ombusman Nickli Üyeden Alýntý
Mesajý göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Bugün, 16:58
kuzu
furuşan akıncı

Duhul Mar 2025 Gönderi 1,294TEKNIK ANALIZ......by kuzu.....
BIST 100.....8500 ENDEKSE INEREK DIPLEMISTIR.....
daha sonra 10 900 e cikarak FAKE BI CIKISLA.....cikisa istirak eden herkesi yatirip ikmistir uc gunde 8800 e inmistir....bu SILKELEMEDIR.....
burada MALA GIRDIK YUVARLAK 9000 ENDEKS.....
SONRA.....ilk ANA DALGA CIKISINI YAPTI.....11 600 E....DUZELTME ALLAHIN EMRIDIR BURADA....SPEKULATIF KAARTLARI SATTIK....BORSAYI SHORTLADIK.....
DUZELTME geldi.....boyle bir cikista duzeltme hedefi FIBO 50 dir.....oda 10 350 dedir.....10 400 e indik....
az biraz cikip.....yeniden SILKELEME ile 10 200 e dogru.....oradan....TRANSIT 14 000 E GIDER....ARALIK AYINDA....
Yorum
-
Yorum
-
Bugün, 17:47#688
kuzu
f
BELE OLACAK DEDI......ELE OLDU.....
simdide diyor ki.....KUZU UCUN BIRI KURALI DEVREYE GIRECEK....sebeb....PIYASA YAPICI ICDINAMIKLERI....

ONEMLI NOT....FURUSMALARIMIZDA....SHORT VE LONG ACMA YERLERINI VERIYORUM....MALLARIMIZI ASLA ELLEMIYORUZ......FURUSUYORUZ.....O YUZDEN BURADA YAZIYORUM....degerli okuyucularim.
kuzu kurali....ILK TEPKI.....BIR ONCEKI HAFTANIN EN DUSUGUNDE SONLANIR...yani 10 612....
oraya kadar acilan LONGLAR KAPATILMAZ....
10 200 LER DEMISTIM.....10 265 DEN DONDU....yarin orayi bir daha yokluyabilir....HUBARA GORE.
KENE LONG.....
ilk kademe.....10 300 elde....
ikinci kademe....10 200
ucuncu kademe....10 100....
dorduncu kademe...10 000....
ilk poz kapama yeri....10 600....
degerli okuyucularim.....KORKU YOK....KORKUYU TUKURURUZ BIZ....OLUMUNE FURUSMAK VAR KUFFARLA.....
GAZANIZ MUBAREK OSSUN.....TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....
kuzu

Originally Posted by freedım 
Emmi 15 eylülden önce sayfanı açsan da millet faydalansa
15 eylulde....12 300 olacagiz demistim....OLAMIYORUZ....11 600 DEN....duzeltme geldi....MUTLAK BULTAN da olacak satislari....ALTTAN ALACAK....10 200 CIVARINDA....KENE ye dikkat et.....10 000 ila 10 300 arasinda....MUTLAK BUTLAN BU....
degilse.....mutlak bultan degilse.....tek gunde yuzde 7 yapacak....o yuzden bugun LONG oldum 10 300 de.....tek gunde yuzde 7 cikisi kacirmiyayim diye....tam vaktinde de gelip buraya yazdim....siz okuyun diye.
YANI....mallarimiza dokunmadan....VIOP ta SHORT VE LONG acarak FURUSACAGIZ EYLULDE....
bu duruma ADAPTE OLDUK.....INIS VE CIKISLARINDAN....FURUSARAK....KUZU KURALLARI ILE PARA YAPACAGIZ....
az once....HEKTAS ve SASA yi inceledim.....tam ayarlamislar....MUTLAK BULTAN CIKMAZ ISE....3 TAVAN ARD ARDAYA AYARLAMISLAR GRAFI.
IKINCI NOT....okuyucularim disindaki insanlara cevap vermiyorum....
Viop LXVII
👍 1Yorum
-
Yorum
-
Tuncer enteresan bir şekilde teknik çalışıyor.haberler sanki ona göre ayarlanıyor.
şu anda haberler borsayı hızlı aldırır.
tamam ,bazı dalgaları uzattığı oluyor.
bu işlerde kuzu gibi palvra rakkam verilmez..bölge verilebilir..
bir geliyor borsa bitti kaçıyoruz diyor.sonra günlük 500 ma desteğinde gidiyor öte köye hedef feyza diyor.
sonra dönüyor geçmişte ne olduysa o onları yapmış oluyor.
Burada ben faizden şu kadar alıyorum diyordu gitti orada imamoğlu olayı ile dolar 41 e zıplayıp düştükten sonra 41 den dolarları sattım dedi.
Yorum
-
Arkadaşım hangi topicte yazdığının farkında değilsin sanırım.. kuzuya gönül koymak başka, topic sahibi gibi ahkam kesmek başka..kalender Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
😀 1Yorum
-
Kuzumu kaldı burada.Bıraktı gitti.ben sadece fikrimi söylüyorum.Topik te sahibi de kuzusuda falan kalmadı artık.
Arkadaşım.
Sen hala kuzu havariliğimi yapıyorsun.
varsa fikrin sende söyle arkadaşım.
kuzu çok iyiydi de mesela.
eskiden kalma bir topic sadece burası.
gelip bir kelam etmedi.sen hala kuzumu bekliyorsun.
gelirse zaten bir sürü hakaret etmeye gelir.
burada herkese deyyuslar dediğini unutmadım ben.
ben olmasam siz bir bok değilsinizde dedi.
bence site sahibi bu başlığı kapatmalı artık.
yada ben bir başlık açayım ama bulamadım nasıl açılır
Yorum
-

Bist100 Durum Tespiti
---------------------------------
•Düşen trenddeyiz.
Olumsuz Senaryo
---------------------------
•Düşen trenddeyiz.
•100 günlük ema nın altındayız.
•144 günlük ema nın hemen üstündeyiz.
•Fibonancci %50 civarındayız.
Olumlu Senaryo
-------------------------
•Henüz yok.
Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.
Yorum
-
Gerekirse gönül koyarım gerekirse havariliğini yaparım, bundan sana ne.. kiraya vermediğim evim, rızam yoksa kimseye ait değildir. Ne diyeceksen açar bi başlık ordan kuzuya saydırırsın, bundan kime ne. Çok istiyorda nasıl açacağını bilmiyorsan burada bilen var mı diye sorarsın.. olmadı yönetime mesaj atarsın..kalender Nickli Üyeden Alýntý Mesajý gösterKuzumu kaldı burada.Bıraktı gitti.ben sadece fikrimi söylüyorum.Topik te sahibi de kuzusuda falan kalmadı artık.
Arkadaşım.
Sen hala kuzu havariliğimi yapıyorsun.
varsa fikrin sende söyle arkadaşım.
kuzu çok iyiydi de mesela.
eskiden kalma bir topic sadece burası.
gelip bir kelam etmedi.sen hala kuzumu bekliyorsun.
gelirse zaten bir sürü hakaret etmeye gelir.
burada herkese deyyuslar dediğini unutmadım ben.
ben olmasam siz bir bok değilsinizde dedi.
bence site sahibi bu başlığı kapatmalı artık.
yada ben bir başlık açayım ama bulamadım nasıl açılır
👍 1Yorum

)
Yorum