Baktım yerlide avustralya ile alakalı hiç şirket bulamadım merak ettim nedir acep
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
yavv, illa Turk menseili mi olacak. Avustralya Sirketi, Avustralyada.Furki49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaktım yerlide avustralya ile alakalı hiç şirket bulamadım merak ettim nedir acep
Yorum
-
10 kat düşmüş bir şirketin yapısallarında, ciddi bir bozulma vardır.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadasar, burada ilgilendigim bir hisse var. Cok yogun sekilde hergun satildi. Aylarca bu satis surdu. Simdiler de duruldu. Fazla satan yok ve birkac alici azar azar aliyor. Simdi bizim teknikcilerden yorum istiyorum. Artik dusus bitti mi? Bu hisse ye uzun vadeli Yatirim yapilir mi? Onceden hepinize tesekkurler. 4.5 dolardan 0.45 dolara dustu. Avustralyanin en buyuk demir reservlerine sahip. Yillik 10 milyon tondan 90 yil omru varmis.
Böyle bir şirketin tamamını almaya kafaya koyduysan ve gücün varsa tamam.
Yoksa sadece zaman kaybı olur.
Yorum
-
Bahse konu olan sirket MGT idi.izmirli_hoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10 kat düşmüş bir şirketin yapısallarında, ciddi bir bozulma vardır.
Böyle bir şirketin tamamını almaya kafaya koyduysan ve gücün varsa tamam.
Yoksa sadece zaman kaybı olur.
Yorum
-
çok kötü şirket. lütfen yabancı kaynaklardan araştırın. bir noktada piyasa değerinin 98% i erimişhayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBahse konu olan sirket MGT idi.
As an investor, mistakes are inevitable. But you have a problem if you face massive losses more than once in a while...
Yıllık cirosu 254.000 Avustralya Doları (milyon değil BİN)
Yorum
-
U30 şirketlerde tatsızlık ve endekste sevimsiz bir yapı var
Kapanış güçlü olmazsa longlarim shorta doner
Beklentiler var yeni müşteri arayışı yabancı girisi ülkenin dipte olması dolarin yükselişi vs.
Yoksa şu görüntüye don gömlek shortlardim
Beklentiler devam görüntü dur diyor
Kapanışa bakicaz
Yorum
-
Sayın Kuzu gelse de bir yorum yapsa.bir bilmeyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdi borsa 1 yıl boyunca her gün %0,5 artarsa, bu durumda 1 yıl boyunca kuzuyu göremeyecek miyiz?
Gözüne far tutulmuş tavşan gibi kaldık ortada
Yorum
-
En son 24 Temmuz da düşüş çizmişti.raistlin39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Kuzu gelse de bir yorum yapsa.
Gözüne far tutulmuş tavşan gibi kaldık ortada
Skendere karşı bizi yalnız komasa...
Yorum
-
Dinlemediniz bu yazı mayıs sonu yazıldı endeks 4 binli seviyerlerdedivicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNaci agbal döneminde de sıkı para pol ile bist büyük ralli yapmıştı
Para kisilacak bist gitmez diye sartlamayin kendinizi yabancı gelir alır kisa sureli de olsa
Sadece o dönemden farkı, agbal döneminde 7 yılın dibindeydi endeks
Su anda ucuz ama o donem inanilmaz geri kalmıştı endeks
Yabancı gelir alır demistim
8 haftadır Yabancı girisi var
Ve henüz tam momentumlu degil
Yorum
-
Bugünkü sert alışın sebebi simsek in yabancılarla toplantı sonucu oldu...belli ki çok tatminkar biseyler söylenmiş.
Yoksa endeks bugun düzeltmeye giriyordu
Endeks yeni bir yükseliş kanalına girdi
Yabancı girisi hizlanacaktir
Cok fazla mal kaptıran var günlerdir
Vop pozlarimi arada kapatabilirim ama hisseleri 5 usd ye kdr dokunma niyetim yok
Yorum
Cok yakinda YouTube de.
Yorum