Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
UST KADEME BORSACILAR TURKIYEDE....BIRSEYE INANDILAR.....benimlede tartisanlar oldu....
bu....su....
avrupa TRUMP a gicik oldu....150 milyar dolar ayirdi....bununla silah alip UKRAYNAYA verecek....bu silahlari amrikiden almiyacak.....belki TURKIYE den alacak....
fikir bu....BELKI turkiyeden alacak....
soran ust kademe turkiye arenasinda furusan fon yoneticisi ehbabima cugap verdim....
dedim ki....
bu fikri kim ortaya atti....
dediki....MACRON.
efferim....MACRON avrupalilardan 150 milyari alip....avrupanin en buyuk silah ureticisi FRANSAYA verecek.....
sence.....FRANSIZIN BAS DUSMANI....ALAMANYA....cebinden para verip FRANSAYI AVRUPANIN PATRONU YAPAR MI...
cugapladi.....YAPMAZ....
yapmamak ucun ne der....TURKIYEDEN alalim der....
DER DEMEZDE....MACRON BU FIKRI KOMPLE UNUTUR....
SAT CIK O POZLARDAN DEDIM....YARIN GOMECEK.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
LEM 24 SAATIM.....1 hafta sonar ne oluru tahmin edebilmek ucun bilgi toplamakla geciyor beni....o bilgi....on gun once londrada.....ingiiz basbakanin MACRON a onerisiydi.....macron baliklama atladi.....nasilsa sholz Kabul eder....halbuki....yerine gelecek adam....ALMAN MILLIYETCISI MERT...adami iksen....evirsen cevirsen gene iksen.....150 milyar euroyu....ne FRANSA ya....need TURKIYEYE verir....
BU HEVESLE BORSA YUKARI BASILIRSA....BASILACAGINI BILIYORDUM.....SHORTU KAPATTIM.....EMME MAL ALMADIM....cunki borsayi yukari basacak olan bu arguman FAKE....yerine....10 500-10800 arasi KENE ile yolarim bu ipneleri didim....
dur baalim NE OLACAK.....kim kimi ikecek.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
avrupanin ciscibildak....AMRIKI somurgesi olmasina....engel olacak tek guc vardir.....
son 500 yildir hicyenilmemis....
kim o.....URUS....
URUS kim....
yuzde 55 I slav....yuzde 40 I mogul ve turk...yuzde 5 I digger.....olan bir FEDERASYON.....
TRUMP....bu gucle anlasip....AVRUPA yi satinalacak.....
SORUDA SUDUR.....KARSILIGINDA URUS NE ALACAK....bisey almadan asla vermez...URUS TARIHINI IYI OKUMUS BIRI OLARAK BUNU GORDUM BEN.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMaldayız bakalım emmi
Sanki şimdilik dipten aldık
Bozunca basar geçeriz
sakin inme....10200 asagi kirilirsa dusunuruz....
suan dipten yuzde 10 cikti....
BENIM MALA GIRMEM VE CIKMAM ZOR....ortaklarim var....yuzde 20 minimum bir cikisa inansam bende girerdim.....GIRMEDIM....ARGUMAN FAKE....
sizing hesap verecek kimseniz yok....girin cikin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Avrupa Ukrayna savaşı ile 3 dünya savaşı sınırlarını çizdi,ilk iki yıkım sonrası 3 nün anakarasında olmasının önüne geçti,
Kibele toprakları ve Türkistan urus Çin savaşı öncesi zor günler bekliyor
Altınorda (kazak) ve moğol toprakları ulus ve Çin arasında üleşildi
Temsiliyet Suriye ye devroldu,rejim ihraç edenler bakalım ne ithal edecek Suriye’den
Yorum
-
suanda....
en cok para kazanilacak yer....AMRIKI BORSASI....
BUTUN ENERJIMLE ORAYA YUKLENIYORUM.....
TURKIYE borsasi....cok kucuk....ve uc-bes gurubun kontrolunde....ONLARIN ALDIGI POZLARA GORE PARA YAPABILIRSIN...
ben karekter olarak....BASKASININ HUKMUNE GIRECEK BIRI DEGILIM....KONTROLDAN HOSLANMAM....kendimi baskasinin insafina asla birakmam....
bu cikisin olacagini 26 subatta biliyordum....bu 150 milyar euro silah alimi meselesi...ogun gizli gizli yayildi...PIYASADA.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
MALDAKILERE.....
size yazdim herseyi....siz...uzun zamandir malda ve zarardasiniz.....
