laf ediyor
Ilginc bir kafa
Smart kardeşe katiliyorum
Meşgul ettisem pardon herkesten
Piyasaya donuyorum
Evet geçenlerde yüzde 50 yapacağını düşündüğüm bir senetten bahsetmiştim dünkü silkelemenin olacagini dusumustum bunun için erteledim yazmayı öncelikle pazarlamacı mal kitlemeci vs denmesin gurupta iyi grafikerler baksın mümkünse kendi kararinizi verin benimki öngörü sadece senet NUGYO
Evet kısa vadede yüzde 50 dediğim senet hedefine ulaşmak üzere 6 civarında yazmıştım an itibariyle 8.14, 9 gibi hedef belirlemiştim.degerlendirip elinde olanlara duyurmak istedim.bol kazançlar.Piyasa geneli yorumum büyük hisseler doyuma ulaştı yan tahtalara geçiş bariz piyasa tecrübesi olanlar bunu zaten görüyordur.gecen yıl bazı hisseler yazmıştım yüzüne bakan yoktu yazdığımda şimdi sıraya girmiş millet borsa boyle bir yer.bol kazançlar faydalı olduysam NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... Sevgiler...
Daha önce de yazdım simsek iyi adam
Politika değişikliği tarihi bir adım
Tayyip karışmadığı surece bu yükselişin sonunda not artışı gelecek
Bu yükselişi tayyip bozarsa bozar
Not artışı olacak bence
Rte??
Şimşek istifa dedikodusu ??
Bana göre mümkün değil ama dehşet bir satis var
Rte birkez daha yakacak galiba ulkeyi
Şahsen istifa ettiğine inanmiyorum
Yorum