Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kurt
    Tecrübeli
    • 20 Aralık 2022
    • 1361

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay be kuzunun buraya bu kadar küstürecek ne yaptık

Dinlenme ve tatil zamanı...

Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• saleve
      Aktif
      • 27 Eylül 2013
      • 244

Belki kuzu da biraz dinlenip tatil yapmak istemiştir. Hayat sürekli diken üstünde gitmez, gitmemeli. Bu hepimiz için geçerli.
      ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2825

Emmi malları aldı

Tatile çıktı

Yorum

• titanp4
          Üye
          • 01 Ağustos 2008
          • 22

guzum malum sitede viop Xu030 endeks de yazıyor ..

Yorum

• Tuncer
            Tecrübeli
            • 03 Mart 2022
            • 2825

Emmi 5 yıllığına mala yattığını ilan etti

Aksi bir durum olursa haber edecek

Yorum

• uranacus
              Üye
              • 09 Haziran 2025
              • 47

dip calısması bittimi

Yorum

• gundwane
                Tecrübeli
                • 18 Ağustos 2011
                • 1921

2002 den beri AKP terör (pkk ve sonradan eklenen FETÖ) karşıtı onlarla savaşan yokeden!! parti iken buna mukabil Muhalefet partileri de bunlarla kolkola!! işbirliği içinde gösteriliyordu bunun üzerinden hem kararsız seçmene "bak oy verirsen teröre oy vermis olacaksın biz en azından terrorist değiliz gel bize ver" pompalanıyor bu muhalefeti yıpratırken AKP yi güçlendiriyor idi.

FETÖ nün ortadan kalktığı izlenen politikalar ile gelinen noktada yola AKP-MHP ile devam edilemeyeceği ortaya çıktığından alel acele DEM in de eklenmesi şart haline geldi idi. Çünkü 2 partinin çoğunluğu yetmiyordu. Ve unutulmamalıdır ki kürtler Erdoğana asla oy vermediler idi.

Fakat ortada bir sorun vardı. AKP-MHP nasıl olurda 20 sene terörle eşleştirdikleri bir siyasi parti ile hareket edebilir.
                Çok basit. Terörist in terrorist kimliği sökerek tabide. Silah bırakma ve fesh! bu yüzden yapıldı. Yok ki öyle birşeyler.
                Bir anda terrorist PKK lılar kürt düz vatandaş oluverdiler.

Peki Kürtlere hem silah bırak hemde 20 senedir oy vermedikleri Erdoğana oy verinin karşılığı ne oldu. Elbetteki EYALET sistemi.
                Son yazımda ırak(en kolayı) tamam. Suriye (rusya yüzünden uzadı) biraz zor. Geriye İran ve TR kalıyor. İran da da güç uygulayacakları belli.
                Ya NATO üyesi TR. İsrael bize füze mi atacak ? İsrael NATO üyesi değil.
                Bizim 2 seçeneğimiz vardı. Ya güç uygulanacak (görüldüğü üzere çok zor) yada usulet ile (eyalet sistemi) Bahçeli 2. metodu seçti. Hızla uygulamaya konuldu. Zamanımız az. İsrael harekete geçti. Bu iş zaten çok uzamış idi. Şimdi çok hızlanacaklar.
                Sırada anayasaya değişikliği var. Belediye baş. içeri alınıyor. CHP ye gel bizle anlaş. Bize sende destek var deniyor. Yoksa bu böyle devam eder. Her hafta 2-3 kişi içeri alırız. Gık diyeli alırız guk diyeni atarız. İkinci faydası da bakın belediye cilik sistemi çöktü gördünüz. Rüşvet fitne fesad kaçak göçek her yerde. Çözüm. Elbetteki EYALET sistemi. Zaten halihazıdaki başkanlık sistemi işte bu yüzden çalışmadı. Bu şekilde CHP ye basılırken diğer çözüm pompalanacak kafalar karıştırılacak. Aynen 2018 başkanlık sisteminde yaptıkları gibi.
                ABD ve AVRUPA nın ses çıkarmadan süreci izleme nedeni bu. Hatta ve hatta destekliyorlar. ABD gerekirse finansal olarak da (tabi ki faizi ile) desteklemeye hazır.

Benim uzun yıllardır yazdıklarım bu mihvalde idi ve adım adım gerçekleşiyor.Yıllarca enflasyon altında dollar kuru ile görece refaha erişmiş dollar bazlı zenginleşmiş bir ülke. Zamanı geldiğinde doları 2001 de yaptıkları gibi sert bir devalüasyon ile hak ettiğimiz noktaya çekilmesi. Refaha alışmış halk üzerinden istedikleri gibi manipülasyon. Artık bu iç savaş dan tut da halkın bir kısmını (eyalet lerin 1 ini ) AB ye alacağız falan filan la karışık eyalet ler arası ayaklanma = BÖLÜNME. Ve puzzle ın son parçasının da yerine oturması.