SAKIN SATMAYIN.....UKRAYNA SAVASI BITER BITMEZ....FISEKLIYECEKLER....SAKIN.
BENIM PIYASA GIRMEM.....ENDEKS RAKKAMINA BAGLI DEGIL.....
FISEKLENECEGINI GORDUGUM AN....GIRER SIZE KATILIRIM.....
beni okuyup moralinizi bozmayin....bazi yazilarim morel bozar....onlar....ortaklarima yoneliktir.....onlarin uslu cocuk olmalarini oyle sagliyorum....BU YAZILAR SIZI ETKILEMESIN....SIZ...ORTA VE UZUN VADELISINIZ....BEN...TRADERIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Amerkan borsası ile ilgili değerli yorumlarınızı alabilirmiyiz sayın kuzu 200 günlüklerde dolanıyorkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersuanda....
en cok para kazanilacak yer....AMRIKI BORSASI....
BUTUN ENERJIMLE ORAYA YUKLENIYORUM.....
TURKIYE borsasi....cok kucuk....ve uc-bes gurubun kontrolunde....ONLARIN ALDIGI POZLARA GORE PARA YAPABILIRSIN...
ben karekter olarak....BASKASININ HUKMUNE GIRECEK BIRI DEGILIM....KONTROLDAN HOSLANMAM....kendimi baskasinin insafina asla birakmam....
bu cikisin olacagini 26 subatta biliyordum....bu 150 milyar euro silah alimi meselesi...ogun gizli gizli yayildi...PIYASADA.
Yorum
-
MISAL....
AILE FERTLERIME....UC YIL ONCE ASELSAN ALIN VE ON YIL YATIN DEDIM....beni okuyanlar var...ben satinca....short olunca....hemen ariyorlar....biz ne yapalim diye....
sizing daha 7 yiliniz var satmak ucun....size YATIRIMCI YAPTIM.....bir devlet kurumuna....orada kalin dedim....SUSTULAR....
BUNLARI SIZEDE YAZIYORUM....
beni okurken cok dikkatli olun.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hedefim oraydi....oraya inince POZLARIMI KAPATTIM...burayada yazdim....belki bana uyan vardir diye....gerilerde.Bilgehan04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAmerkan borsası ile ilgili değerli yorumlarınızı alabilirmiyiz sayın kuzu 200 günlüklerde dolanıyor
simdi 200 gunnukte on is gunu KONSOLIDE olacak....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum burada orta ve uzun vadeciler yanında seninle beraber trade etmeye çalışan arkadaşlar da var.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster[FONT=Arial Black...SIZ...ORTA VE UZUN VADELISINIZ....BEN...TRADERIM.[/FONT]
Şimdi sen kene kademelerini yazdın , 10.400 elde dedin 10.500 ikinci kademe yarın dedin o da geldi.Ben bunu uyguladım, kuzuyla beraber iki kademe short'um derken sen bu aksam short'u kapadım diyorsun.Benim bildiğim kuzu bunu kapadiğı an Real time yazardı.Bunu ben mi yanlış anladım sen şu an ikinci kademe short'musun?YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ingiliz krali....MUSULMAN CHARLES.....
bugun nihayet konustu.....bu YENI IDEALOJI ye....adapte olmali mi....olmamalimi....KENDISI....SIRLERI....LORDLARI....TARRAGIMI YEMIS DURUMDA KIVRANIYORLAR.
BU GRAFIGE BAKIP....
1938 DE KI INGILIZ POUNDUNUN....1850 KIRIM SAVASINDAN IKINCI DUNYA HARBINE KADARKI DURUMUNU GORUYOR.....
lordlari....maceste....dolarda pound gibi gocecek darken....
sirleri.....maceste....pound u CHILCHIL denilen geri zekali gocertti....BU KOVBOYLAR o oyuna gelmez....kapitalizmin kurtulusu ucun...AVRUPAYI ham yapacaklar....yanlarinda olup bizde birparca kapalim diyorlar....TRUMP I davet et....hep beraber gotunu yaliyalim...dilimiz eskimez ki....diye...TARTISIYORLAR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum