Kart patlicani kiragi calmaz.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
8620 longlar shorta döndüvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMakas 22 bin yüksek %30 long kapattim
Yorum
-
8640 az short dahavicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMakas 22 bin yüksek %30 long kapattim
Vade sonu ve düzeltme ihtiyacı sebebim. Ytd
Yorum
-
Tamda bu nedenden bütün portföyü sattım..ve kademeli şort poz. açıyorum...ilk parti şort pozisyonu 8.500 de açtım..Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen 12 yıldır borsadayım böyle saçma ve böyle kolay para kazanmadım
Portföyün 4 katı eğer endeks yeşil ise açığa al 10 kademeye ver
Kimden çıkıyor bu paralar
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Sabah ki shortlar da 20 bin puan uzeri kardayim ama dusus o kdr isteksiz ki 8450 den %50 kar aldim
Sebebi tek
Tek bi el satiyor yığınlar asla satmıyor ısrarla aliyor 10 bin puan tepti 15 dakikada
O el satışı az kestiginde hemen tepiyor
Short cok zor düzeltme anca gunici kaliyor
Kudurmuş gibi para giriyor yerli kurumlardan
Yorum
-
borsa yorgun...sistemime uyuyorum..kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTamda bu nedenden bütün portföyü sattım..ve kademeli şort poz. açıyorum...ilk parti şort pozisyonu 8.500 de açtım..
her gün bir parti şort pozisyon açacağım..toplamda 4 gün..
bugünde 8.450 den şort açtım...Büyük parça peşindeyim..
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Dostum uzun zamandır short dediğin yer dip oluyorkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterborsa yorgun...sistemime uyuyorum..
her gün bir parti şort pozisyon açacağım..toplamda 4 gün..
bugünde 8.450 den şort açtım...Büyük parça peşindeyim..
Sen aç ama yazma bence
Bizim shortlari da bozcaksin
Ki yazdığın an dinledi yine bist
Yorum
-
8620 shortlar 8310 den longa döndü ama bu poz cok emin değil tepki amaclivicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8620 longlar shorta döndü
Yorum
-
Biraz önce ki düşüşte pozlari arttirdimvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8620 shortlar 8310 den longa döndü ama bu poz cok emin değil tepki amacli
Long maliyeti 8280 e geldi
Moddys görünüm u düzeltmiş bankalarin
Long devam
Yorum
-
Önceki shortlar noldu?
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTamda bu nedenden bütün portföyü sattım..ve kademeli şort poz. açıyorum...ilk parti şort pozisyonu 8.500 de açtım..
Yorum
-
Pozisyonumu yazmamaya karar vermiştim..Kuzu emminin yokluğunda , bana ve sistemime göre yukardan dönüşü gördüğüm için 4 kademede ( kademeden kastım hergün bir parti olmak üzere ) şort pozisyon açmaktı..Piramitleme..oprman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnceki shortlar noldu?
Bugünde şort açtım..Şort pozisyondan hedefim ciddi puan almak..yüksek enflansyonda borsa nasıl ve neden düşer konusunda teknik ve temel nedenlerim var..tecrübem var..
AMA sizden ve sizin gibi düşünenlerden dolayı bu son pozisyon yazım...
Selam olsun kuzu emmi.......
Selam olsun dostlar..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Neden bozuluyorsunuz ki? Açtığınız pozlar kar yazarken anlık olarak gururla burada paylaşıyordunuz. Zarar edenleri de paylaşmalısınız
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPozisyonumu yazmamaya karar vermiştim..Kuzu emminin yokluğunda , bana ve sistemime göre yukardan dönüşü gördüğüm için 4 kademede ( kademeden kastım hergün bir parti olmak üzere ) şort pozisyon açmaktı..Piramitleme..
Bugünde şort açtım..Şort pozisyondan hedefim ciddi puan almak..yüksek enflansyonda borsa nasıl ve neden düşer konusunda teknik ve temel nedenlerim var..tecrübem var..
AMA sizden ve sizin gibi düşünenlerden dolayı bu son pozisyon yazım...
Selam olsun kuzu emmi.......
Selam olsun dostlar..
Yorum
Yorum