ADIM ADIM. ….. ADIM ADIM… 2002 den beri .. ADIM ADIM işleniyor bu plan. Arada minik detaylar ile halk devamlı magazinsel siyaset ile uyutuluyor dikkati dağıtılıyor.

Yorum

• gundwane
                  Tecrübeli
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1921

Bu arada. Öteki köyde kuzu yu hayretler içinde okuyorum. Adam bildiğin en koyu AKP liden daha da koyu AKP li çıktı. AKP seçmeninin yüzde 80 i bilinçsiz partizan duygularla oy verirken (hadi diyelim) bizim kuzu meğerse bir hesap üzerine desteklermiş. CHP lilerin nasıl hırsız olduğunu İmamoğlunun nasıl para dağıttığını falan anlatıyor (dağıttıda ne oldu da neyse )
                  Çok şaşırdım ve de üzüldüm aslında. Vay be.

Yorum

• saleve
                    Aktif
                    • 27 Eylül 2013
                    • 244

İçinden geçtiğimiz zamanlar bize neler gösterdi, para ve menfaat uğruna her şeyin ayaklar altına alınabileceğini, insanlık onuru diye bir şeyin yalan olduğunu.

İlkelerini korumaya savunmaya çalışan ve azınlıkta görünen insanlar için hayat çok zorlaştı. Bazı şeyler gerçekten mide bulandırıyor.
                    ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

• 3520
                      Üye
                      • 16 Mayıs 2025
                      • 8

BOP diye yazamamış!

Yorum

• sarisicak01
                        Tecrübeli
                        • 22 Ağustos 2018
                        • 478

Bist100 Durum Tespiti
                        ---------------------------------
                        •Yukarı trenddeyiz.

Olumsuz Senaryo
                        ---------------------------
                        •Şimdilik yok. Ancak geçen hafta gibi yine fibonacci direncine yaklaştık(%78.6) ve bir miktar (8 emaya kadar 10150 veya %61.8 10130 civarı) düşüş yaşanabilir.

Olumlu Senaryo
                        -------------------------
                        •Yukarı trenddeyiz.

•Endeks , mor fibonaci ile belittiğim aralıktaki %78.6 ya(siyah dikdörtgen) yaklaştıkça dirençle(açık ve koyu mavi trend çizgileri) karşılaşıyor.

Eğer yukarı kırarsa yeni bir ara veya ana hedefe gidebilir.

Öngörü-yorum: Dikkate almayın , okuyun geçin.
                        ------------------------------------------------------------------------
                        Endeks bir miktar düştükten sonra tekrar yükselecek. Zamanı söylemek şimdilik zor. Ancak haftalık göstergeler zirvede.

Sonrasında yeniden incelemek gerekir.

Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.

Yorum

• kalender
                          Katılımcı
                          • 13 Temmuz 2025
                          • 115

kuzu şimdi en son ne diyor.?
                          çıkacakmı.?
                          yoksa ben mallandım.düşerse shortlarım.hedge ederim mi.?
                          öte köydeki başlığı kapattı da.
                          bist 100 de son durum bu..

Yorum

• bir bilmeyen
                            Katılımcı
                            • 21 Ağustos 2011
                            • 93

Kuzu ne diyor diye sormak da anlamlı mı emin değilim? Artık ikizler burcu gibi 3 gün arayla hedef yerin dini korkunç çöküş geliyor ,hedef 7700, bankalar yarıından itşbarrn %15 düşüyor hepsinde shortum diyor, 1/4 mallandım, hisse bazlı diyor, 3 gün geçiyor, tamam dediğim gibi çıkıyoruz, malımızı aldık sorun yok hedef feyza diyor. Siz daha shortlarınızı kapatmadınız mı diyor. Tabiiki tuşa kim basıyorsa sorumlu odur, bu bakımdan sıorun yok da aynı konuda çok kısa sürede180 derece dönüşler takibi değersiz hale getiriyor.

Yorum

• kalender
                              Katılımcı
                              • 13 Temmuz 2025
                              • 115

bence son zamanlarda kuzu eski kuzu değil.
                              değiştirmişler sanki.

Yorum

• sarisicak01
                                Tecrübeli
                                • 22 Ağustos 2018
                                • 478

Endeks boşluğu doldurmaya gidiyor galiba. Daha da aşağı inerse , yükselen trende kadar gidebilir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information