Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Tuncer ons esegi yukari çıkabilir
Golden ile xauusd arası makas açılmaya basladi
Tuncer kusura bakma kardeş bu ons esegi adam olmaz
Dünyadaki en dandik yatirim budur
Hay kilicdari aday gostermissin hay bu esegi almışsın
Ben de longladim dun bu arada
Arkadasar, burada ilgilendigim bir hisse var. Cok yogun sekilde hergun satildi. Aylarca bu satis surdu. Simdiler de duruldu. Fazla satan yok ve birkac alici azar azar aliyor. Simdi bizim teknikcilerden yorum istiyorum. Artik dusus bitti mi? Bu hisse ye uzun vadeli Yatirim yapilir mi? Onceden hepinize tesekkurler. 4.5 dolardan 0.45 dolara dustu. Avustralyanin en buyuk demir reservlerine sahip. Yillik 10 milyon tondan 90 yil omru varmis.
Günlük ziyaret yapıldı emmi bişey yazdı mı bakıldı
Hayalim ereğli mi bahsettiğin hisse ?
Hayir, Furki49. Avustralyada demir cevheri arastiran bir sirket. Gunluk islemi yuksek olan fakat simdilerde satan yok, Alani sa..m durumda. Gunluk islem hacmi artik 30 binlerde. Bilemedim, bu duruma dip calismasi yapiliyor denilebilir mi?
Yorum